Hjem og familieHelligdage

Hilsen elskede digte. Tillykke med fødselsdagen, skat!

Kvinde - romantisk natur. De ønsker at forkæle deres kære, forventer taknemmelighed og afkast. Mænd, selvom betragtes som repræsentanter for en stærk halvdel af menneskeheden, men også modtagelige for bløde tekster, forventer opmærksomhed og ros. Og enhver kvinde ville ikke tillade sig at glemme den hilsen den elskede fødselsdag. Efter alt, er dette den lejlighed, der giver dig mulighed for at tilføje romantik i forholdet. Hilsen tale af den elskede er altid velkomne.

korte tillykke

Mænd som åndenød rundt. Hvis en kvinde er i stand til at investere i en kort sætning hele meningen og varme hilsener, vil mennesket sætte pris på det.

Kort hilsen til den elskede fødselsdag kan skrive hvor som helst:

  • læbestift på badeværelse spejl;
  • vedhæfte en komplimenterende note til håndtaget på maskinen;
  • gøre sød inskription på kagen ;
  • sætte stearinlys i soveværelset;
  • Foretag festlig brand-show på vinduet.

Mand og poesi

Når du vælger tillykke til mænd er ofte opstår spørgsmålet om den form, som den ønsker at præsentere. Hvad er den bedste pasform: poesi eller prosa? Digte fødselsdag elskede vil funktionen mere højtidelig og festlig.

Kombinationen af varme ønsker i lyrisk form, og semantiske indhold hilsener understrege betydningen af fødselsdag af en kvindes liv. Vi kan sige simpelthen: "Tillykke. Vær glad. " Men hvor meget mere smuk lyd lykønskninger digt!

På denne festlige dag i dag

Tillykke, skat.

For at gøre alt i livet villigt,

Til dig var han venlig og sød.

Så held og lykke håndholdt,

Til lykke du smiler,

At sorg, du ikke vidste i livet,

At tro, at de skete.

***

Hvad vil du give, jeg kan ikke forstå,

Måske jeg får det fra himlen månen?

Måske du skrive en historie med en stjerne,

Som jeg ved, hvordan at elske, værdsætte og vente.

Jeg vil give dig en serenade af kærlighed,

Til glæden af at gå i dine dage og nætter.

Jeg ønsker at male en regnbue farvet liv.

Du er sikker i livet og stolt besidder.

Ønsker og afskedsord

Nogle gange sker det, at fødselsdag falder på denne dag en vigtig begivenhed, en forretningsrejse, en konference, et vigtigt forretningsmøde, handlen. Selvfølgelig, han er bekymret. Og tillykke med fødselsdagen af den elskede og afskedsord vil tilføje tillid.

Efter at have foretaget et ønske god morgen i vers form, er det muligt at afdramatisere situationen. Nem sjovt digt med ømme ord og mentale tillykke positiv ladning og lindre spændinger.

Til morgen var god,

Stemningen var munter.

Dagen er fyldt med glæde, latter,

Det blev kronet med succes!

Tillykke med fødselsdagen tillykke,

Og jeg kysser og knus.

Det er bedst i disse øjeblikke at ønske succes, selvtillid, styrke, held, tro på sejr.

Lad held og succes

Du vil være med til at vinde.

Lad ringer latter.

Jeg ønsker at tro og til at elske!

Så med en sejr altid

du vender hjem.

Til sorg og besvær

Ikke stjæle din fred.

Til glæde og sjov

Fyldt dine dage.

Tillykke med fødselsdagen.

Jeg ønsker dig lykke og kærlighed.

Digte fødselsdag elskede kan bestilles ved at give oplysninger om fødselaren, hans entusiasme, lidenskaber, begær. Få den originale og smukke.

Kan jeg læse mine digte?

Alle elsker at føle sig vigtig. Hvis Gud gav talentet til at skrive digte, ikke begrave det. Du kan lykønske den elskede digt skrevet bare for ham og om ham. Eventuelt straks genkendte forfatterskab, kan det gøres gradvist. fødselsdag Reaktion at læse vers alle fortælle.

