HobbyFuglekigning

Landskaber omkring os

Landskab - uforanderlige eller skiftende natur? Det ser ud til, at verden lever under andre love omkring os, der lever det hurtigere eller langsommere. Nogle gange det sted, hvor vi blev født, kan vi lære hundrede år, og ofte vender tilbage til deres hjemland, folk i alderdommen huske i lang tid, tilsyneladende tabt erindringer om barndommen. Sommetider landskabet ændrer sig omkring os så hurtigt, at vi ikke kan genkende det i et par måneder. Selvfølgelig er det ofte ikke finde sted uden menneskelig indgriben. Dog kan den stemning, der fremkalder i os et bestemt stykke jord med træer og en flod ikke være så anderledes, hvis vi nærmer os de typer af naturen kun med hensyn til fænomener den materielle verden. Måske i dit sind der er vidunderligt, dunkel syn, og du kan ikke engang sige, hvis der var sådan et sted faktisk. Nogle gange, ser på de smukke billeder, du tror ikke, at sådanne steder findes. Måske er det landskab af fantasi af kunstneren? Måske skov i tåge eller lyserød sky med bjergene, som om malet på det eksisterer i en anden, parallel verden?

Mange barndom erindringer er fulde af vage magi, der ikke engang kan huske indtil slutningen. Det er en stor gynge, som også kaldes "russiske" - de kan ride sammen. Omkring den rolige park, i parken ruinerne, som er den stolte titel af "Grevens hus." Var der sådan et landskab er synlig, eller han opfandt lyset og uhæmmet fantasi af et barn? Men atmosfæren er varm og fugtig aften, dækket med gyldne smukke blomster dam - hvor i hukommelsen af så mange detaljer?!

Som barn, barnet, hvis de ikke er opmærksomme på landskabet. Det er ikke tegnet i overveje træerne og søen, han ikke ønsker at lukke munden nyde udsigt over naturen. Hans sjæl er stadig helt harmonisk, han er på udkig efter mysterier. Han forstår alt i naturen, men kun få forstår de voksnes verden, og stræber efter. Barndomsminder af naturen - som instant flotte fotos, så solide og organiske, der opfattes i sekunder og forbliver i hjertet for evigt.

Husk din barndom. I dag kan du hjælpe med dette album, men fordi de fleste af de minder ikke er fanget i fotografierne. et barns liv er opdelt i vinter, sommer, efterår og forår. Hver sæson han opfatter som en enorm mængde af tid. Men i hukommelsen finder du en sæson - efterår, sommer, forår. Selvfølgelig er nogle sæsoner er særligt rige på smukke minder. For eksempel, i hukommelsen af hvert barn har en fjeder landskaber, med en rislende bæk kører ned den blå sne, med sejlads på ujævne vand kviste og sidste års blade-båd.

Kameraet er ikke kun i stand til at fange familiebegivenheder og tjene for et foto rapport om vigtige begivenheder. Det kan gøre meget mere. Med kameraet kan du på en ny måde at se verden omkring dem og gemme den fantastiske atmosfære i hver unik dag, herunder den smukke natur omkring dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.