HobbyHåndarbejde

Artiklen fortæller, hvordan at sy på Chevron

Sandsynligvis alle, der står over for striber for første gang, stille spørgsmål om, hvordan man korrekt sy på chevron. Gør det ikke så svært. Der er flere måder, der fortæller, hvordan at sy på chevron. Følgende er de enkleste og mest effektive redskaber:

1. Under anvendelse af en nål og en tråd.
Den mest almindelige og pålidelig måde.

2. Med velcro (Velcro-bånd).
Denne metode er meget praktisk, når du ofte ændrer stribe.

3. Brug hotmelt.
Den kan monteres som en færdiglavet produkt, og i mønstret. Men for denne ene skal have termo. Hvis vi bruger kun jern, vil den vedhæftede fil være kortvarig.

Ofte er der spørgsmål om, hvor at sy chevron. Det er normalt syet på skulderen, således at overfladen er helt ved siden af tøjet og hængt fra det.

Hvordan til at sy på Chevron

Der er flere teknikker til syning vinkler, kan du prøve dem alle, og man kan vælge - du kan lide.

1. Manuelt.

Først skal du bestanden op af de nødvendige materialer: stifter, saks, kridt. Som regel tegnene er klar til at blive syet. De er termisk behandlet og kantning at forhindrer optrevling stof. Hvis en eller anden grund er der ingen kant, derefter skæres kanterne af sagen, hvilket giver en margen på sømmen. Det er nødvendigt, at der i fremtiden Chevron havde æstetiske udseende. Så behandle den buede kant af stof klar til jern. Alle patch klar til suturering. Færdig sætte en patch til det rette sted, forankring stifter og starte basting. Når basting er lavet, bør du prøve på tøj for at fjerne de mangler, hvis nogen. Hvis alt er i orden, Chevron sy stramt. Efter afslutningen af syning kan være en stribe vand drys jern og jern, så det så økologisk på tøj.

2. Polumashinnym måde.
Et andet godt tip er at sy på chevron. At arbejde har brug for de samme værktøjer som i manuel tilstand. De tilføjer bare symaskinen. På en tilsvarende måde og forbehandling udføres chevron.
Dernæst vi skitsere begyndelsen og slutningen af en linje med kridt. Chevron sy baglæns. Efterfulgt af en bøjning og doshit patch manuelt. søm er usynlig Med en sådan fremgangsmåde.

3. Maskine metode.
Værktøjer er det samme igen. Men under træningen bør forlade lidt mere stof. 1-2 mm er nok. Disse resterende millimeter, og tjener til at placere sømmen, hvor sømmen skal zigzag. I dette tilfælde vil et nyttigt stykke striber være synlig og påvirkes ikke af maskinen syning.

Alle disse metoder fortælle os, hvordan at sy på chevron.

Men det kan være knyttet til væv på andre måder. Hvis du bruger hot-melt, og derefter sætte jern bør være meget forsigtige og holde det op, så længe limen ikke infiltrere vævet, og plastret vil ikke holde sig til det. Ved hjælp af velcro-tape at lime plasteret kan være et vilkårligt antal gange, indtil den klæbende belægning ikke vil miste alle deres egenskaber. For at gøre dette, du bare nødt til at skrælle beskyttende strimmel, og tryk på Chevron til stoffet.

Valget af en hvilken som helst metode afhænger af, hvad du vil ende op, men alle disse effektive muligheder er fantastisk til fastsættelse vinkler på tøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.