Af teknologiLink

Information og Telekommunikation Netværk - hvad er det? Koncept, typer og anvendelse af informations- og telekommunikationsnetværk

Information og Telekommunikation netværk - et sæt af metoder og teknikker, der anvendes til at indhente de nødvendige oplysninger, som er i stand til at give virksomhedens aktivitet, samt at opfylde de personlige behov hos brugerne. Det er vigtigt at forstå, at de kvalitative krav til de modtagne oplysninger, der er, dens pålidelighed, størrelse, relevans, og andre egenskaber, er ofte afhængig af ejeren af oplysninger produkter, og ikke på et computernetværk.

Information og brugere

Information og Telekommunikation netværk - en samling af ressourcer, før der står et andet vigtigt problem - indholdet. Udviklingen af verdens infrastruktur gør det endnu mere presserende, fordi mange subnets, og aggregater dataene gøre processen med tjeneste for hvert medlem er stærkt kompliceret. Brugen af informations- og telekommunikationsnetværk kræver information af høj kvalitet, at de leverede, samt high-end integreret brugeroplevelse, høj kvalitet udstyr. Et vigtigt punkt også gælder for søgemaskiner, som ofte ikke svarer til den deklarerede i reklamer muligheder.

Praksis viser, at selv avancerede brugere ikke er i stand til fuldt ud at vurdere de muligheder, der fremlægges systemer. Ganske ofte, de systemer, der er blevet kendt gennem reklamer, i virkeligheden, er ikke så effektive, som i disse tilfælde, er hovedparten af indsatsen rettet mod producenter af reklame forfremmelse samt kvaliteten af leverede software problemer gå i vejkanten.

Typer af informations- og telekommunikationsnetværk

Der er to separate klasser af telekommunikationsnetværk: universelle og specialiserede. Præstationer universelle systemer er den høje pris på en bred dækning. De specialiserede systemer ikke alle mulige oplysninger, så deres lavere omkostninger. Det er vigtigt at forstå, at antallet af dokumenter, der er opført i brochurerne er ikke altid et tegn på komplet og fordelagtigt system købt. Ofte er de fulde ordlyd af dokumenterne erstattet af korte lånerkort. Hvis du opretter en informations-telekommunikationsnetværk - er det nødvendigt at tiltrække bestemte midler. Dette vælger produktet leverandører, der tilbyder: de mest komfortable betingelser for betalinger, lave omkostninger, teknologi opdateringer, garantiservice systemet, dokumenter, der tyde på mulighed for at sælge.

Udenlandske telenet

Brugen af informations- og telekommunikationsnetværk forudsætter eksistensen af flere forskellige typer, der er blevet den stamfædre af en enkelt. Det vil sige, det indebærer en vis evolutionær proces, hvilket resulterede i fremkomsten af den verdensberømte internettet.

ARPANET - var i 15 år den mest udviklede globale netværk forbinder computere. På dette punkt er det en af de største subnet internettet. Det vigtigste vartegn af komplekset taget på opgaver relateret til forskningsaktiviteter.

INTERNET

INTERNET - det er den største information og telenet. Bestemmelse det som global grund af det faktum, at det dækker alle hjørner af kloden. Som folk er her, der er over 30 millioner mennesker, og hvert år dette tal stiger. Der i øjeblikket er præsenteret alle de tjenester, der er specifikke for informations- og telekommunikationsnetværk. US National Science Foundation giver støtte og finansiering til det meste af internettet, som er rettet mod at løse de uddannelses- og forskningsopgaver. Til disse formål, er der et par bestemte undernet:

- NSFNET er kendetegnet ved en hierarkisk struktur og en koncentration omkring de større universitetscentre i USA;

- Milnet - netværk, der ejes af det amerikanske forsvarsministerium;

- NASA Science Internet (NSI) - disse oplysninger og telenet - et sæt af flere computernetværk involveret i udforskningen af rummet, rummet fysik, og andre områder af videnskabelig karakter er forenet i en fælles global internetwork.

Bitnet

Bitnet samt internettet, er en af de ældste netværk af global karakter. Så forudsat netværksadgang til distribuerede databaser af videnskabelig og forskning karakter. Bitnet Vi har flere regionale elementer:

- Central- og Vesteuropa - TJEN; her viser det sig på computeren forskningscentre i England, Frankrig, Tyskland, Italien og andre lande;

- Canada - NetNorth.

Afvikling af eventen udgør den største computernetværk i Europa, som blev lanceret i 1982. Disse oplysninger og telenet - en forgrenet struktur, som har regionale kontorer i alle lande i Europa samt i de baltiske lande og Rusland.

FidoNet - Ungdom Netværk for uformel kommunikation.

Russisk telekommunikationsnetværk

Brugen af informations- og telekommunikationsnetværk der sker overalt, og de blev dannet på grundlag af filialnet i Rusland. For ikke så længe siden, deres mål var at skabe databaser og elektronisk kommunikation til at give adgang til dem. Derfor er disse to områder af informationsaktiviteter på det russiske territorium og nu stort set afgrænset. I øjeblikket er der tre lukkede systemer, som er blevet større: Administration af formanden for netværket, som er blevet en forening af RF fag, alle agenturer og ministerier for de lovgivende og udøvende myndigheder; netværk "Atlas" - et sæt af bank-netværk og staten myndigheder; Netværk PIENET SIC "Kontur" FAGCI. Alle disse netværk er designet til de særlige behov og er ikke tilgængelige for almindelige brugere.

industri netværk

Når 90-erne af sidste århundrede på det område af det tidligere USSR, der var et sammenbrud af det gamle system for økonomisk styring, mange virksomheder står over for det faktum, at de manglede information af erhvervslivet karakter. Det er på dette tidspunkt er nødvendigt for at den blomstrende forretning inden for informations- og mæglingsydelser. Sammenbruddet af den sædvanlige systemet gav nye impulser til at tiltrække finansielle ressourcer og generering af kommercielle informativ infrastruktur. Det var dengang, at mange filialnet har dannet grundlag for dannelsen af forretningsenheder leverer telekommunikationstjenester.

Grundlag for Erhvervsudvikling

På det tidspunkt mange virksomheder fra udlandet er involveret i det russiske marked med det formål at danne et udviklingsværktøj såsom information og telenet. Begrebet hvordan det bør arbejde med udenlandske repræsentanter var, i virkeligheden er der allerede mange år med stort held opereret mange netværk og undernet. Det formes derefter et specialiseret system designet til at give adgang til det internationale niveau: Sprint, BizLink, Infonet, PIENET, GTS interlinc, Infotel. Deres styrker har skabt joint ventures på grundlag af udenlandsk udstyr og teknologi. Nu er de blevet en del af informationen-telekommunikationsnetværk internettet.

Udviklingen af telekommunikation og netværk

I øjeblikket er udviklingen af industrien i hele verden gennemføres hurtigt. Hvis vi taler om den relevante lovgivning, de oplysninger og telenet - et teknologisk system designet til at udsende information via kommunikationslinjer. Adgang til oplysninger kan udelukkende tilvejebragt anvendelsen af edb-udstyr. transmission af data fra de oplysninger og telekommunikationsnetværk Internettet er lavet uden restriktioner, forudsat at kravene i føderale love til udbredelse af information og beskyttelse af intellektuel ejendomsret overholdes strengt. I øjeblikket mange virksomheder, både i Rusland og i hele verden, beskæftiger sig med udvikling af globale netværk, føderalt, regionalt, forretningsmæssige formål, samt levering selskaber deltagende netværk af høj kvalitet teknologisk udstyr, fremstillet i fuld overensstemmelse med tv og kommunikation standarder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.