Hjem og familieHelligdage

Bryllup i vintage stil: en ferie for alle

Bryllup er en af de begivenheder, der er unikke. Ingen tænker det vil gifte, eller gifte sig igen. Så et bryllup med det fulde ansvar kan tilskrives de helligdage, der sker kun en gang i livet. bryllup idé er at blive en afspejling af "verden" af disse mænd og kvinder, og at deres forhold. Sandsynligvis, valg af bryllup stil afhænger ikke kun af fantasien, æstetiske ideer om brud og brudgom, men også på deres generelle "følelse af liv". Ikke alle par vil gøre et sådant valg - et bryllup i vintage stil. Efter alt, vil dette bryllup kræve en meget stor mængde af information, viden og færdigheder. Det betyder ikke kun "usædvanlige bryllup": ideer til et bryllup er nødt til at opfinde sig selv, og de fleste af detaljerne guiden manuelt. Denne tilgang vil næsten helt sikkert kræve specifik viden og færdigheder.

Bryllup i vintage stil, som den begivenhed, du vil organisere, er ikke meget forskellig fra den sædvanlige bryllup:

1. Den kreative del af udviklingen af en fælles opfattelse af brylluppet, udvikling af scenarier, udvikling af den overordnede stil.

2. Organisatorisk Enhed: valg af placering, rute udvikling, organisation af transport, udvælgelse af fotografen, fotograf, stylist, Toastmasters, valg af kjole og kostume, udarbejde en gæsteliste, brugerdefinerede invitationer, dekorationer til hallen, maskiner, udvælgelse af menuen, forberedelse og udvælgelse af musik noder og DJ udstyr, forberedelse af det almindelige budget.

3. Gennemførelse af brylluppet.

et bryllup i vintage stil, vil dog kræve store investeringer i Treasury vilkår, og med hensyn til fantasi og personlige tid.

Vi må begynde at bestemme emnet. Det vil sige, du skal beslutte, hvilken tid vil tilhøre et bryllup i vintage stil:

  • til 1930'erne;
  • 1940-1950-th år;
  • 1960-1970-th år;
  • Klunketiden.

Efter at den bedste "dykke" i livet sker. Gamle billeder, for eksempel med til at hjælpe "føler" på det tidspunkt. Se logger af bryllup mode, er det muligt at bestemme modeller kjole og kostume, og derefter vælge de relevante stil melodier. At finde kort, se, hvad slags design, som farver og mønstre, som er mere egnet til et bryllup. Du skal vælge det vigtigste motiv for eksempel for 1970 - det er den geometriske form af krystal.

Epoch udtrykkes selvom de brede strøg af lys, selv om det kan være helt "miste" brylluppet i en bestemt stil. Gennem hele ferien skulle haste ind i detaljerne i øjnene. Den victorianske æra var meget moderne fugl motiv. Ved indgangen, for eksempel, kan du sætte et bur med en kanariefugl, og servietholdere tegne fjer på kortene med navnene også nødt til at være en fugl. Derfor er det vigtigste element i dekoration er fjer. Selvom begrænset til et enkelt element er ikke nødvendig, og vælg ikke mere end tre.

Menuen bør også afspejle den æra. Selvfølgelig, næsten umuligt at gøre hele banket udelukkende af opskrifter, såsom 1940, men det er meget muligt at finde en kogebog til at forberede brylluppet kager og desserter eller snacks.

Generelt hvis organiseret, vintage bryllup, skal du overveje følgende punkter:

  1. Alle dekorationer bør matche stilen i den valgte periode.
  2. to eller tre farver skal du vælge, hvilken bestemme den overordnede farveskema.
  3. det vigtigste motiv af indretningen, der skal bestemmes.
  4. Det er nødvendigt at arbejde ud hovedelementerne i indretningen.

Og glæde, og smiler, og gæster, og overraskelse og glæde, og blomster af forglemmigej - en bryllupsdag i vintage stil!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.