HobbyHåndarbejde

Guiden kostumer til en dreng med hænderne (foto)

I vore dage, når de er på toppen af popularitet af en række romaner om Harry Potter, der retmæssigt fortjent status af en moderne klassiker, hvad barnet ønsker ikke at prøve på kostumet en troldmand? Cone hat med en bred skygge, smarte frakker og, selvfølgelig, tryllestave og kosteskafter - er en integreret del af billedet, som for nylig er blevet så ønskeligt for alle børn.

Taler om nutidens helte, for ikke at nævne sådan en vidunderlig karakter som Gargamel. Hvad med den strenge professor Dumbledore? Ideen med denne måde er sikker på at nyde drengene. Og nytårsdag kostume guiden er blevet rost ikke kun barnet, men også hans venner.

Matiné - det er bare et sted for mirakler og magi, og derfor bør være lidt over pokoldovat karneval kostume til at gå til et møde med Bedstefar Frost i al sin pragt.

Valget af materialer

Suits guiden kan sy både de mest simple stoffer, såsom nylon til foring, og bruge en dyrere stof såsom fløjl, satin eller brokader. Det hele afhænger af dit budget og personlige præferencer.

Cap kan være fremstillet af pap eller syet stof. Bemærk dog, at tykkelsen af de vigtigste stof, jo tykkere bør være regulatoren, som vil give produktformen. For eksempel vil ved arbejde med nylon tyl være tilstrækkelig ledig, men i tilfælde af fløjl kræves udover at dublerin eller klæbemiddeltekstil til krave.

At arbejde nødvendige syning forsyninger og udstyr. Men hvis der er ingen biler, til at opgive ideen er ikke det værd, fordi du kan sy et kostume en troldmand med hænderne på den sædvanlige søm "af nålen."

Tricks behandling

Hvis hånden er ikke symaskinen, så kan du ty til nogle tricks, der vil give sektioner for at forsegle kanterne og vil ikke smuldre tråde. Nu velour, som sælges i butikker, næsten altid på grundlag af strikning. Det betyder, at det skærer ikke kræver behandling. Hvis guiden kostumer er lavet af nylon eller satin, så skiver kan oplavit løbet et stearinlys. Også glem ikke vasketøjet sutur med buet kant indad. Han ser omhyggeligt, og gjort meget enkelt.

Hvordan til at sy en kappe

Regnfrakke - en af de vigtigste dele af billedet. Varianter af dets registrering en tilstrækkelig mængde for at vælge den bedst egnede. Først skæres. Som udgangspunkt kan man vælge semi-oval, cirkulær eller rektangulær form. Det vigtigste er, at på bredden af stoffet var nok til at pakke dem helt alle barnets krop.

Hvis en troldmand kostume med kappe lavet af nylon, mens du er på toppen af klæde kan gøres kuliske og trække den til de bånd bånd. Hvis materialet er tykkere, så er det bedre at gøre et par putter i form af kantning dart at reducere bredden af stoffet i nakken.

At skære en kappe behov for at måle højden af skulderen og ned på gulvet, og det niveau volumen på barnets bryst med hænderne. Stoffet er skåret under hensyntagen kvoter til forarbejdning.

Hvordan man laver en kappe og klæder

Dette billede element kan være ensformigt, men hvis det er raffineret, er det muligt at opnå fantastiske resultater. Her kan du spille på kontrasten af farver. Du kan oprette en guide kostume til en dreng med hænderne med en kappe lavet af sort nylon stof med guld satin rørsystem. Eller dot hele sit felt af smukke sølv stjerner i forskellige størrelser.

Det er også muligt at lave tosidet kappe: sætte på toppen klud mørk tone, og en indre foring med et mættet farve lærred.

Glem ikke om sådan en detalje, som en krave. Hans skåret ud i form af en trapez, som top er stedet at sy halsen kappe. Hvis dette element stabilisere Dublerin og tyl, kan du opnå en spektakulær stående port. Dette punkt er det perfekte supplement til en guide kostume til drenge. Og hvis en lille drøm og gøre det formede kant, så erhverve en ny outfit og smarte og vil tiltrække andres synspunkter.

