TravelingHoteller

De bedste hoteller i Sofia - ferie af dine drømme.

Sofia - en rig historie, magi bjerg natur, interessante seværdigheder og et stort antal af kulturelle begivenheder. Det var og er stadig et attraktivt sted for rejsende. Ferie i Sofia altid fascinerende og forskelligartede. Du får ikke træt af overraskende overraskelser, som præsenterer gæster denne by i Bulgarien. Der er et stort antal forskellige monumenter, mindesmærker og statuer. Sofia er meget godt beliggende geografisk - er skæringspunktet mellem ruter, der forbinder Europa til Mellemøsten, samt Adriaterhavet, Det Ægæiske Hav og Sortehavet. Vitosha Boulevard - det er den største shopping gade, som er en gågade. Her vil du tilbringe en uforglemmelig ferie og kulturelle.

Før du går på en tur, skal du sørge for at vælge den rigtige hotel. Hoteller Sofia berømt europæisk niveau af service og overkommelige priser. Talrige rejsebureauer tilbyder forskellige ture, som alle kan vælge deres smag. Som de siger, for den generelle udvikling kan du læse anmeldelser af Sofia på internettet. Mange steder rejsende dele deres både positive og negative indtryk af ture til Bulgarien. Hvis du ønsker at slappe af på det højeste niveau, vælge de bedste hoteller i Sofia. Her er en hurtig rundtur i det for dem, der endnu ikke er truffet beslutning om placeringen:

Tja, for det første, Sofia Hotel er et firestjernet hotel værdig Festa Sofia, hvor ansatte udtrykker stor tilfredshed gæster og gør alt for at sikre, at de var tilfredse med levevilkårene. Værelserne har alt fra klimaanlæg og efterbehandling med internetadgang og en safeboks. Også i dette hotel er udstyret med specielle værelser og ikke-ryger gæster. Du vil blive forsynet tøjvask, børnepasning, udflugtsskranke, valutaveksling og en restaurant. Pet elskere kan nemt tage med dig på en rejse elskede kæledyr - overnatning tillod dem.

Hvis du er en fan af boligindretningsprodukter og afslappet atmosfære, den bedste løsning for dig - Alexander Business Apartments Hotel. Lokalt ansatte er flersproget, værelserne er fuldt udstyret med alle faciliteter, turister tilbydes ture og fritidsfaciliteter. Du kan svømme i de indendørs og udendørs swimmingpools, ridning, fiske eller endda skiløb.

Nogle af Sofia hoteller har endda værelser til handicappede. For eksempel, Central Hotel Forum hotel. Der er et business-center, en dejlig opholdsstue, legeplads, restaurant med en traditionel og vegetarisk menu, udflugtsskranke, renseri, og også forudsat tjenesteydelser af professionelle tolke og sekretærer. På grund af dette hotel er meget populært blandt forretningsfolk. Værelserne er indrettet i lyse farver og har endda lydtætte vinduer.

For forretningsrejsende er hotellet også godt Triada. Forretningsmænd tilbyder to konferencesale med alt nødvendigt udstyr for daglige konferencer, seminarer og andre møder. Hotellet tilbyder også gæsterne en bred vifte af middage, cocktail arrangementer, kaffepauser. Ud over alt dette, på hotellet har et massagerum, en sauna, en frisør- og skønhedssalon, fitnesscenter og solarium.

Hotel Kempinski Hotel Zografski er designet af den japanske arkitekt og er kendt for sin moderne, oprindelige interiør. Han er også kendt for sin balsal, japansk restaurant, et enormt frodig have og alle faciliteter til forretningsmøder. Der findes en enorm mængde af både generelle og specifikke tjenester og lokal service på højeste niveau.

Sofia er attraktivt for turister ikke kun luksus hoteller, men også mange teatre, levende kulturliv, natteliv og andre fornøjelser. Hvis du aldrig havde besøgt Bulgariens hovedstad, er et presserende behov for at rette op på denne uheldige misforståelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.