Af teknologiElektronik

Gnister inde i mikrobølgeovnen: hvad man skal gøre?

Moderne liv dikterer sine egne regler, så køkkenet er allerede umuligt at gøre uden en mikrobølgeovn. Denne smarte anordning til opvarmning af fødevarer og færdigretter. De fleste mikrobølge næsten evigt, men at bringe det ned, en særlig indsats, og fantasi skal anvendes. Men nogle af ovnen (især ældre) lærer ubehagelige overraskelser ejere. Et fælles problem - i mousserende mikrobølgeovn. Mange husmødre oplevede fyrværkeri fra gnister, bange og panik. Lad os se på, hvad de skal gøre i dette tilfælde, hvad er grunden, og hvordan man kan ordne det.

Hvilke gnister i mikrobølgeovnen

Indretningen af enhver mikrobølgeovn har en magnetron. Denne enhed genererer elektromagnetiske bølger med høj frekvens. Når magnetronen kommer til sin ønskede spænding operation (dvs. 4 tusinder af volt) direkte til den generation proces, såvel som for underkanalen 3, antennen af denne anordning begynder at udsende højfrekvente svingninger. Længden af svingningerne bølgelængde på 12 centimeter. Magnetronen er clocket ved 2,4 GHz. Bølgelængden af 12 centimeter - det er afstanden fluer stråling i en svingning. Hvis du åbner teorien om radiobølger, skal hullet i ovnen ikke være større end en fjerdedel af den samme bølgelængde, og er 3 centimeter. Ved denne frekvens vandmolekylerne begynder at resonere, og derved opvarmes.

Gnist - en elektrisk ladning eller en bue, der er dannet mellem de to tråde. I disse roller kan lave forskellige stål elementer, metallisk billede. Når dirigenten begynder at påvirke den vekslende magnetfelt, de hvirvelstrømme deri.

Hvis to ledere har forskellig potentiale vil blive holdt fra hinanden med en kort afstand, vil det udledning eller gnist mellem dem. Derfor mikrobølgerne inde gnist.

misbrug

Lad os prøve at forstå årsagerne til gnister. Og overtrædelse af reglerne - dette er en af dem. Instruktionerne til enhver mikrobølgeovn indikerer, at du skal bruge en særlig skål i mikrobølgeovnen. Hvis disse anbefalinger ikke følges, så indersiden af indretningen under drift gnister produceres. Indretningen bursting under drift.

Hvis mikrobølgeovnen inde gnister, behøver producenterne ikke anbefale på dette tidspunkt at bruge enheden. Hvis vi bruger ovnen og længere, kan det føre til alvorlige konsekvenser, såsom svigt af anordningen, såvel som farligt bestråling med elektromagnetiske bølger. Læg ikke i mikrobølgeovnen ret lavet af massive metal og metallisk design, herunder de forskellige kanter. Dannelse af gnister kan være kort i tid. Men det er en betydelig risiko for, at magnetronen svigter. Dette er den dyreste vare i en mikrobølgeovn enhed.

Således mikroovn gnister indeni. Hvad skal man gøre i denne sag? Det er nemt - nok til at stoppe driften af enheden og tage leder af elektricitet. Men hvis ovnen fortsætter med at skræmme ejeren af gnister, det siger om svigt af enheden.

Behovet for at erstatte glimmer plade

Dette er den mest almindelige årsag til gnister efter brug lidelser. Årsagen er, at under operationen brænder glimmer plade. Producenter bruger det i mikrobølgeovnen konstruktion for at sprede mikrobølger. Hvis ovnen ikke bliver fulgt eller plejet nok, så på denne rekord akkumulere kropsfedt, samt resterne af mad og produkter. Den resulterende plade stærkt overophedet. Dette fører til dens ødelæggelse. Hvis du ikke ændrer denne plade er blevet erstattet af dyrere magnetron.

For at finde ud af, om fejlen glimmer plade virkelig skal forstå, hvilken side gnister i mikrobølgeovnen. Hvis gnisten går fra pladen og indersiden af ovnen tydeligt lugte af brændende, det viser behov for at erstatte elementet. Betjen mikrobølge anordning af brændt glimmer forbudt.

Udskiftning plader med deres hænder

Reparation mikrobølgeovnen kan være deres egne hænder. Du skal først sikre dig, at grunden til, at den indvendige gnister mikrobølgeovn, ligger i linsen. Pladen blev derefter testet for tilstedeværelse af brændt huller. Før du gør installationen af nye, skal rengøres grundigt for fedt og madrester inde i kammeret. Solgt af glimmer plade i husholdningsartikler butikker. Køb varen i butikkerne lettere og billigere. Imidlertid kan produktet ikke svarer til størrelsen - skal skæres. For at tydeliggøre størrelsen på den gamle plade fra mikrobølgeovnen anvendes på nye og hjælp saks fjernet alle unødvendige. Kanterne skal behandles med sandpapir. Det er fortsat kun at etablere pladen.

beskadiget undercoating

Dette er en anden populær grund. Gnister inde i mikrobølgeovnen og funkler - hvad man skal gøre? Du bør nøje kontrollere den indvendige belægning. Et sted, hvor der tilberedes eller opvarmes, er dækket med et specielt emaljelag. madrester, scratch - alt dette fører til forskellige skader. Gendan dette dæksel med dine hænder vil ikke arbejde. Dette kræver en særlig emalje, som ikke kan erhverves i hverdagen. Denne type reparation udføres af eksperter på de servicecentre. Belægningen er billig.

resurfacing

Inden du afleverer mikrobølgeovnen til et servicecenter for at genoprette belægningen indefra, fjern alt snavs og fedt. Hvor der er en overtrædelse af belægningen, skal emaljen fjernes. Hvis du bruger den tid du kan finde i salget af denne dækning, men der er ikke overalt. Den beskadigede sted efter rengøring blæst denne agent og efterladt i et bestemt tidsrum. Så udføres en test. Hvis der efter start af mikroovn gnister, gnister i mikrobølgeovnen sige, at skulle forbedre dækningen. Hvis torsk ikke er til stede, kan enheden blive opereret.

Årsager til dækning

Hvis mikrobølgeovnen at lægge for store fade, kan det medføre, at der opstår skader på emaljen overflade. Hvis servicet og vil ikke røre væggene, at i løbet af rotationen den kan bevæge sig ud. Med konstant friktion emalje hver gang bliver tyndere og tyndere. I sidste ende vil dette føre til behovet for at genoprette dækning.

konklusion

Til mikrobølgeovnen er ikke en gnist, skal du følge reglerne for drift og ikke bruge det sammen med metal redskaber. Det er også nødvendigt at overvåge tilstanden af det indre kammer - det skal holdes rene. Hvis pludselig ovnen vil producere elektriske påvirkninger, ikke panik. Der er kun et par grunde til, at gnister i mikrobølgeovnen. Det, vi allerede kender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.