SundhedSygdomme og betingelser

Svampe hudsygdom er lettere at forebygge end at helbrede

Svampesygdomme i huden - dette er en yderst ubehagelig sygdom. Årsagen til at få visse typer mikroskopiske svampe, parasitter af det menneskelige legeme. Overført deres sporer fra person til person eller fra dyr til mennesker. Påvirker hud, hår og negle.

Inficeret med fleksible muligheder omfatter en sauna, en swimmingpool, åbent vand med stående vand (damme og søer). Disse mikroorganismer elsker et fugtigt og varmt miljø. Svampesygdomme i huden kan forekomme hos mennesker, der er tilbøjelige til overdreven sveden af fødderne har en alvorlig kronisk sygdom (fx diabetes), hvor cirkulationen forringes. En person kan også få denne øm, hvis han tog antibiotika, sænkede han immunitet eller har nedskæringer og revner i huden.

Fungal sygdomme i huden varierer i graden af ødelæggelse af hår integument og negle. Sygdommen, som er inficeret med kun det øverste lag af huden, men ikke påvirket negle og hår, kaldet keratomikozom (fx pityriasis versicolor). Sammenlignet med andre typer det er den mest harmløse.

Der er infektioner, som trænger ind i de dybere lag af epidermis og slående negle og hår. De forårsager betændelse i huden. Disse omfatter mikrosporiya - svampe hovedbund sygdom (påvirker hårsækkene), nederlaget til fødder og negle plader.

Men der er også en svampeinfektion organismer, parasitter, ikke kun huden, men også i slimhinder og indre organer. De er kendt som dybe mykoser og kan forårsage alvorlig skade på menneskers sundhed. En separat gruppe af patogene mikroorganismer udgør gærlignende svampe - candidosis. Disse sætter sig på slimhinden, ofte i urogenitale organer.

Fungale hudsygdomme såsom pityriasis versicolor, tinea pedis, mikrosporiya, onychomycosis (neglesvamp) er de mest almindelige sygdomme. De er underlagt tyve procent af befolkningen.

Tegn på at benægte - fremkomsten af skællet lyse pink-brune pletter på halsen, brystet eller ryggen. Transmitteres gennem undertøj, sengetøj eller håndklæder bruges af den syge.

Tinea pedis åbenbart udseende af revner og erosion mellem fingrene i det mund - skrælning og bobler. Du kan blive smittet, gå barfodet i poolen eller bad.

Microsporia kan vises på hovedbunden. Lommer af sæler med klare grænser inden for hår stikker ud af hamp, med en hvid belægning. Denne sygdom kan også forekomme i andre dele af kroppen, mens ved kanterne af herden kan observeres små knuder. Afsendt efter brug af patientens husholdningsartikler eller fra hunde og katte.

I onychomycosis negle tykkere, kedelig og deforme. Kan være fortykkelse af huden af foden, smerten opstår, mens du går.

Man skal huske, at uanset svampe hudsygdom, kan behandlingen kun tildele en hudlæge. Og behovet for, så snart de første symptomer viste sig løse. Ikke engagere sig i selvmedicinering. Fungal hudsygdomme er let behandles kun på et tidligt tidspunkt. Hvis tiden ikke søger professionel hjælp, så slippe af med denne ubehagelige sygdom er yderst vanskeligt. Vi skal passe på ikke at bruge andre folks tøj og sko, efter at puljen er altid at tage et brusebad og tør forsigtigt fødderne (alle hudfolder), ikke bære stramme sko.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.