TravelingHoteller

Guest house "Aphrodite", Divnomorskoe: overblik, beskrivelse og anmeldelser

Divnomorskoye forlig, som ligger nær byen Gelendzhik, nydes af indenlandske turister velfortjent popularitet. Her vacationers tilbyder komfortable småstensstrandene, det varme hav og, selvfølgelig, mange former for underholdning. Den turistmæssige infrastruktur i Divnomorskoe udviklede desværre ikke så god som i Gelendzhik. Men der er forskellige former for tjenester her, selvfølgelig, lidt billigere. Med hensyn til dette, selvfølgelig, og det trade-in af ejendom forlig. For eksempel kan meget billige værelse i Divnomorskoe lejes på hotellet "Aphrodite".

placeringsfunktioner

Placeret pensionat "Aphrodite" (Divnomorskoe) på den anden linje - 350 meter fra havet. Bygget hotel i en rolig hyggelig gade tæt på centrum af den udvej. Gæsterne på komplekset kan bruge tid på sit område og i rummet, næsten i stilhed. Samtidig, og alle de faciliteter i landsbyen er fra hotellet i gåafstand.

Den nøjagtige adresse på anlægget: pensionatet "Aphrodite", Divnomorskoe Str. Sortehavet 9a. Book dette hotel værelse vacationers normalt ankommer med fly til lufthavnen i Gelendzhik, ellers kommer til denne by med bus fra Anapa og Krasnodar. Divnomorskoe komme til byen let med offentlig transport. Fra lufthavnen i Gelendzhik rider bussen №5. Gå til turister, der bo på hotellet "Aphrodite" du har brug for i den gamle busstation. Næste vacationers bør skifte til bus №108 eller 102. Hvis det ønskes, turisterne har mulighed for at bestille en overførsel i komplekset.

beskrivelse af hotellet (i alt)

Det tager gæster guest house "Aphrodite" (Divnomorskoe) i komfortable tre-etagers bygninger attraktiv moderne arkitektur med store altaner. Området hotel er godt anlagt. På alle sider af hotellet gård er omgivet af en sikker hegn. Indtast det område af hotellet kan kun faktisk ejer sine gæster.

Bestilling i dette kompleks er 12 timer. Efter kontrol gæster skal kun vise et pas. Rygning i hotelværelser er forbudt. Men mens turisterne er tilladt at medbringe dem til hotellet små kæledyr. Tager gæster hotel "Aphrodite" hele året rundt.

Værelser

Hvis det ønskes, kan gæsterne leje Divnomorskoe i dette hotelværelse "standard", en suite eller junior suite. Oprettet værelser er afleveret på hotellet for indkvartering af turister, jeg kom på ferie med venner eller med deres familier. Alle værelser er udstyret med:

  • TV;
  • køleskab;
  • split-systemet;
  • klædeskab;
  • et bord med stole.

Nogle af værelserne er indstillet, blandt andet et komfortabelt opholdsområde.

Pensionatet "Aphrodite" (Divnomorskoe): anmeldelser prale Room

Ifølge de fleste af de turister ophold i dette hotel lejes for resten meget komfortabel. Rengøring udføres på værelser ret ofte. Og så de ser rene og hyggelige. Husholdningsapparater i værelset fungerer normalt korrekt.

Især ros gæster balkon i dette hotel. De værelser er meget store og komfortable. Hvis det ønskes, kan de ikke kun tørre strand tilbehør, men også slappe af om aftenen, mens du tager i omgivelserne.

Hotel-infrastruktur

På det område af "Aphrodite" af hotellet såvel som i sine værelser til turister, en flerhed af forskellige faciliteter. For eksempel kan hotellets gæster benytte sættet i gården grill. Også på stedet er der en stor terrasse designet til at slappe lejerne, og en pavillon omgivet af tropisk grønt på alle sider. Lav dine egne morgenmad, frokost eller middag gæster har mulighed for i sommeren køkkenet kompleks. Her er alt det nødvendige udstyr bestemt for den bekvemmelighed af gæster. Selvfølgelig kan beboerne nyde i sommeren køkkenet og gryder, pander, knive, skeer, og så videre. D.

Swimmingpool Guest House "Aphrodite" (Divnomorskoe) tilbyder sine beboere så meget som to - for voksne og børn. Ankom i Divnomorskoye på deres egne biler, kan turister nyde en stor overdækket gratis parkering.

Anmeldelser på infrastruktur

Tjenesten pensionat "Aphrodite" (Divnomorskoe), anses af mange turister, tilbyder sine gæster meget godt. De fleste turister betragter sit område en hyggelig, velplejet og komfortabel ferie. Især roste sine gæster swimmingpools. Vand er altid ren og varm. For meget klor i puljer på hotellet rabotki ikke tilføjet.

Fordelene ved hotellet "Aphrodite" af turister, blandt andet kan nævnes, at der er helt gratis, kan du bruge Wi-Fi-netværk. Fangsterne på offentlige områder på hotellet meget godt. Kommuniker i sociale netværk, og se film turister kan ikke kun i hotellets gårdhave, men også på værelserne.

Pensionatet "Aphrodite" (Divnomorskoe): prisen for indkvartering

Det er værd at bestille værelser på dette hotel ikke for dyrt. Lej de billigste enkeltværelser "standard" class vacationers vil koste omkring 1.000 rubler per person per dag. Prisen for dobbeltværelser starte ved 1800 s. per dag. Udlejning af de dyreste værelser på dette hotel er værd 4800 s.

Anmeldelser af Sea

Således vil vi have fundet ud af, at er et gæstehus "Aphrodite" (Divnomorskoe). Anmeldelser, priser, beskrivelse af værelser og territorier - alt dette viser klart, at dette hotel ifølge finder meget godt til budget rejse. Rost af turister, ved den måde, ikke kun dette hotel, men det er tæt på en strand. Solbadning og svømning på stranden ved siden af hotellet, at dømme efter anmeldelser af turister er ganske nem.

Gæster besøger komplekse "Aphrodite" er normalt den centrale strand Divnomorskoe landsby. For at komme til hotellet Sea beboere har brug for ikke mere end 5 minutter. Overdækket den centrale strand i landsbyen med småsten (i midten - sand). Derfor, gå langs kysten her, og svømme i havet er mulig, selv uden tavler. Faktisk, på stranden for turisterne det gav en masse forskellige underholdning. Feriegæster kan ikke kun ride på en katamaran eller banan, men også til at besøge et lille vandland med rutschebaner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.