Af teknologiElektronik

Støvsuger Philips FC 9174: beskrivelse, specifikationer, anmeldelser

Producenter af moderne støvsugere tilbyde nye teknologiske løsninger, der letter rengøringen. En radikal ændring i konceptet segment bidrog bezmeshkovyh støvsugere, som leveres aquafiltering. Samtidig, ikke mister popularitet og klassiske modeller. Denne klasse repræsenterer maskinen og Philips FC 9174, traditionel konstruktion og udstyret med høj effekt. Trods tilhører familien af modeller med standard formfaktor, denne version har en masse originale teknologier.

Generel information om modellen

"Philips" selskab, i dette tilfælde valgt en kombination af ydeevne og funktionalitet. Enheden viste sig temmelig massiv, så for at bære det til en vellykket kreationer ergonomisk vanskelige. Den grundlæggende modifikation støvsuger med en støvopsamler Philips FC 9174/01 forsynet med en bred vifte af moderne værktøjer til rengøring. Grundlaget for dette sæt er en turbo børste, der med succes klarer med støv og hår. Faktisk, på grund af de kapacitetsproblemer høj suge med kvaliteten af rengøringen er næsten ikke er der.

Indser svaghederne i kraftige støvsugere, producenter stræber efter at fjerne så meget som muligt deres indvirkning på operationelle processer. Især er god isolering realiseres, selv om en sammenligning med den kompakte version af kapacitet på op til 1500 W af spørgsmålet. Fysisk styrehus Philips FC 9174 lettes ved bekvemme håndtag design og gummihjul. Disse tilføjelser gøre det let at håndtere enhed, hvilken vægt er mere end 6 kg.

karakteristika

Hvis en lille energibesparende støvsugere tiltrække forbrugere til sin manøvredygtighed og kompakte dimensioner, mulighederne fra øverste niveau vinder på bekostning af magt potentiale. Vi kan ikke sige, at denne model demonstrerer ekstraordinære performance tal, men godt gennemført design med funktionelle organer optimalt tilbringe den indlejrede potentiale.

Så de tekniske karakteristika for Philips FC 9174 er som følger:

  • Styrken af luftstrømmen - 47 l / s.
  • effektoptag niveau - 2 200 watt.
  • Støj - 78 dB.
  • Moshchnostnymi sugekapacitet - 500 watt.
  • Vakuumtryk - 34 kPa.
  • Kapacitet støvbeholder - 4 liter.
  • Vægt renere - 6,3 kg.
  • Radius af rengøring - 10 m.
  • Kabel længde - 7 m.

Funktioner støvsuger

Modellen repræsenterer en klassisk opløsning af en støvsuger med en separat støvopsamler. Samtidig har udviklerne forudsat teknologi og produktiv maskine dyser TriActive familie. Forskelle på denne enhed omfatter en tredobbelt virkning i renseprocessen. Især kan Philips FC 9174 støvsuger samtidigt indfange store rester gennem en stor frontåbning, samle snavs og støv i lukkede rum, samt at rense overfladen af møblerne.

Det betyder, at i løbet af rengøring brugeren ikke behøver at ændre dysen, afhængigt af de særlige vilkår for arbejdet - TriActive enheder giver dig at beskæftige sig med næsten alle rengøringsmidler opgaver. Også, støvsugeren har høj miljøvenlighed og sanitet effekt. Yderligere at komme af med støv og snavs, det giver mulighed for nem rengøring af luft, fjerne allergener.

Tilbehør Philips FC 9174 modeller

Modellen er udstyret med specielle filtre og støv samlere, takket være som på mange måder og kan opnå høj renseevne. S-pose poser har høj styrke og tillade strukturen at holde op til 4 liter. Faktisk er dette tilbehør og forårsagede betydelige dimensioner af indretningen gennem hvilken en operatør kan arbejde længere uden at udskifte støvopsamleren. Desuden Philips Støvsuger er FC 9174 forsynet med HEPA AirSeal systemets filtre. Nævnte luftrensning funktion realiseres i rummet på grund af disse filtre. Systemet absorberer luften, udsætter dens forarbejdning og frigives derefter uden nogen støvpartikler.

På HEPA-type filtre, der er forskellige versioner, så hvert enkelt tilfælde er nødvendigt at anvende et element med egnede egenskaber.

Positiv feedback på modellen

Ejere understrege høj effektivitet set i alle tilstande. høj effekt sugekapacitet giver frihed fra støv og snavs i løbet af få øjeblikke. Noter og sikkerhed af skallen med tilbehør elementer. Kombinationen af plast og metal komponenter, såsom brugere rapporterer succes gennemført og designmæssigt synspunkt. Generelt mange understrege de stilistiske dyder besiddes af Philips FC 9174 støvsuger.

Feedback på brugervenligheden er også fundet, men ikke så ofte. I den forbindelse kan der nævnes temmelig stor rækkevidde og en god indretning af de arbejdende organer. Det er værd at bemærke, at udviklerne var i stand til at neutralisere mange af de mangler, der ligger i traditionelle modeller med støv samlere. