SundhedMænds sundhed

Den mest effektive kur mod prostatitis hos mænd

Mænd, uanset alder er genstand for mange sygdomme, en af de mest alvorlige, smertefulde og smertefuld er betændelse i prostata - prostatitis. Den vigtigste behandling er en effektiv kur mod prostatitis. Det er nødvendigt, ved de første tegn på betændelse gælder for urolog, at han identificerede den fase af sygdommen og dens årsag, en passende behandling.

Hvad der er prostatitis

Prostatitis - det er rent en mands sygdom, betændelse i prostata. Sygdomme i prostata ramt otte procent af den mandlige befolkning, farmaceuter er altid tilgængelige i apoteker effektive lægemidler til behandling af prostatitis. Den amerikanske National Institute of Health har inddelt sygdommen i fire hovedfaser: akut, kronisk bakteriel, kronisk (vedvarende smerter i bækkenpartiet) og asymptomatisk prostatitis. Prostatitis ofte ledsager sygdomme som vesikler og urinrøret, og ældre mænd kan undergå dannelsen af godartet prostatahyperplasi.

infektiøse prostatitis

Dette er den mest almindelige form af sygdommen. Han kan være genstand for en mand med en svag immunitet. Infektiøse prostatitis kan være en konsekvens af udsættelse for kulde, stillesiddende og inaktiv livsstil erfaring med et fald i fysisk aktivitet, som et resultat af langvarig afholdenhed fra seksuel aktivitet eller tværtimod, overdreven seksuel aktivitet. Alkohol - er også en kilde til at fremme udviklingen af betændelse i prostata. En effektiv kur mod prostatitis hos mænd, ikke-smitsomme tilfælde ved, ordineret af en læge, og manden for forebyggelse bør undgå at gå udenfor om vinteren uden ekstra skuffer, omfanget af seksuel aktivitet, ikke at misbruge alkohol, brug af fitnesscentret.

infektiøs prostatitis

En form for prostatitis ofte bidrage til sygdomme, der seksuelt overførte. Det er forskellige vira, bakterier og bakterier. Også, kunne synderen være infektion af en lang proces med betændelse i andre organer i mændene - en bihulebetændelse, halsbetændelse og nyresygdom. Du har brug for tid til at starte behandlingen af prostatitis. Den mest effektive kur mod denne sygdom skal foretages med antimikrobielle og anti-inflammatoriske midler. Hvis prostatitis var resultatet af seksuel transmission, er det nødvendigt at behandlingen i forbindelse med en partner, for at undgå reinfektion. En effektiv kur mod prostata-infektion - er forebyggelse og sikkerhed. Forkæl hele betændelse tid, har en seksuel partner, skal du bruge beskyttelse midler. Dette er den nemmeste måde at undgå sygdommen.

Symptomer på prostatitis

Hyppig vandladning, smertefuld eller ubehagelig - det første tegn på prostatitis. Ledsaget af en følelse af, at blæren ikke er helt tom, lavere mavesmerter og stikkende vises. Hvis der under ejakulation har smerter i endetarmen, er det også et symptom på betændelse i prostata. Det kan også være en svag erektion, tab af lyst seksuel intimitet. Mænd, der bliver syge med prostatitis er kendetegnet ved høj nervøsitet, angst. Når denne inflammation kan være kulderystelser, feber og svedtendens. Hvis du nødt til at vise mindst én af de symptomer, ikke forsinker, gå til lægen. Sygdommen selv forsvinder ikke, du har brug for en effektiv kur mod prostatitis er allerede i de tidlige stadier.

Folk retsmidler for prostatitis

Mange læger rådgive mænd til at behandle prostatitis, ikke kun narkotika, men også bruge de traditionelle metoder. Den mest effektive kur mod prostatitis vil være langt mere effektivt, hvis at hjælpe ham bekæmpe sygdommen med hjælp fra min bedstemors opskrifter. For at kunne bruge den ene eller den anden metode, skal du kontakte din læge, så for ikke at skade dig selv.

En effektiv kur mod prostatitis af et apotek

For at komme sig betændelse i prostata, er det nødvendigt at fortælle den fulde kursus ordineret af lægen. Effektiv kur kronisk prostatitis eller sædvanlig bør omfatte en flerhed af elementer. Denne antibakterielle virkning, antiinflammatorisk (for lægemidler fra prostatitis nødvendigvis indeholder et antibiotikum, men en læge kan ordinere yderligere injektioner), lægemidler, relaksation af prostata muskler, smertestillende. Under behandlingen er det nødvendigt at afvise alkohol, undgå kuldenedfald, og afholde sig fra seksuel aktivitet i hele forløbet.