I stedet kan du sy en kappe kappe, som også vil se spektakulære på barnet. For det vil kræve et stykke stof lige mål fra skulder til gulv, ganget med to. Bane foldes på midten, lave et hul til hovedet, til en bit afskårne hjørner danner en muffe, og bane sidesømmene.

Hvordan til at sy en hat

Næsten alle de kostumer guider har fræk konisk hat. For at gøre sådan noget, er det nødvendigt at måle mængden af barnets hoved.

Mønster er en ligebenet trekant med en base til en værdi en tidligere målinger og en højde, der ikke mere end 50 cm. En lignende vare skal skæres fra materialet til stabilisering af formen. Før du syr kegle, vil det være nødvendigt at lime Dublerin eller bare lægge tyl. Af bundstoffet brug et stykke.

For nærmere oplysninger om mønstret af områder har brug for at cirkel klud. Det bør skæres således, at hoste en tværbundet keglen og på dens kredsløb skal forblive indrykning på ca. 6 cm. Inde behovet for at skære et hul, som er på omkredsen vil være lig med volumenet af hovedet minus 2-3 cm. For at skræddersy felter skal skære to elementer fra primært væv, såvel som det element af materiale til stabilisering af formen.

Efter skæring dublerin lim (hvis påkrævet) på undersiden af elementet anvendes og indstilles fra tyl detalje af basisbanen ansigt til ansigt. Den ydre omkreds af bane sømmen bliver produktet strippet og vendes med indersiden sømmen.

Det er fortsat at forbinde kegle og marken. Du kan bruge skråstreg Bakey, som perfekt lukker de indvendige dele.

Hvordan man laver en tryllestav

Tryllekunstner kostume til en dreng skal være en tryllestav. Og her er det vigtigt at huske på sikkerheden for børn, så det er bedst at gøre det blødt nok. Og i betragtning af, at der på morgen lavet en masse dans, førte danse og spille sjove spil, skal komme op med en lampe til stænger, der ikke har behov for at holde den i hånden.

Det bedste grundlag for dette element vil være de sædvanlige cocktail kanaler, der har brug for at vikle en tynd syntetisk polstring og dekoreret med en satin bånd eller fløjl klud. I den ene ende af sløjfen skal sys fra tyggegummi eller tape til at fastgøre produktet på håndleddet. Dette vil give barnet på det rigtige tidspunkt til at frigive armen og ikke at tænke over, hvad de skal gøre med sådan en vigtig magisk værktøj.

Hvordan til at sy en vest

Børns kostume en guide for drenge perfekt supplement til optjenes. Det kan gøres for at matche den kontrasterende færdig pels. Sy det kan være fra barnets T-shirt, der skal skæres omkring konturen, og derefter at afslutte de nødvendige udskæringer til hals og arme. Montering delene vil være i bane sømmen på siderne og skuldrene. Langs kanterne af produktet kan beklædes regn eller rørføring.

Ekstra tilbehør

Kostumer guiden eventyr er altid slående i deres detaljer. Selvfølgelig kan du få en kappe, hat og tryllestav, men outfit vil være langt mere effektiv, hvis du tilføjer flæser og binde flæse med en guld broche. Hvordan man laver en fantastisk kostume en troldmand med sine egne hænder? Det er meget simpelt!

Meter bred strikket blonde, to fødder tyggegummi, en lille indsats - og smarte tilbehør til at klæde drengene er klar. Med henblik herpå bør det segment opdeles i tre dele. For lace manchetter skal foldes på midten og sy, afvige fra folden omkring 1 cm. En gang i hullet, indsæt gum størrelse håndled.

For blonde brystpels foldet lidt flytte centrum, lægge det folder og sted søm, som også bør lægges, afvige fra et par centimeter kant efter lukningen af stribe perler, pailletter eller plast dekorative spikes. Heldigvis tilbehøret i stof butikker i dag nok, og ligesom dekorativt element fandt ikke noget problem.

Ud fra denne beskrivelse er det klart, at det ikke er svært at lave en smart kostume guiden. Billeder præsenteres i artiklen, er en glimrende kilde til inspiration! Med lidt fantasi og udholdenhed - og glade ekstatiske over barnet vil helt sikkert være den bedste belønning for deres arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.