SundhedSygdomme og betingelser

Ringformet erytem

En kronisk sygdom af toksisk og allergisk eller infektiøse - ringformede erytem. Den er karakteriseret ved dannelse på huden neshelushaschihsya pletter, der har tendens til dannelsen af lommer af ringform. De mest almindelige sygdom tilbøjelige unge mænd.

Ætiologien er fortsat ukendt ringformede erytem. Toksisk-allergisk og infektiøse af bekræftede tilfælde af sygdommen i patologien af mave og tarme, foci af kronisk infektion (tonsillitis, bihulebetændelse, adnexitis), immunsygdomme, dysproteinemia. Der er arvelig form af sygdommen.

kliniske billede

Ringformet erytem karakteriseret ved dannelse i huden af stammen, lemmer hævede talrige pletter, der er mønt-lignende form, og de er ikke tilbøjelige til skrælning. De ødematøse, rosa eller rødlige i farven, har en tendens til at fusionere, excentrisk vækst. Som følge heraf er den sidstnævnte udformet polycykliske bizarre former, ringe, kranse, omkranset valikoobraznymi ødematøse margener plotnovata konsistens i form af stillede ledning i dermis. Inside foci kan ligne plettet ringformede enhed. De centrale områder af huden er mere sunkne, lidt cyanotiske. Nogle patienter med erythema nodosum kan passere atypisk. Samtidig er der purpuroznye, vezikuloznye udslæt, telangiectasia.

Sygdommen er karakteriseret ved fraværet af ekspression af subjektive forstyrrelser. Patienter klager over en brændende fornemmelse og lidt kløende. Den ringformede erytem hos børn er mere alvorlige kliniske symptomer. Sygdommen er episodisk flow. Udslæt forsvinde, men i deres sted er der andre. Dog kan spontant samoizlechitsya et par måneder senere sygdommen. Ganske ofte er der tilbagefald ringformede erytem.

forskningsmetoder

Til diagnose af en hudbiopsi anvendes, hvilket bidrager til påvisning af den sygdomsrelaterede en infektiøs eller toksisk-allergisk, som provokere udseendet af læsioner. For at udelukke syfilitisk læsioner, udslæt, hvor ligner ringformede erytem, foretage serologiske test. Også udført grundig klinisk og laboratorieundersøgelse til påvisning og behandling af patologi af de indre organer.

differentialdiagnose

Den ringformede erythem er ikke meget almindelig diagnose. Derfor påvisning af patologiske læsioner er nødvendig for at stille en diagnose, det er korrekt at sammenligne med andre hudsygdomme. Sådanne sygdomme indbefatter toksikodermii, fungale hudsygdomme, andre erytem (lyserød fratage, ringformet granulom), spedalskhed, lupus erythematosus. De vigtigste metoder, der hjælper med diagnosen er laboratorieundersøgelser, hudbiopsi.

behandling

Princippet om behandling af sygdommen er at eliminere virkningerne af faktorer, der forårsager (bihulebetændelse, halsbetændelse). Tildelt hyposensibilisering middel (natriumthiosulfat, antihistaminer, narkotika calcium) Allergivenlig anbefalede kost lokalt udpeget salve bestående af indeholdende glucocorticoider. Til behandling af opportunistiske infektioner anvendt antibiotika. Også ordineret vitaminer af grupperne A, E, B, immunstimulerende terapi.

Den ringformede erytem har en gunstig prognose. Forebyggelse af sygdommen er rensning af foci, som er en kronisk infektion i maven og normalisering af tarmfunktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.