Af teknologiLink

Den "forjættede betaling" MTS. MTS service "forjættede betaling"

Så i dag vil vi være interesseret i teamet, "forjættede betaling", "MTS". Hvordan kan jeg bruge denne service? Hvad kræver det at tænde den? Og ja, hvorfor det blev opfundet? Måske er der ingen mening at ty til den "forjættede betaling"?

Hvad er det

Først, lad os forstå, hvad vi taler. Efter gudstjenesten "MTS" "forjættede betaling" - en temmelig interessant forslag. Det hjælper brugeren til at blive altid tilsluttet. Men hvordan?

Meget simpelt. "Forjættede betaling" - en form for lån, at en person tager den mobiloperatør, da han ikke har nok midler til de forskellige operationer. Efter nogen tid med dig fratrukket det beløb, du har bedt om + en lille procentdel. Så hvis samtalen ikke er penge nok, komme til hjælp tjeneste "MTS" "forjættede betaling". Men hvad er betingelserne for dens anvendelse? Eller der er ingen begrænsninger?

Betingelser for handling

Før du kan bruge den "forjættede betaling", "MTS", skal lære nogle af de regler, der kan begrænse din adgang til denne funktion. Sagen er, at det ikke altid abonnenten er i stand til at gennemføre de idéer.

For at komme på holdet, "forjættede betaling", "MTS" er blevet behandlet, vil du nødt til at opretholde en positiv saldo på telefonen. Eller nul. Med en negativ indeks over konti kan bringe ideer til livet, men for at gøre det meget vanskeligere end på det positive. "Forjættede betaling" bedre til at tage, når de på grund af ikke mindre end -30 rubler.

Derudover er der nogle grænser for anmodninger. Først skal du lave et minimum indskrivning af 10 rubler. Det maksimale du kan bede om 800 rubler ad gangen.

Bemærk, at også bestemmelser om betaling af ydelser. Hvis du tager en daglig 30 rubler, eller betale noget ud over denne anmodning vil ikke. Når mængden af op til 99 rubler fra dig endnu længere trække 7. Ikke meget, men det er værd at overveje. De, der ønsker at tage en kredit på op til 199 rubler bliver nødt til at betale 10 til 499 - 25 rubler. Hvis du anmoder om mere end 500 rubler, eller fra din konto i slutningen af tjenesten vil afskrive yderligere 50.

Hvis kommandoen er blevet aktiveret til service tilslutning "forjættede betaling" til "MTS", huske på - vil du have kun 3 dage (i nogle tilfælde - 7, det hele afhænger af regionen bopæl) til brug. Efter denne periode alle de "kredit" vil blive afskrevet, og selv med de ovenfor angivne procentsatser. Så at tjenesten er ikke særlig lang. Men ofte er det nok.

Hvordan til at betale din gæld

Før hvordan man tager det "forjættede betaling" til "MTS" (denne service, vi allerede kender), er det nødvendigt at lære et andet temmelig interessant punkt. Du vil altid have mulighed for førtidig indfrielse af gæld til selskabet. Det vil ikke køre dig til "minus" endnu mere. Så nogle spekulerer på, hvordan, hvis det er nødvendigt, kan du lukke gæld til mobiloperatør.

Meget simpelt. Du skal opdatere din konto til en positiv. Mere præcist skal det gøres for det beløb, der blev anmodet med interesse. Med alt dette vil du blive sendt en meddelelse på førtidig indfrielse af gæld-for-service "Promised betaling" fra "MTS" selskab. Så kan vi være sikre på, at du altid vil være i "minus". Så snart de midler, der modtages til denne forespørgsel vil blive brugt simpelthen genopfylde din konto og fortsætte med at tale. Ellers efter 3 dage (eller 7, du kender den nøjagtige operatør i din by) for at have magt afskrive pengene. For forespørgsler på store mængder af et telefonnummer kan blokeres for at genoprette nul eller positiv saldo.

