SundhedSund kost

Indtil da bringer kost.

Indtil da justeret kost.

Hvad er kosten er kendt af alle. Måske er det ingen overdrivelse at sige, at næsten alle piger, kvinder og endda nogle mænd i verden mindst én gang i deres liv fulgte en diæt. Men hver person, uanset om det var i livet for en kost eller ej, har den holdning, at denne proces. Flertallet anser kosten som et redskab til at skabe en smuk figur. I dette tilfælde, desværre, i praksis er det mest absolut ikke er bekendt med fysiologi af det menneskelige legeme, og derfor bruger ikke den "værktøj", og dens forskellige mutationer, replikeres reklamer, dameblade, hjemmesider kostvaner og bare ønsker at tjene penge på en andens uvidenhed. Som hovedregel overføres sådan kost er meget hårdt, så hurtigt kastet, og som ønsker at tabe sig med hovedet kastet ud i en ny kost. Naturligvis denne livsform forårsager stor skade på kroppen. Den første til at lide det hormonelle system, og så snart den hormonelle balance forstyrres, tabe bliver vanskeligere. Efter alt, for sådanne processer som fremkomsten af følelser af sult og mæthed hormonsystem den er ansvarlig. Dog, og celler, der akkumulerer kropsfedt, ikke "give" alene på grund af deres indhold, hvis blodet kommer ind i cellen, vil der ikke være nogen specifik hormon.

Ud over den hormonale system lider metaboliske processer. Normale metaboliske processer, normale stofskifte - den anden komponent er nødvendig for at slippe af med overskydende vægt, kropskontrol og normal sundhedstilstand. Hvis kalorie tæller, for de fleste kostvaner, som nævnt ovenfor, det vil være under den fysiologiske norm. Desuden er den fysiologiske norm for hver person beregnet individuelt. For eksempel for en person, der vejer 55 kg indtag af 1200 kalorier per dag medfører langsom fysiologisk fornuftig fald fedt kropsmasse komponent. Men for at gøre en person, der vejer 100 kg, til at overholde de samme kaloriefattige indhold, vil det ikke kun tabe sig hurtigt, men mest sandsynligt på et bestemt tidspunkt vil begynde at tage på i vægt. I sidstnævnte tilfælde, vil kroppen, fuldstændig klar over de manglende kalorier, først bruge sit eget muskelvæv, og så, at indse, at en kalorie underskud - fænomenet er ikke midlertidig, begynder at sende alle de nyttige stoffer i de fedtdepoter parallelt opbremsning stofskiftet, "slukke" nogle muskelfibre til reducere kalorieindtagelse.

Men sådan kost - ikke det værste, når de befinder sig i hænderne på dem, der er tilbøjelige til at lytte til de krav, sin egen krop, eller simpelthen ikke har nok viljestyrke. Meget værre, hvis en sådan kost begynder at holde sig til en pige eller kvinde fikseret på vægttab proces. Typisk en konsekvens af dette, bliver det anoreksi - en psykisk lidelse er en komplet mangel på appetit hos mennesker.

På et tidspunkt hvor de bliver synlige tydelige symptomer på anoreksi, personen allerede er i behov for akut lægehjælp i første omgang - at redde liv. Men kun med hjælp af psykoterapi kan helbrede selve sygdommen, og, da denne proces er ganske kompliceret, er det bedst at begynde psykoterapi sessioner til brug ved det første tegn på psykiske lidelser, der er baseret på et ønske om at tabe sig.

Når en pige eller kvinde frivilligt udsætter sig for tests såsom dårlig kost, utilstrækkelig selv at dække de normale fysiologiske behov, for ikke at nævne den motion, ikke spiser efter klokken seks om aftenen, dooming sig til sult, begrænset til nogle få liter yoghurt om dagen - det er en klar indikation af overtrædelser af ikke blot psyken, men også i færd med at tænke på. Kun psykoterapi sessioner kan ændre denne situation. Desuden, i dette tilfælde, behandling med kost - det er ikke bare en måde at gøre en person spise normalt, disse er de eneste foranstaltninger, der kan sikre den langsigtede resultat. Efter alt, kan du tvinge foder, skal du indtaste de næringsstoffer ved hjælp af moderne medicinsk udstyr, til at levere de nødvendige kalorier, ved hjælp af et særligt måltid, men ikke psykoterapi sessioner alt dette ville være meningsløst, som ved første lejlighed folk vil vende tilbage til en kost, der kan bringe det til sult.

Det skal bemærkes, at metoderne til psykoterapi anvendt i diæter til formål at identificere roden af problemet. Meget ofte en smertefuld ønske om at tabe sig kan skyldes komplekserne, der er et barn eller oprettet som et resultat hørt udtrykket, latterliggørelse, kritik. fuldstændigheden af komplekset kan dannes i skolen, fordi børnene plejer at sige, hvad de mener, ikke at indse konsekvenserne af, hvad der er blevet sagt. I et ord, for livet, der er tusindvis af sådanne situationer, der kan udløse kompleks, efterfølgende udviklet i de psykologiske lidelser og morbide ønske om at tabe sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.