Sport og FitnessHockey

Martin Brodeur: En Biografi af målmanden

Martin Per Broder - canadisk ishockey goaltender. Dobbelt olympisk mester på landsholdet i Canada. Næsten hele sin karriere tilbragt i NHL.

biografi

Martin Brodeur blev født 6 maj 1972. Hans far, Denis Brodeur, var også en ishockeyspiller og spillede for landsholdet. Med det vandt han bronze medalje af De Olympiske Lege i 1956. Efter afslutningen af en professionel karriere arbejder som fotograf i teamet, "Montreal Canadiens".

Fra den tidlige barndom, drømte han om Brodeur hockey karriere. Men målmanden. Han drømte om at blive en super angriber. I syv år, havde jeg en samtale med træneren, i høj grad forudbestemt hans liv. Han besluttede at spille som en målmand.

Efter flere års hård træning og debut i kommandoen "Saint-Hyacinthe Lazare" (gælder for junior hockey liga i Canada) Brodeur bemærket spejdere. Allerede i 1990 NBA Udkast blev han valgt til holdet "New Jersey Devils" for de tyve numre.

karriere

Som en del af "New Jersey" Martin Brodeur debuterede i marts 1992 i en alder af nitten. Så i løbet af sæsonen spillede han i American Hockey League for holdet, "Utica Devils".

Siden 1993-1994 sæsonen. Han forsvarede farverne på "djævle" for toogtyve år. I 1994 blev han anerkendt som den bedste nye spiller i NHL.

Allerede i 1995, sammen med sit team, blev han den første nogensinde Stanley Cup.

Martin Brodeur for hele tiden af sin karriere og kun lykkedes at slå rekorden. For eksempel var han en af de målmænd, der kan kaste pucken. I april 1997, i en kamp mod holdet, "Montreal Canadiens" lavet en streg fra deres porte. En vaskemaskine, som ingen modstand, fløj lige ind i modstandernes net. Alt i alt tre mål målmand. Han er mester i denne henseende.

I 1998 Martin Brodeur modtaget en invitation til landsholdet i Canada. Han var til at tale ved OL i Nagano. Det var en stor ære for et skud, og han, uden tøven, aftalt. Men målmanden iagttog kampen fra bænken. Træneren besluttet at frigive isen mere erfarne målmand.

Men de næste OL bragte ære til Martin de mest pålidelige målmand. Hovedsageligt på grund af hans faglige aktioner af canadiske hockeyspillere vandt guld i Salt Lake City.

I 2005 Brodeur tilbyde en kontrakt i "Vanguard". Men målmanden nægter at gunstige betingelser i Omsk klubben, fordi han er for langt væk fra Canada. Derudover til hockey bogey mulighed møde en bjørn i gaderne i den sibiriske by. Han helt seriøst interesseret i din agent, hvordan folk overlever i fjernt Omsk, fordi lufttemperaturen til tider falder til minus fyrre grader.

I december 2014 har Martin Brodeur underskrevet en kontrakt med klubben, "St. Louis Blues" i et år. Det beløb sig til syv hundrede tusinde dollars. Mange kaldte det hans beslutning mærkeligt. Alle bemærket, at stilen i spillet Broder mærkbart forringet, men alder gjorde sig gældende. Efter et par kampe af sæsonen, han annoncerede sin pensionering fra professionel sport.

Broder - en tre-tiden vinder af Stanley Cup (1995, 2000, 2003), præmie "Trophy", har to sølvmedaljer fra VM og to OL-guld.

optegnelser

Martin Brodeur - Universal målmand, der kan spille i forskellige stilarter. han meget opmærksom på dette punkt i sin selvbiografi. Men ikke kun der adskiller den fra massen af hockey målmænd.

Broder - en rigtig mester. Listen over hans resultater tager én linje. Her er nogle af dem:

  • 691 vandt kampen;
  • ubesvarede mål i 125 kampe;
  • Han scorede det vindende mål i et spil (den eneste af de målmænd i hele hockey historie) ;
  • Han tilbragte de 1266 kampe i sin karriere.

Personlige liv

I 1995, brylluppet fandt sted Brodeur Melanie Dubois, bosiddende i Canada. Parret havde tre sønner og en datter. Men familielivet ikke længe. Allerede i 2003, DuBois søgte om skilsmisse. Grunden til dette var forræderi mod Martin.

Han begyndte et forhold til Zhenevevoy Nol, der kommer Melanie svigerinde. I 2008 fik Nohl og Broder gift. Og i 2009 havde de en søn Maks Filipp.

Broder s ældste sønner fulgte i fodsporene på sin far. Alle af dem er engageret i professionel hockey. For eksempel blev Anthony udarbejdet af "New Jersey Devils" hundrede otte spørgsmål (i 2013).

Jeremy og William (tvillinger) udfører en angriber og målmand.

I 2009 Martin blev amerikansk statsborger. Men bor i Canada, hvor der nu er en velstående forretningsmand. I den færdige målmand har sit eget pizzeria i Montreal, samt spa-faciliteter i Quebec.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.