HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver en kage lavet af papir med ønsker?

Gaver lavet med deres egne hænder, vil hjælpe vise dig den kreative og overraske modtageren ved, hvor godt du kender ham, og for at forstå deres interesser og ønsker. Hvis du ikke vil være begrænset til et par afskedsord, så prøv at lave en kage lavet af papir med ønsker. Traditionelt gjort dette hack er ikke mindre end seks stykker, hvilket betyder, at det er så meget de enkelte kort, du vil være i stand til at udfylde.

Hvad er de kager begær?

Der er to måder at lave en kage med de ønsker af papiret, i det første tilfælde, du indsamle alle de dessert af de enkelte trekanter i den anden gøre din differentieret godbid. Tegne et diagram håndværk og beslutte, hvor meget du ønsker at skrive. Og husk, at gaven - ikke bare en dejlig souvenir. Hvis det ønskes, kan en kage lavet af papir med ønsker skal bruges som emballage til ganske alvorlige show. Selv i en lille dessert vlezut nøglerne til en ny lejlighed eller villa, mobiltelefon eller et smykke. Men de sædvanlige krav med symbolsk souvenir gave sikker på at behage modtageren, ikke mindre.

Hvordan man laver en kage ud af papir på egen hånd?

Hvis vi gør det, "cut" på stykker af en rund kage, så vil vi nødt til at indsamle seks identiske trekanter. Tegn på papiret mønster til at omgive stykke. Den består af to identiske trekanter og siderne. Prøv at hente et blankt papir, skal du sørge for, at alt bliver gjort korrekt, og først derefter skåret ud seks stykker pap. For at oprette en flerstrenget kage , bruge færdiglavede kasser af samme form og størrelse. Du kan lave dem deres egen. Hvert element bør åbnes, alle andre parter dekorere til din smag. Kage kan indsættes klud eller papir, folie og andre dekorative materialer. Bruges til at dekorere kunstige blomster, perler, bånd og andre pyntegenstande. Med lidt fantasi - og din skabelse vil være umulig at skelne fra de nuværende godbid. Vidste du, at de stykker af skum ligner marengs og kokos og flormelis kan bruges til ikke-spiselige kage dekorationer?

Det vigtigste - inde!

Så snart den ydre udsmykning af kage stykker at være færdig, er det tid til at fylde det segmenter eller lag. Zagotovte lykønskningskort eller kort af samme type. Skriv til dem deres ønsker og komme op med for hver af dem den symbolske notation. For eksempel, hvis du ønsker at elske - sætte en souvenir i form af hjerte, kan et symbol på rejse være en shell eller flag det land, hvor du ønsker at gå til din ven. Glem ikke om et godt helbred, som kan symbolisere de vitaminer eller pakning af aktivt kul, samt ønsket "søde liv" eller "godt humør" med tilføjelse af en note til par chokoladebarer. Kage lavet af papir med ønsker kan gøres individuelt, ved hjælp af symbolik forbundet med professionelle eller amatører destination aktiviteter. Repræsentanterne for kreative erhverv ønsker inspiration, sportsfolk nye sejre. Glem ikke at tilføje en kage lavet af papir med ønskerne fra rigtige penge eller et gavekort til køb af varer eller tjenester - det vil gøre din en gave mere værdifuld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.