Af teknologiElektronik

Den PowerBank, bærbare oplader: beskrivelse, instruktion

Som du øge effektiviteten af mobile enheder og øget deres anmodninger elementer af udbuddet. Standard batteri til din telefon eller smartphone kan bevare sundheden for de gadget 2-3 dage i de gennemsnitlige belastningsforhold. Det er indlysende, at dette ikke vil være nok, hvis du planlægger en ugelang tur på landet eller rejse, som ikke kan oplades kapaciteter. For sådanne tilfælde er der særlige enheder kaldet PowerBank - bærbar oplader, som har en større kapacitet for de samme magt smartphones, tabletter, kameraer, osv ...

Hvad er PowerBank?

Eksternt disse enheder ligne den samme mobiltelefon. Standard Form Factor - en lille cylinder eller et rektangel, hvori operativsystemet fyldning er placeret. Skallen anvendes som plast eller metal. En anden udførelsesform forøger styrken af kroppen trim, mens den første - letter design PowerBank. Bærbar oplader af denne type er kun overfladisk forskellige fra de sædvanlige batterier, men det er lavet af de samme principper. Typisk fyldningselementet af Li-ion, kendetegnet ved lille størrelse og en tilstrækkelig høj kapacitet.

I dette tilfælde er der forskellige versioner af disse drev. Standarden anses for at være udførelse, tillader opladning derhjemme via USB-interfacet af tablets og smartphones. Men der er særlige modifikationer, som omfatter model D-Lex Powerbank - bærbart Pre-opladere til brug i bilen. Dette drev er drevet af en bil på nettet 12, og på grund af de to USB-udgang gør det muligt at oplade mobile gadgets. Denne model er også kendetegnet ved at have lommelygter og slagfast plast i foringen. Hvis vi taler om funktionalitet og derefter bruge D-Lex chaufføren kan gøre og starte motoren.

Nøglefunktioner

Ved at vælge en lagringsdrev at overveje følgende to drift indikator - bare kapacitet og ladestrøm. Først, lad os overveje kapaciteten, som i gennemsnit fra på 10 000 20 000 tusind. Mah. For eksempel er en af de bedste repræsentanter for segmentet, enheden Xiaomi Power Bank Mi modifikationer, giver brugeren 16.000 mAh. Men her må vi huske, at opdelingen af kapaciteten potentiale i mængden af målet batteriet ikke giver indtryk af den fulde cyklus af batteriet fyld. At forstå den faktiske service kapaciteter af den mobile enhed, for eksempel skal skæres fra den opnåede kapacitans i størrelsesordenen 30-40%.

Som for den aktuelle, da i gennemsnit er det 0,5-3 A. Det lavere niveau er ideel til beskedne forbrugere i form af energibesparende telefoner, smartphones og lygter. Til tablet eller produktiv kamera kan være påkrævet 3 og A. ønskeligt at orientere enhed fabrikantens anvisninger, og af denne værdi for at vælge PowerBank. Den bærbare oplader med strøm uegnet kraft kan også udføre sin opgave, men energieffektiviteten af processen vil blive sænket.

Modeller fra Xiaomi

Denne producent er en leder i segmentet, med held at konkurrere med giganterne på markedet som Apple og Samsung. Selvom intet nye kinesiske udviklere ikke tilbyder, frigiver helt traditionelle og allerede standardiserede løsninger. Den enkleste Xiaomi produkt fra denne familie kan nævnes en ændring af 5.000 mAh. Dette drev har en beskeden størrelse på 12,5x5,9x1 cm og lette vægt på 156 gram. Det vil sige, at enheden er mindre end mange af nutidens smartphones. Hvad er vigtigt, Xiaomi Power Bank 5000 mAh tilbyder en flad batteri, levering af moderne overspændingsbeskyttelse. brugerinteraktion med indretningen lettes af LED-indikator opladningsniveau. Hvis vi taler om manglerne, så kan de sikkert bære kun en enkelt USB-port.

Serie modellerne GP Powerbank

Noget af en usædvanlig rækkevidde, kan repræsentanter for som ikke kaldes high-grade PowerBank enheder. GP model de fleste er i den mellemliggende niche mellem batteri lagringsenheder og opladere. Sådanne anordninger er beregnet til at kompensere for den afgift i batteriet, og nogle versioner af batteriet adskilt fra din telefon. Således GP Powerbank selve enheden under service skal tilsluttes til et udløb 220 B. Den væsentligste forskel fra den fulde lagring er mulig i fravær af ladning på det ekstra USB kanal. Ikke desto mindre anvendes, disse enheder. Især modifikationen af GP PB420 tillader 4 samtidigt oplade nikkel-metalhydrid-batterier af AA og AAA.

Model med solpaneler Solar POWERBANK

Ideen om at forbinde solgenerator til mobile forbrugere har længe mestret de største selskaber, men på den måde hver konceptet i en eller anden form altid har fundet stoppe de faktorer, som ikke tillader dig at starte masseproduktion. Ikke desto mindre Solar PowerBank enhed med solcelle betydeligt frem i denne retning, der tilbyder brugerne en ny tilgang til energi.

Denne eksterne batteri oplagring, som ikke kræver outlet tilførselsindretningen kapacitet 220 V. 20 000 mAh batteri efterfyldes af solenergi, hvilket gør enheden næsten vedligeholdelsesfri. Men der er også ulemper ved sådanne PowerBank modeller. Bærbar oplader kan give energi kun i godt vejr og om sommeren. Resten af tiden bliver nødt til at henvise til standardsystemet, kapaciteten af fyldet soklen.

Betjeningsvejledning

For at begynde at arbejde med drevet nødvendigt at gøre målet enheden skal oprette forbindelse til USB-interface. Processen med at fylde energi vil blive lanceret automatisk. Om den aktuelle tilstand af batteriet serviceret fortælle indikator på drevet displayet. Igen bør vi ikke glemme, at soklen for at udføre proceduren i dette tilfælde er ikke påkrævet, da PowerBank - bærbare oplader. Sådan oplades forskellige batterier af forskellig strømstyrke? Som regel den model, som giver flere USB udgange, hvert kredsløb modtager en strøm af varierende styrke. Et almindeligt eksempel på en tre-kanal enhed - er udformet med porte 1, 2 og 3 A.

konklusion

På trods af de åbenlyse fordele af bærbare lagringsenheder af denne type, så brug dem som universelle assistenter er ikke altid praktisk. Efter alt, betyder det, at på samme tid også nødt til at bære en smartphone og en ekstra enhed til opladning. Især i denne henseende upraktisk PowerBank med en sol batteri, der er på grund af ophobning af panelerne har en temmelig stor størrelse, men også kræver en konstatering på gaden. Og alligevel er der tidspunkter, hvor ingen yderligere og uafhængig energikilde er uundværlig. Det kan være ikke blot et fjernt tur eller ture ud af byen, men også den overdrevne belastning på din smartphone på hverdage, når gebyret er færdig efter et par timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.