Kunst og underholdningFilm

Den sidste film Vladimir Motyl "blodrød sne": skuespillere og roller

Biograf, både nationalt og internationalt, kan ikke prale af en lang række malerier, der afsættes til første verdenskrig. En af de få sådanne værker er den sidste film instrueret af Vladimir Motyl "Crimson farve af sne." Skuespillerne inkarnere på skærmbilleder af mennesker er strandet på århundredeskiftet midt i fjendtlighederne. Men denne film fortæller også historien om kærlighed i de mest vanskelige og dårlige tider.

historie

Hovedpersonen, hvis navn er Ksenia Gerstel, en indfødt af Kiev. Hun mister pludselig de mest tætte og kære mennesker. Far, en velhavende industrimand succesfulde kill ballademagerne. En forlovede Sasha bliver dræbt ved fronten.

Ikke at vide, hvad de skal gøre næste, Ksenia beslutter sig for at slutte sig til medlemmer af organisationen "Røde Kors". At blive en sygeplejerske, sendes det til fronten for at behandle de sårede. Det var der, at hun mødtes med pyatidesyatitrehletnim generalmajor Rostislav Bator, der vender tilbage til sin tro på livet og blive hendes forlovede. Igen følte nærhed af lykke, Xenia forelskede sig i hele mit hjerte Bator. Efter krigen elskende bosatte sig i Petrograd. Alt var fint indtil revolutionen begyndte.

Filmen "Crimson farve af sne": skuespillere og roller. Daniela Stojanovic (rolle - Xenia Gerstel)

Den vigtigste rolle i filmen ved serbisk skuespillerinde Daniela Stojanovic spillet. Hun er indbegrebet perfekt billedet på skærmen Datters industrimand Xenia Gerstel forlod midt i Første Verdenskrig alene.

Skuespillerinden blev født den 27. april 1970. Hun kommer fra den serbiske by Nis. Skolen var en god elev, men det er bedst at give hende de eksakte videnskaber. Det er grunden til, efter eksamen fra 8. klasse, Daniel overføres til High School of Mathematics. Men tiden har vist, at den sande kald af kvinder - handler. Det ændrede igen studiestedet, at gå i skole med en teatralsk bøjet. Efter at have modtaget den attest, Stojanovic gik til Beograd, blev indlagt på afdelingen for Theatre Arts, Beograd State University of Arts. 5 år senere med en grad i hænderne på Daniel gik han til National Theatre, en af de serbiske byer, hvor det straks accepteret i truppen. Et par år senere flyttede hun til Beograd Drama Teater.

Når i 1999 det daværende Jugoslavien, krigen kom, skuespillerinden gik til Rusland, til at vente de urolige tider. Men skæbnen ville have det, den nordlige hovedstad i Rusland blev til hendes by, hvor hun mødte sin kærlighed og fundet sit kald.

Hendes mand blev Daniela Andrei Surotdinov, violinist i gruppen "Aquarium". Og med det arbejde, også, alt var i orden. Flere teatre i St. Petersborg vedtog en serbisk skuespillerinde i deres virksomhed.

Hun blev inviteret på showet. Men det første tegn i en stor filmrolle hun spillede i filmen er Vladimir Motyl "Crimson farve af sne." Skuespillere, herunder Daniel, blev personligt udvalgt af instruktøren selv. Hvordan kan man så indrømmede V. Motyl, havde han ikke fortryder, at han tog den ledende rolle ved navn Daniel.

Hvem er skuespillerinden gjort mere end et dusin vellykket arbejde i film som "Voices", "forsøg på at tro", "Himmelske Court" og andre.

Mikhail Filippov (rolle - Rostislav Bator)

Rostislava Batorskogo spillet af russiske skuespiller Mikhail Filippov. Han blev født den 15. 08.1947 i Moskva. I fire år studerede han ved Filologi af Moskvas Statsuniversitet. Så ved et uheld faldt i en drama skole "Our House", hvor han vidste, at han ønskede at blive skuespiller. Han kastede Moskvas Statsuniversitet og indskrevet i GITIS.

Efter endt uddannelse (1973) blev han indlagt på Moskva Academic Theatre. Majakovskij. Film debut fandt sted i 1976, da Filip blev vist på skærmen i rollen som Mr. Fouquet i filmen Gerasimov "rød og sort".

I løbet af de næste 6 år, har Michael ikke handlet med fokus på teater. Så vendte han tilbage til biografen og til dato har spillet i mere end 45 film. Men skuespilleren selv føler mere og mere teatralske skuespiller.

Mikhail Filippov, anser rollen som generalmajor Bator i filmen "Crimson farve af sne", skuespillerne og skabere af som perfekt formidler atmosfæren i den urolige russiske liv i begyndelsen af det XX århundrede, en af de klogeste i sin filmkarriere.

Hun var den første hustru til skuespiller Irina Andropov (datter af Yuri Andropov). Fra dette ægteskab blev han født søn af Michael, Dmitry. Parret brød op, og Michael gift skuespillerinden Natalia Gundarevoj. De var sammen indtil hendes død.

Den tredje hustru skuespilleren blev skuespiller Natalia Vasilyeva.

Aleksandr Tsurkan (rolle - Trofim Kryazhnyh)

Alexander blev født 2 jan 1960. Skuespiller blev han ikke på en gang. Uddannet ved Moskvas Highway Institute, arbejdede han i flere år inden for konstruktion og drift af lufthavne.

Kun i en alder af tredive, han dramatisk ændrede hans liv, at blive en elev af Moskva Højere Teaterskole. Boris Shchukin.

Først spillede han en mindre rolle i serien. Siden 2006, skuespilleren begyndte at stole mere alvorlige roller ( "kapring", "Special gruppe", "Moskva. Tre Station"). Trofim Kryazhnyh rolle i filmen "Crimson farve af sne", skuespillerne, som for det meste til denne film ikke var almindeligt kendt af publikum, var det første værk af Alexander i en stor film. Nu kunstneren ofte inviteret til rollen som de indre organer af arbejdstagere, hvis billeder han med succes inkarnerer på skærmen.

skuespiller

Filmen "Crimson farve af sne", skuespillerne og den rolle af publikum, der kunne lide at påvirke den følsomme hjerte. Filmen deltog vidunderlige kunstnere. Vi ser Anatoly Bely (Constantine Gerstel), Elena Golyanovo (Faina), Sergey Romanyuk (Peter Smolyaninov), Vladimir Portnoy (Fierce), Aleksandra Vasilevskogo (unge trofæ), og så videre. D.

Alle fans af genren af "krig drama" vil helt sikkert nyde filmen "Crimson farve af sne." Aktører perfekt giver indtryk af den store filminstruktør Vladimir Motyl, som desværre ikke leve for at se premieren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.