Hvis helten i lejligheden for at høre et digt om sig selv, deres fortjenester, karaktertræk, begivenhederne i hans liv, gættede han hvem forfatteren hilsen linjer.

sjove hilsner

Mænd som muntre piger, der ved, hvordan man kan tiltrække opmærksomhed, er altid sjælen i virksomheden. Efter at have forladt altid nogle cool rim hilsen, kan du løfte stemningen i virksomheden.

Lad fødselsdag

Det vil kun være glæde, sjov,

At foresatte til at give slip,

For at fejre, at have styrke.

Det Prisen blev givet til dig,

Til alle de piger elskede,

Har du sætter pris på din kone

Jeg elskede hende kun én.

Tillykke favorit prosa

Der er ikke noget nemmere og bedre end en fødselsdagshilsen til den elskede med dine egne ord. Saml i en buket af varme ord, fyldt med kærlighed, dekoreret med oprigtighed, og give dem til enkelt og fra hjertet.

"Elskede. Jeg vil gerne ønske dig store kærlighed i alle dens manifestationer. Til alt i livet du gør med kærlighed: på arbejdspladsen, i hjemmet, med venner. Og alt det, du gør, jeg ønsker dig stor glæde. Tillykke med fødselsdagen! "

"Birthday - elsket af alle med fejringen af barndommen. Jeg ønsker et barn, tror på mirakler til at ledsage dig for livet. Opfyldelse af ønsker og enorm tro på venner, i sig selv og deres styrke. Må Gud beskytte dig og hjælpe i alle gode intentioner. Tillykke, skat. "

For at lykønske fødselsdagen elskede prosa, behøver ikke en masse tricks. Nok til at sætte tillykke oprigtighed og følelse.

Telefon reducerer afstand og tid

Det er svært at forestille sig livet af enhver person uden telefonen. Det hjælper til at reducere afstanden mellem de indfødte folk. Især når du ønsker at sende en hilsen til den elskede fødselsdag og midlertidige omstændigheder ikke tillader denne person.

Med hjælp af SMS-beskeder skal lykønskes med enhver ferie, godnat eller godmorgen velkommen til at udtrykke ord beundring eller juble, juble op, eller sympatiserer med, en kærlighedserklæring eller at udtrykke taknemmelighed.

Det kan være så MMS-beskeder sendt ord tillykke og det samlede billede. Varm ord og hukommelse footprint med behagelige minder vil komme i handy. Og du kan bare sende en pæn eller sjove kort.

Voice festlig budskab vil overbringe fødselsdagshilsener til den elskede. Alle vil være glad for at høre den indfødte stemme over afstand.

gave

Typisk hilsen den elskede fødselsdagsgave levering betyder. Og hvis ordene til at understrege betydningen af gaven, rimede ønsker, det bliver spændende og sjovt.

bog

For mænd og drenge

Den bedste gave - en bog.

Til visdom livet award,

Til det gode og sandheden vil sejre,

Til dagen for fødslen, sød,

Må ikke være ked af det, det var ikke kedeligt.

Jeg hjerteligt tillykke.

Kærlighed, kys, kærlighed.

fiskestang

Og på dagen for fødslen, og året rundt.

Lad dem bide, altid heldig.

Til guldfisk

Du liv hjalp.

Jeg gik fiskeri, til havet,

Og jeg vidste ikke, du er i sorg liv.

billede

Til denne mand

Jeg købte i butikken i dag

Maleri, måde at dekorere huset,

Og lykke er altid i det.

Det er ikke sandt, at mænd er strenge, tør, og ikke kan lide overraskelser. Lover behøver hele tiden at blive overrasket, og så vil han leve i forventning om en overraskelse, men en kvinde vil altid forblive et mysterium for ham.

Du er nødt til at forkæle deres mandlige opmærksomhed eller anden grund, og uden det. Lad hver dag være fyldt med varme ord. Du kan hviske i dit øre, sætte et kort med blide ord på et synligt sted, skrive på sociale netværk eller sende en lykønskning sms med en ny god dag. Det være sig fødselsdag hilsner til den elskede eller ønsker Godmorgen, det er ligegyldigt. Den vigtigste ting, at det var fra hjertet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.