HobbyHåndarbejde

Sådan strikke sundress for piger og hækling

Der er intet bedre for en mor, end at behage min baby kjoler "som en voksen". Nu, hvor sommeren er lige rundt om hjørnet, er det tid til at tage sig af opfyldning af nye tøj garderobe lys, så vi vil analysere, hvordan man strikker sundress for piger.

Hvis du er interesseret i , hvordan man syr sundress for piger, klar til brug mønstre eller kopiere dem fra den kjole, der passer til børnestørrelse.

Den første model vi forbinder egerne i fine garner til børn, kan du vælge at din smag. For arbejde, vi har brug for:

- garn, akryl eller bomuld;

- cirkulære eger, det tilsvarende tal på en streng;

- en nål med et stort øje.

Mønster på åget:

Antallet af loops i figuren er et multiplum af 4 plus 2 m kant.

1 serien: en første sløjfe fjerne både en kant, face 2, 3 ansigt uden at fjerne fra egerne, fronten og 3 fm, 1 flade (rapport gentagelse).

2-serien: i rækken af alle backstitches vrang sløjfer.

3 interval: perle, 3 ansigt uden at fjerne fra egerne, fronten og 3 fm, 1 flade (rapport gentagelse).

Kjole til piger: Kom godt i gang

Opsamling på rundp antallet af loops, som er nødvendig for nakken, forbinde dem til en cirkel og strik tyggegummi 2x2 højde på 3 cm. Så tråden kontrastfarve forestille raglan. Antag, at på eger 104 loops, så vi sætter en etiket på 1., derefter lægger på ærmegabet 21 loop 1 Vi noterer tråd og afskedige 29 løkker på forsiden, en vi konstatere 21 - for det andet ærmegab 1 Vi bemærker, 29 forbliver på ryggen. Hængsler markant kontrast garn vil danne raglan for denne ene vyvyazyvayut 3.

Bladmønster strik Sundress "fødder", kan du skifte mellem flere farver garn hver 2 rækker mønster, som ses på billedet. Når bredden af forparten svarer poluobhvatu bryst (2 cm), fjerne løkker ærmegab modsætning til tråden med nålene og fortsætte med at strikke skørt sundress cirkulært foran søm til den ønskede længde. Til Sundress kant er krøllet, forbi rækker af retstrik provyazyvaem eller striber: 3rd backstitches, 3 ansigtet, 3 backstitches. Luk løkken er gratis, men spænd ikke.

Forflyttelse de ledige nåle og strik loop ærmegab gum 2x2 3 cm i bredden, at lignende tiltag holde den anden ærmegab. Vores strik sundress for piger er klar, blidt damp forlod det ikke er for varmt strygejern gennem kluden.

Kjole til piger hæklede: Kom godt i gang

Strikke masker i kæden svarende til omkredsen af brystet (+ 3 cm). Til en pige på tre år skal bruge omkring 60 cm (= 200 loops). Vi sætter kæden i en cirkel og strikke en række søjler med fm. I anden række veksler med kolonne 3 fm, derefter 2 luft løkke. I denne figur provyazyvaem ca. 20 rækker, så gør begrænsningen på overdelen og dovyazyvaem ærmegab før dannelse svulmende hals. Tråden er bundet på den del af ærmegab og strik hver for venstre og højre halvdel af ryggen, hvilket efterlader en slids til spændet.

Nederdel sundress kan kobles separat gennembrudt og sy, og det er muligt at binde den nederste række af overdelen. Man skal huske, at bredden af skørtet skal være tre gange større end omfanget af overdelen, så er vores kjole vil være smuk, som en ægte prinsesse. Nederdel udføre en tyktflydende på uanset hvilken ordning. Omsurrede ærmegab og hals rachim skridt eller guirlander pryder overdelen Sundress bånd og hæklede blomster. Vores sundress for piger er klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.