Hjem og familieHelligdage

Hvordan laver man et sår til Halloween? Hvordan laver man mobil make-up fra improviserede værktøjer?

Oprettelse af et malerisk billede til ferien - en rædselshistorie den 31. oktober er det svært at undvære blødende sår og en række ar. Hvordan laver man makeup til Halloween? Før du besvarer dette spørgsmål, er det værd at huske de traditionelle kostumer, hvor voksne og børn klæder sig på denne dag.

To typer af tøj

At dømme efter observationer fra nogle forskere og psykologer er der tre grupper af Halloween-billeder:

  • Blodig og forfærdelig;
  • Magiske og blodløse;
  • Berømte, populære personligheder og eventyr eller filmhelte.

Den første kategori omfatter karakterer af vampyrer og zombier, læger og sygeplejersker, prostituerede og bruder, ethvert billede, der er kompatibelt med zalyapyvaniem-blodpletter. En usædvanlig ferie i Halloween, make-up derhjemme tillader enhver fantasi med variationer på dette emne.

I den anden kategori af kjoler kan du nævne hekse og djæveler, cowboys og nonner, kvindelige katte og superhelt mænd, pirater og cowboys. Mystiske tegn fra tegnefilm, forskellige monstre og mutanter passer helt ind i ferieens overordnede situation.

I den tredje gruppe af kjole skifter tøj i de berømte chokerende mennesker, såsom Lady Gaga, Michael Jackson, Paven. Det er nemt at overraske venner ved at foregive at være Shrek eller Jack Sparrow, Spiderman eller enhver tegneserie skurk.

Billeder til Halloween, kostume ideer kan være meget forskellige, det vigtigste er for denne handling at bringe de forventede følelser til sine deltagere.

Om "krigsmaling"

Hvordan laver man makeup til Halloween? En ferie med vidunderlige forklædninger i fantastiske billeder af forskellige onde ånder, skræmmende tegn fra folklore eller filmhelte kan ikke uden et passende billede af ansigt og kropsfarve. Make-up, simulering af blødning og åbne sår, et skræmmende ansigtsudtryk, er nemt at gøre alene. Det er næsten umuligt at overdrive det. Accentueret af sorte eller røde skygger, vil heksens øjne straks virke magisk uhyggelig. I erhvervslivet kan man gå tyk kosmetiske blyanter, podvodki og lyse skygger. Tegne læber med rødt, burgunder eller sort læbestift, du kan opnå endnu mere kontrastrige resultater.

Alt går videre: Fra falske øjenvipper og parykker til revet strømpebukser, brede hatte, rødme af enhver farve. Fairies, engle og bruder anbefales at hvidge ansigter og lyse sminke læber.

Derudover er der enkle måder til mobil, det vil sige aftagelige make-up elementer.

Hvordan laver man et sår til Halloween?

For at oprette en etiket efterligner et blødende ar, skal du oplagre på følgende punkter:

  • Lim PVA;
  • Rød og sort akryl maling;
  • En stemmefrekvenscreme eller et pulver;
  • Almindelig papirservietter;
  • Dobbeltsidet tape ;
  • tandstikker.

Flere lag servietter limes på et stykke scotch. Mens limen ikke er tør, skal et tandstikker bryde gennem "sårets" konturer ved at trykke med dette lag. Kanterne er skåret og malet med rød maling. En tonalkrem er nødvendig for at give servietter en hudfarve.

Hvordan laver man et sår til Halloween? Fra bunden af denne "mock-up" kommer den beskyttende film og - voila! En sådan efterligning lader sig nemt og hurtigt til ethvert sted i kroppen. Områder på båndets kant behandles også tonalnikom, at alt kiggede mest overbevisende.

En anden "ar" af servietter

En lille PVA eller lim BF-6 påføres ansigt eller hænder. Anvend straks en let krøllet eller foldet servietter (for at skabe et åbent sår) serviet. Efter tørring overpå påføres et andet lag lim. Derefter kan du klippe rynken på et serviet - du får et dybt "sår". Det næste skridt er et malerisk maleri af rynker og bukser baseret på de allerede navngivne øjenlåg, læbestift, bløde kosmetiske blyanter og andre dekorative kunstneriske midler.

Tegn direkte på kroppen

Hvordan laver man et sår til Halloween på den nemmeste måde? Egnet farvning af skader, kadaveriske pletter og sorte og røde maling, blyanter, udsmidning af ketchup på ansigter, hænder og tøj. Du kan købe et færdigt sår fra latex, og det er mest interessant at vise kreativ fantasi og at legemliggøre det i det valgte billede.

Hvordan laver man et sår til Halloween? Vi tager lim til falske øjenvipper. Vi skitserer konturen af det fremtidige sår på huden. For at fremskynde tørringsprocessen kan du sende ham en kold luftstrøm fra hårtørrer. Så med en bomuldsbud på limen skal du anvende og forsigtigt skygge en smule fundament. Naturen og dybden vil blive givet til den lyserøde og brune øjenskygge, der anvendes rundt om "såret".

Blod efterlignes med rød læbestift. Det skal påføres et tykt lag inde i "såret" og lidt langs konturen. Sprækkerne og hulerne på limen er malet med sorte skygger. Glitter i dette "billede" bruges ikke!

På denne måde er små, små sår, snarere end indsnit, let oprettet. For at simulere meget dybe maleriske bløde ar, bruges teatralske ler ofte. Fra en pølse eller en kugle, limet til kroppen, er det meget nemt at lave både et revet og hakket sår. Et stykke gul uld, der ligger inde i skæret, vil ligne pus. Gummosis farves med de samme metoder som beskrevet ovenfor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.