TravelingHoteller

Best Delta Hotel 4 * (Mallorca): beskrivelse af værelser, serviceydelser, anmeldelser

Planlægger at tilbringe en uforglemmelig ferie i Spanien? Vi valgte at hvile den maleriske ø Mallorca? Du ser efter et komfortabelt hotel i en rolig beliggenhed væk fra stress og jag? I dette tilfælde kan en glimrende mulighed for dig være en 4 * Bedste Delta.

placering

Beliggende i en fredelig beliggenhed på den anden linje. Afstand til lufthavnen i Palma de Mallorca er kun 15 km. I nærheden af hotellet er der butikker, biludlejning butikker, souvenirbutikker, samt flere restauranter og caféer. Ved siden af "Best Delta" er et busstoppested, hvorfra du kan nå de omkringliggende byer.

Bedste Delta 4 *: Beskrivelse af værelser

Dette hotel er en del af de bedste hoteller gruppen. Den består af to syv-etagers bygninger, som ligger på en temmelig stor privat grønt område. På trods af at "Bedste Delta" blev bygget i 1979, i dag er det kan sikkert kaldes ganske moderne hotel takket være regelmæssige renoveringer. Boligfonden af hotellet er repræsenteret ved 288 fuldt opdateret i 2016 tal. Alle af dem er standard og er designet til to eller tre personer. Lejlighedens størrelse på 24 m². m. Der er værelser med separat enkeltsenge eller dobbeltseng. Hver af dem har alle de nødvendige møbler, badeværelse, pengeskab (mod gebyr), aircondition, telefon, hårtørrer, balkon, køleskab, kabel-tv og gratis trådløst internet. Værelserne rengøres hver dag og håndklæder skiftes på anmodning af gæster.

Bedste Delta 4 * (Mallorca): af anmeldelser Rejsende

Hver erfarne rejsende ved første hånd, hvor vigtigt at planlægge din rejse ordentligt. Især hvis vi taler om den længe ventede ferie. Fordi du vil have det hele til at gå perfekt, og minderne om en fantastisk ferie glad i lang tid. Den særlige samme betragtning ved planlægning rejse skal have valget af hoteller. Især hvis du planlægger at bo på hotel i stedet for et billigt hostel. I dette tilfælde, ud over den officielle beskrivelse af rejsearrangørerne og råd giver det mening at være meget opmærksom på de vurderinger, der allerede har været i området af interesse for turister. Dette vil medvirke til at skabe et mere realistisk billede af hvad de skal forvente, når opholder sig på en bestemt hotel. Og på dette grundlag, kan du beslutte, om ikke at reservere dette hotel eller er det bedre at fortsætte søgningen. I dag tilbyder vi at finde ud af, hvad indtryk vore landsmænd, der, i ferier i Spanien opholdt sig i den bedste Delta 4 * (Mallorca). Anmeldelser bør anerkendes, de fleste af dem er positive. Men lad os alle over i flere detaljer.

bedømmelse

Rejsende, der valgt de ture til Mallorca og valgte at bo på hotellet "Best Delta", dybest set tilfreds med min beslutning. Således rating af hotellet, er baseret på en optælling af gæster, er 4,3 ud af mulige fem punkter. Den mest højt ratede af turister infrastruktur, personale, teknikrum og værdi for pengene tjeneste. Nogle gæster syntes ikke meget bekvemme beliggenhed af hotellet. Vi foreslår at overveje hvert element i flere detaljer.

Territory og Infrastruktur

Bedste Delta 4 * (Mallorca) er beliggende i en dejlig ugeneret beliggenhed i en rolig landsby. Området hotel er omgivet af fyrretræer, der fylder luften med deres duft. Så hvis du er træt af stress og jag i storbyen og ønsker at slappe af i et roligt sted ved havet, så er du perfekt 4 * Bedste Delta. Underholdning for gæsterne her får tilbudt nok variation. Så på hotellet er der flere domstole for at spille tennis, golf minigolf og fodbold, basketball, tre swimmingpools med behagelige liggestole og parasoller. Gæsterne kan slappe af i sauna, fitnesscenter, billard, dart, brætspil. Også i sin kommentar turister sige diskret underholdningsprogram. Selve området hotel-groomed, grøn og ren. De, der kommer på ferie med hele familien, tilfreds med tilstedeværelsen af legepladser. Også gæster glæde nævne tilstedeværelsen af gratis parkering. Af den måde, opmærksom på, at lige ved hotellet, kan du leje en bil. I dette tilfælde turister sige, at meget ofte opererer på denne tjeneste handling. Så hvis du tager bilen i et par dage, er det sandsynligt, at få en meget betydelig rabat.