Alfa-blokkere

Mange undre sig over, hvad en effektiv kur mod prostatitis køb. Læge skrive en recept, kan ordinere medicin dyre, som kan være uoverkommelige. Så kan vi bruge alfa-blokkere - er lægemidler, der hjælper slappe prostata muskler, fjerne smerter, letter vandladning. Effekt af lægemidlet kun tager sigte på at eliminere ubehagelige symptomer, men ikke behandle prostatitis. Sammen med blokker anvendes til behandling af prostatitis "tamsulosin" (0,4 milligram en gang dagligt) og "Silodosin" (fire milligram én gang dagligt). Også nødt til at købe antispasmolytika, billige typer - en "Baralgin" og "No-Spa" (kan erstattes af "Drotaverinum", den russiske svarer til vores "No-Spa"). Disse piller er meget stærk, har en hurtig smertestillende virkning.

muskelafslappende midler

De bør købe for smerter i mellemkødet. De tager sigte på at afslappe musklerne i urinrøret og blæren. "Mydocalm" - velafprøvede midler fra hans smerte vil være mindre og lettere at tisse. Dette er ikke den obligatoriske punkt, men for at hjælpe dig med nemt at overføre sygdommen, er det værd at bruge og købe det.

Urtepræparater til behandling af prostatitis

I apoteker er der mange lægemidler til prostata Herbal. Den mest populære - er "Prostmol-uno" og "Prostanorm", vil et behandlingsforløb være omkring en måned med en ordentlig modtagelse. Læs omhyggeligt vejledningen, før du begynder behandlingen. Under alle omstændigheder kan ikke overstige dosis. Det er dyre typer medicin. Der er helbredelsesmetoder for prostatitis er billige og effektive, såsom "prostata-forte". Den består af poppel blade og burre blade, bær, træer, islandsk mos, pigeum, græskarkerner, rødder og sedge gyldenris. Dette værktøj vil sætte pris på det store antal af mænd, deres kvalitet overstiger prisen, som de siger i en bedømmelse af patienterne. Hvis du ikke kan købe færdige naturlægemidler, kan urter købes på apoteker individuelt udarbejdet på baggrund af dem afkog og infusioner derhjemme. Rådgive de korrekte urter, rødder og knopper vil hjælpe læger og farmaceuter på apoteket urter sælges frit, uden behov for en recept fra en læge. Den mest effektive afkog til behandling af prostatitis - et afkog af blomster af rejnfan, estragon, træk, røllike, perikon blade, elecampane rod og humlekopper. Du kan tilføje celandine, brændenælde blade, hindbær og tranebær. Alle komponenter er taget i lige dele, knust til en pulp. Fire eller fem spiseskefulde af blandingen at hælde en liter kogende vand, lad for natten. Strain og drikker en tredjedel af koppen tre gange om dagen i seks måneder. Effektiviteten vil blive taget og medicin bør ikke stole udelukkende på græs.

Opskrifter af traditionel medicin til behandling af prostatitis

Den nemmeste måde at slippe af med prostatitis vidste vores bedsteforældre, fordi der ikke var nogen færdige lægemidler til behandling af prostata i deres tid. De skulle komme med deres egne metoder, styret af de gamle traditioner og færdigheder deres forfædre. Og det hele live og godt var i stand til at klare denne sygdom.

Den første opskrift af de mest simple: en halv kilo græskarkerner hakkekød sammen med skræl, tilføje to hundrede gram honning, ælt dejen. Fra denne rod, vi har brug for at foretage små perler, der ikke er større end en møtrik, fjerne kulde i fyrre minutter. Før hvert måltid, cirka en halv time, spise en kugle. Det skal være meget grundigt og langsomt tygge og sluge. Denne test vil vare for hele behandlingsforløbet - er den mest magtfulde stof af national produktion til behandling af prostatitis.

Honning stearinlys til behandling af prostatitis: halv rå æg blandet med en teskefuld honning tilsættes til rugmel til dannelse af en dej. Fra denne masse roll centimeter pinde - stearinlys. Fjern fryseren, og hver morgen og aften, efter at gå på toilettet, for at indsætte et lys i anus. For at blive behandlet ved denne metode fra prostatitis at være en måned. Efter en uge pause for at gentage kurset.

Persille prostatitis: persille frø i mængden af fire teskefulde hæld et glas med kogende vand, sat på en lille brand, koges i femten minutter. Efter ostuzhennoy belastning og tage til at spise en spiseskefuld bouillon, op til seks gange om dagen. Denne behandling varer en uge, denne gang er nok. Udover behandlingen af prostatitis såsom bouillon fremmer genoprettelse af mandlig magt, selv i en alder af firs!

Brune skaller med pigge at male, tage tre spiseskefulde og hæld en halv liter kogende vand, lad natten og om morgenen stammen og i et vandbad for at fordampe væsken til to hundrede gram. Tag tredive dråber tre gange om dagen, på tom mave. Når suppen løbet - måneders pause, gentage behandlingen.

Hazel vil bidrage til at håndtere prostatitis ti kviste af hassel direkte fra bladene til at sætte i en emalje skål, dæk med vand, således at grenene gemte. Bring i kog og kog i tyve minutter. Insister bouillon før den får et rødligt skær, så igen sat i brand. Når bouillonen bliver varm, stamme og hældes i en skål, sat i et vandbad. Træk vejret dampe bouillon af behovet for femten minutter hver dag. Uge af inhalationer vil være nok til prostatitis er gået.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.