Af teknologiElektronik

LG L70 D325: et overblik over din smartphone

Relativt nylig, har den berygtede selskab LG udgivet en ny smartphone kaldet LG L70 D325. Telefonen er et budget-prissat og værd kun 6 500-7000 rubler (omkring 2700 Hryvnia). Hvad får vi til denne pris? Lær svaret på dette spørgsmål, du kan læse denne anmeldelse LG L70.

Smartphones fra LG

LG produkter har altid været berømt for sin høje kvalitet og innovation. LG er ikke bange for at eksperimentere. Bedste engineering sind selskaberne regelmæssigt forbedre og opgradere produkter. Dette gælder for smartphones. LG er konstant indføre nye teknologier, software og så videre. D. Sommetider disse forsøg er mislykket. Men på trods af dette, er selskabet bevæger sig i den rigtige retning. Hun står ikke stille. kvalitet smartphones LG er i bedring, virksomheden udvikler sig med hver ny meddelelse.

Det samme selskab har overrasket sine fans denne gang? Har nye smartphone LG L70 rækkevidde at opfylde de forventninger? Lad os undersøge.

LG L70: en gennemgang. udseende

Den første ting du bør være opmærksom - dette design. Enheden har en lille ramme rundt på skærmen. Med denne LG formået at gøre enheden mere kompakt. Hvis vi sammenligner L70 D325 med andre lignende telefoner, LG produkt temmelig beskedne størrelse. Og det er helt sikkert et stort plus.

Et arrangement af elementer i modellen D325 classic. Over skærmen er beliggende nær den øverste kant af højttaleren. Under det er muligt at lægge mærke til logoet fra producenten. En lille smule til højre er fremadvendte kamera og sensor. Under skærmen er touch-taster. Interessant, i stedet for de sædvanlige tre knapper dem der så mange som fire. Den nye knap er ansvarlig for at skifte mellem SIM-kort. Nu kan du ændre SIM-kort med et enkelt klik. Ganske interessant løsning, der helt sikkert gøre livet lettere for millioner af kunder.

Nederst er den vigtigste mikrofonen og Micro-USB-stik på toppen - ekstra mikrofon og lydstik. Venstre og højre er justering lydstyrketasterne og tænd din smartphone. Bag kan ses på den 5-megapixel kamera, multimedia højttalersystem og LG logo. Låget selv er lavet af nogle ru materiale, således at din smartphone ikke vil være i stand til at glide ud af hånden.

Som for ergonomi, noget om det på LG L70 D325 er okay. Nøgler er hvor de burde være, og presset føltes godt. Efter et par dages drift af telefonen bliver en del af din hånd. På grund af den samme ramme rundt på skærmen, kan du bruge din smartphone med den ene hånd. Styr telefonen til at hjælpe yderligere fagter. For eksempel kan du slå eller slå på skærmen ved at dobbelt tap (såkaldt funktion Knock-Knock), holde et opkald ved blot at vippe telefonen, og så videre. D.

tekniske egenskaber

Den smartphone kører på Android 4.4.2 (den nyeste version). Oven i dette system, der anvendes en proprietær shell kaldet LG Optimus UI. En af de vigtigste fordele ved OS - den nye strømbesparende tilstand. Den smartphone har optrådt en masse forskellige funktioner, der hjælper spare på batteriet. Og det er en ganske stor præstation. LG har formået at løse et af de store problemer i Android-enheder.

Måske, nu lad os tale om hardwaren. LG L70 D325 udstyret Snapdragon processor 200, som er sammensat af to kerner kører ved 1,2 GHz. Som for hukommelse, så D325 har en gigabyte RAM. Bruger desværre tilgængelig kun 340 MB. Også smartphone har en indbygget opbevaring med en kapacitet på fire gigabytes (kun 1,3 tilgængelige for brugeren). Måske er det største ulempe ved denne model. Efter alt, med sådan en sølle mængde hukommelse installeret nogle store spil vil være ganske vanskeligt. Hvis vi taler om ydeevne, telefonen har en temmelig middelmådig præstation. Kør simpel arkade du har ingen problemer, men at spille i cool design med 3D-grafik, du er usandsynligt, at lykkes.

LG L70: anmeldelser

Måske noget så levende beskriver telefonen som kundernes feedback. Hvad kunderne mener om LG L70 D325? Anmeldelser er temmelig modstridende. Nogle kunne lide telefonen, nogle gør ikke. Hvis vi tilføjer nogle specifikke, er smartphone rost for sin høje byggekvalitet, den faktiske version af softwaren, fremragende autonomi, en god taler, og yderligere muligheder for energibesparelser. Til gengæld har de fleste købt ikke kan lide skærme med lav opløsning, kameraer, en lille mængde hukommelse og den middelmådige præstation.

resultat

Vi kan sige, at LG L70 D325 - god smartphone i sin prisklasse og fremragende budgetmodel. Enheden, selvom nogle allerede har nævnt af os over ulemper (såsom lav produktivitet, dårlig kvalitet kamera, etc.), men på samme tid, han har en masse positive egenskaber (såsom et unikt energibesparende, nye funktioner, og så videre. D.). Selvfølgelig kan du finde en telefon er meget bedre og mere produktive. Men for de penge er det usandsynligt, vil du opdage en enhed, der vil klare sig bedre end specifikationerne LG L70 D325.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.