SundhedPræparater

Fløde "Retin-A": brugsanvisninger, sammensætning, indikationer, analoger, anmeldelser

Fløde "Retin-A" - et effektivt redskab til behandling af acne og hudforyngelse. Takket være dens anvendelse kan opnås ved et stærkt anti-aging effekt er meget bedre end efter påføring af syre peelinger og laser korrektion. Denne facilitet - den mest effektive til behandling af alle former for acne og eliminere konsekvenserne af udslæt. Desuden hjælper det at slippe af med pigmentering og fregner.

Men som med andre lægemidler, cremen har nogle kontraindikationer, hvilket er grunden til du skal være sikker på at studere brugsanvisningen. "Retin-A" er egnet til næsten alle hudtyper, men tilstedeværelsen af kontraindikationer, skal du kontakte din læge og vælge modstykker.

Struktur og sammensætning

En vitaminpræparat fremstilles fra gruppen af retinoider i form af en creme i rør på 30 gram. Hver karton med en sådan slange. Gelen er præsenteret i tre grundlæggende koncentrationer: 0,05%, 0,1% og 0,025%.

Den vigtigste aktive stof creme "Retin-A" - tretinoin, som hjælper med at genoprette hudens, klare og snævre porer, slippe af pigmentering.

Farmakologiske virkninger

Ved lokal anvendelse, det trænger gennem cellulære strukturer hormon kompleks stimulerer vækst og fornyelse af epitelceller, inhiberer inflammation, såvel som forhindrer spredning danne acnes celler.

Fløde "Retin-A" i behandlingen af åbne acne hjælper udjævne hudens overflade og fjerner tegn på betændelse. I behandlingen af acne er et lukket anlæg bidrager til deres opdagelse, og derefter helbrede uden ardannelse.

Desuden forhindrer dannelsen af acne, fremmer hårvækst, men har også en stærk anti-tumor effekt.

Den terapeutiske effekt opnås inden for 6-7 uger efter behandlingsstart af acne, og den maksimale positive resultat er observeret efter 8-12 uger efter den første ansøgning.

Indikationer for brug

Hovedkomponenten er en creme-trans retinsyre - den mest effektive form for vitamin A. Tretinoin, som er en del af midlerne til en lang tid har været anvendt med succes til behandling af acne, acne og mange andre problemer med huden og kroppen. I de sidste par år, er cremen "Retin-A" anvendes til forebyggelse og behandling af alder pletter, bremse aldringsprocessen, samt rynker. De vigtigste indikationer for brug af dette middel, er:

 • acne og acne;
 • dybe linjer i ansigtet;
 • forebyggelse af hudens photoaging.

Aktiv ingrediens hjælper til at reducere udskillelsen af talgkirtlerne og forhindrer tilstopning af hårsækkene i huden porer, hvilket forhindrer dannelsen af acne. Desuden hjælper opløse fedt prop placeret i porerne, og har en mild peeling effekt. Regelmæssig anvendelse af cremen kan du:

 • forhindre nye acne;
 • klare og snævre porer;
 • fjerne eller reducere alderspletter;
 • forbedrer hudens struktur og tone;
 • gør huden blød og smidig.

Men det er værd at huske, for at opnå de resultater, der er udtrykt, kræver brug af midler i en periode på 6 måneder.

Anvendelse under graviditet

Fløde "Retin-A" er kontraindiceret under graviditet, da det fører til abort i de tidlige stadier. I den anden og tredje trimester af anvendelsen af dette middel kan føre til forstyrrelser i dannelsen af frugtlegemer, især påvirker negativt udviklingen af nervesystemet, øjet organer, muskler og knoglestrukturer. Behandlingen bør også stoppe amning.

Efter seponering af denne gel til at planlægge graviditeten kan være tidligere end et år. På grund af den betydelige teratogene producenten anbefaler, at kvinder i perioden for anvendelse af lægemidlet til at bruge mindst to former for prævention.

Dosering og dosering

Ifølge brugsanvisningen, er Retin-A creme påført på det angrebne område et meget tyndt lag 1 gang dagligt ved sengetid, er det tilbage på huden i 6 timer, og derefter skylles under rindende vand. Om nødvendigt multiplicitet påføringsorgan kan øges til 2 gange om dagen.

Folk med tør og lys hud i begyndelsen af behandlingen får lov til at forlade cremen på huden for ikke mere end 30 minutter. Varigheden af midlerne afhænger af typen af patologi. I behandlingen af acne terapeutisk effekt efter 2-3 uger, og det bedste kliniske resultat kan opnås inden for 3 måneder. For at eliminere pigmentering og rynker vil tage cirka 4-24 uger.

Som en forebyggende foranstaltning, kan du anvende cremen en gang om ugen 1 efter at have taget et varmt bad. vorter Behandlingen starter med anvendelse betyder meget lav koncentration i fravær af den ønskede kliniske effekt koncentrationen stiger.

Hvis du bruger en creme, du har brug for præcist at overholde doseringen, da en stor mængde kun forårsage irritation, men ikke fremskynde resultatet. Før påføring af det på deres hud skal rengøres med et mildt vaskemiddel og tørret fuldstændigt, er det derfor ønskeligt at vente 20-30 minutter efter vask. Hertil kommer, efter afvaskning betyder, at du ikke kan bruge fugtighedscremer i 30-40 minutter.

Tretinonin øger hudens følsomhed for sollys, hvilket er grunden til, skal du bruge en solcreme med en beskyttelse på mindst SFP 30. Solcreme anvendes før de går udendørs.