Fund boliger

At dømme efter de anmeldelser venstre, næsten alle de gæster Hotel Best Delta var meget tilfreds med de foreslåede tal. Så ifølge dem, de er helt rummelige, stilfuldt indrettede med en frisk renoveret og ny høj kvalitet moderne møbler og inventar. Turister Tilfreds med tilstedeværelse balkoner med et bord og stole, hvor man kan sidde komfortabelt med et glas vin eller en kop kaffe og beundre havet og det omkringliggende område. Af fordelene bemærkede gæster bekvemme bøjler i skabet, kvalitet sengetøj, tilstedeværelsen af gratis Wi-Fi. nogle gæster følte dog, at internettet ikke er hurtig nok. flertallet anfører imidlertid, at de har ingen problemer med at surfe på nettet og kommunikere med husholdnings- og venner via Skype. Med hensyn til de ulemper, blev nogle af de rejsende utilfredse med, at pengeskabe på værelset er tilgængelige mod et ekstra gebyr.

whereabouts

Baseret på de kommentarer fra vores medborgere, kan vi konkludere, at 4 * Bedste Delta (Mallorca) er bedst egnet til turister, der planlægger at hvile tid til at leje en bil. I dette tilfælde, vil du være i stand til at besøge en bred vifte af strande, og du er interesseret i de lokale seværdigheder. Også i nærheden af hotellet er der et busstoppested, hvorfra du kan nå de nærliggende feriebyer i Arenal og Palma de Mallorca. Erfarne rejsende rådes til at besøge den anden landsby. I den vil du finde en masse interessante steder. Byen er også kendt for sine gode strande.

placering

I overensstemmelse med reglerne for hotellet, som bosætter sig nyankomne anmeldelser udført efter middag. På dagen for afgang som du bliver bedt om at forlade værelset før 10 eller udvide opholdet mod et ekstra gebyr. Af den måde, som bemærket i deres anmeldelser nogle rejsende, for dem var behovet for en overraskelse ved ankomsten til at betale miljøafgiften. For to gæster er 30 euro.

service

Turister, der bor på 4 * Bedste Delta, anslået tjenesten er ikke særlig høj. Eventuelle særlige kritikpunkter er blevet rapporteret, selvom nogle gæster klagede, for eksempel det faktum, at i receptionen, som regel er der kun én medarbejder. Som et resultat, ofte dannet en kø af gæster, der ønsker at klage over ethvert problem eller få svar på dine spørgsmål. Også en del kritik om arbejdet i de tjenestepiger. Ifølge vores landsmænd, rengøring de udfører temmelig overfladisk, ofte glemmer at fylde personlig hygiejne forsyninger og erstatte håndklæder.

mad

Under dette punkt vacationers stort set ingen klager. I henhold til vores landsmænd, måltider i "Best Delta" blev organiseret på et meget anstændigt niveau. De fleste turister bookinger valgte halvpension, hvilket indebærer morgenmad og middage. Alle måltider er buffet stil. Som gæster af note, i morgen kan du spise en række fødevarer og retter. En overraskelse for mange, og var tilstedeværelsen af flere champagner. Som til middag, gæsterne også de var meget tilfredse. Så om aftenen kan man nyde et udvalg af fiske- og kødretter (kalvekød, svinekød, lammekød, kanin, kylling), en række side retter, frugt og grøntsager, desserter og kager. Hertil kommer, afhængigt af emnet om aftenen, satte de ekstra borde med fisk og skaldyr, kinesisk, mexicansk, asiatisk og italiensk køkken. Gæster er også gratis is til rådighed. Men hvis du ikke spiser på en "all inclusive", så for drikkevarer på middag skal betale ekstra.

Hertil kommer, at turisterne siger, at uden for hotellet er der flere butikker og supermarkeder, hvor du kan købe mad. Også i nærheden af "Best Delta" finder du flere restauranter og pizzeriaer med meget overkommelige priser.

strand

Mennesker, der er interesseret i ture til Mallorca, som regel, ud over kultur- og udflugtsprogram plan om at have en stor tid lounging på stranden og svømme i det varme havvand. Derfor er nærhed til stranden er vigtigt, når du vælger et hotel. Hvilke tilbud i denne henseende før os Bedste Delta 4 *? Strand tættest på hotellet, at dømme efter de anmeldelser, nogle skuffede mange turister. Det faktum, at det er stenet, med ingen nem vej ind i vandet. Solsenge er ikke her, og placeret direkte på pladerne temmelig hårdt. Derfor er nogle ferierende købte luftmadrasser. Afstand fra hotellet til stranden er omkring halvanden kilometer. Og en del af stien er en Serpentine opstigning, som kan være ganske svært. I denne henseende er mange turister foretrækker at leje en bil og besøge andre strande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.