USSD-anmodning

Nå, nu kan du lære at sætte vores ideer i praksis i dag. Den "forjættede betaling", "MTS" - en USSD-anmodning. Det vil hjælpe hurtigt og nemt løse vores problem. Måske er det denne mulighed benyttes oftest af abonnenter.

Hvad skal jeg gøre? På din telefon, dial * 111 * 123 # og tryk på opkaldstasten for at ringe. Du bør åbne et vindue for at skrive beskeden. I det angiver du det betalte beløb, og derefter sende det. Denne udførelsesform er også udført af "Service MTS." Men først er det nødvendigt at ringe * 111 *, og vælg derefter "Pay Service" og "forjættede betaling". Ikke den bedste og hurtigste løsning.

Efter kommandoen "forjættede Betaling" ( "MTS") blev indført, og også sendt summen af "kredit", bør du komme SMS-besked med resultatet af forespørgslen. Hvis alt er korrekt, så din saldo vil blive krediteret midler. I tilfælde af upassende adfærd transaktioner, vil du se en meddelelse, der siger om den manglende mulighed for at bruge tjenesten.

Min "MTS"

Tja, der er en anden ganske interessant mulighed for at forbinde "MTS" options "forjættede betaling." Holdet med anmodningen - er naturligvis, god. Men nogle gange er vi nødt til at bruge andre tilgange.

For eksempel kan vzyatkredit bruge tjenesten "Min" MTS "" fra mobiloperatøren. Bare denne mulighed er ofte gennemført af brugere direkte via Internettet. I sandhed, det er meget praktisk og hurtig metode til at løse vores problem i dag. Hvis "forjættede betaling" du skal kun bruge telefonen, derefter fra de ideer, må opgives. Men når et antal computere og internettet, kan du ty til tjenesten "Min" MTS ""

For at gøre dette, kan du besøge den officielle hjemmeside for tjenesteyderen og logge på "Mobile Assistant". Dette er den "My" MTS "" Hvis du ikke har en konto, skal du oprette den. Klar? Nu, i pop-up-menuen til at vælge "Fakturering". Næste - "forjættede betaling". Det eneste - er at indtaste det ønskede antal penge, der skal krediteres balance. Og, selvfølgelig, skal du bekræfte dine handlinger. Nu kan du nemt tage i "MTS" "forjættede betaling." USSD-kommando - det er meget nyttigt, men også ydelser fra operatøren kan hjælpe også.

hotline

Der er også en kombination, der hjælper meget hurtigt bringe vores idé til livet. Dette er - den næste USSD-anmodning. Du kan bruge hvad du har tillid til mere.

Hvad skal jeg gøre? Bare ringe til telefonnummeret 1113 og tryk på knappen opkald. Indtast det beløb, der skal krediteres kontoen, og derefter foretage en forespørgsel. Et par minutters ventetid - og du er færdig.

opkald operatør

Ganske ofte med en negativ saldo på abonnenter forsøger at tage "forjættede betaling" en meget interessant måde. Dette kan gøres ved hjælp af den almindelige kalder din tjenesteudbyder. Det er også en meget reel og hurtig løsning.

På en mobil opkald til nummer 0890 (gratisnummer) og fortælle operatøren, der ønsker at drage fordel af "forjættede betaling". Dernæst fortæller mængden af genopladning. Operatøren vil informere dig om alle forhold, og så er du nødt til at blive enige med dem. Ved slutningen af samtalen vil du blive informeret om, at indbydelsen er udsendt. Nu vente på resultatet budskab. Hvis alle betingelser er opfyldt, ikke noget problem. Du vil blive advaret, at det nævnte beløb blev krediteret til saldoen på 3 dage (eller 7, hvis det var anført i de informationstjenester i dit område), og vil blive opkrævet fra din konto efter denne periode. Ved manglende mulighed for betaling vil også modtage en e-mail med oplysninger om dette. Nogle gange er du nødt til at gentage anmodningen flere gange for at se effekten. Alt dette skyldes den tunge belastning på "MTS" netværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.