Hvis der efter et par uger af irritation af huden er reduceret, er det ønskeligt at ophøre med at anvende gelen eller ændre dens koncentration på lavere. Hertil kommer, er det bydende nødvendigt at konsultere en hudlæge.

Kontraindikationer

Før du køber cremen "Retin-A", hvis prisen er høj nok, du har brug for at blive fortrolig med kontraindikationer for dets anvendelse. K såsom større kontraindikationer omfatter:

 • akutte inflammatoriske processer integumenter;
 • sår, forbrændinger;
 • sygdomme i endetarmen;
 • graviditet og amning;
 • Overfølsomhed over for bestanddelene af præparatet.

Derudover er der visse begrænsninger i brugen af en creme. Brug værktøjet under streng medicinsk kontrol er nødvendigt i tilfælde af intrakraniel hypertension, diabetes, leukocytose, manglen på pålidelige: koncentrationen i kvinder i den fødedygtige alder, leverfunktion, nyresvigt, kronisk forgiftning. Det er også forbudt at bruge cremen til personer i alderen 12 år og ældre end 50 år.

bivirkninger

De aktive ingrediens tretinoin ratings er tvetydig, og hvis de anvendes forkert, kan forekomme bivirkninger såsom:

 • vabler og skorper;
 • afskalning af huden;
 • brændende fornemmelse;
 • rødme;
 • hævelser.

I nogle tilfælde kan der være en smerte, udtynding af huden, allergisk dermatitis. Det kan også være hyperpigmentering af huden, især når de udsættes for solens stråler på huden.

Interaktion med andre lægemidler

Uforenelig gel "Retin-A" med tetracycliner, fordi der er risiko for intrakraniel hypertension. De bør heller ikke anvendes samtidigt med orale kontraceptiva, der indeholder i sin sammensætning progesteron, vitamin A, nogle hygiejniske og kosmetiske produkter, der fremprovokerer hud tørhed og irritation.

Forsigtig

I den første uge efter påføring af gelen "Retin-A" kan øge acne. Kontraindiceret anvende dette værktøj i kombination med visse andre lægemidler, kosmetik og hygiejneprodukter, er det derfor nødvendigt at konsultere en hudlæge. Ukorrekt anvendelse af cremen kan forårsage alvorlig tørhed og afskalning af huden.

De behandlede dele af huden, der skal beskyttes mod sollys, kunstig ultraviolet stråling, kulde og vind. Ved anvendelse af de værktøjer, du har brug for at være meget omhyggelig med ikke at lade ham kontakte med slimhinder. Hvis dette sker, bør det vaskes grundigt med vand.

Patienter med solskoldning, er det nødvendigt at begynde behandling efter dens svækkelse. En uge efter behandlingen kan observeres forbedring af acne, på grund af dens indvirkning på den dybtliggende acne, der ikke blev vist før starten af behandlingen.

drug-analoger

Da "Retin-A" prisen er høj nok, kan du hente analoger af dette værktøj. Udgifterne til den russiske valuta af midler er fra 1150 til 1600 rubler, afhængig af koncentrationen af det aktive stof. Det er imidlertid værd at huske på, at du kan købe det kun i udlandet, som i Den Russiske Føderation det er forbudt til salg på apoteker.

Absolut analog creme er "Lokatsid", hvor sammensætningen indeholder den aktive ingrediens tretinoin. Dette betyder specifikt indvirker på cellulær metabolisme. Fløde "Retin-A" og analoger af dette værktøj accelererer modningen af hudceller, der tilstopper talgkirtler i hårsækkene. Dette vil fjerne betændelse og allerede eksisterende acne er meget lettere at behandle og ikke efterlader ar.

En anden analog er cremen "tretinoin", som indeholder den maksimale mængde af aktiv bestanddel. Anmeldelser af "tretinoin" patienter tyder på, at regelmæssig brug af dette værktøj kan forbedre tilstanden af huden, fjerne rynker. Dette skyldes fjernelsen af partiklerne den øvre lag af keratiniseret hud, samt øget blodgennemstrømning. Det er dog nødvendigt at tage forholdsregler, da de kan forårsage alvorlige problemer med huden. Omkostningerne ved denne facilitet er 2300 rubler og du kan bestille det via internettet.

Retinoider i sin sammensætning indeholder gel "Differin", som hjælper med at genoprette ungdom og skønhed i din hud og slippe af med acne. Tættest i struktur til vitamin A creme betragtes som "Renova".

Præparater, der langvarig brug, så før du køber, du har brug for at konsultere en hudlæge, som selv kan være farligt for helbredet.

Anmeldelser af forberedelse

Fløde "Retin-A" har en række anmeldelser, som nogle patienter rapporteret en fremragende kosmetisk virkning, og nogle siger, at et par uger kan forekomme afskalning, og øget tørhed af huden. Dette er et fælles problem, som vil bidrage til at fjerne den regelmæssig brug af fugtighedscreme.

Cream "Retin-A" svarene fra eksperter har en meget god, dermatologer sige hurtigere heling af acne og pigmentering fjernelse og rynke reduktion. Men lægerne siger, at et godt resultat kan kun opnås ved regelmæssig og langvarig brug af midler, og på de regler, der gælder creme. Nødvendigvis kræver specialistrådgivning, som lægemidlet har mange kontraindikationer og kan fremprovokere forekomsten af bivirkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.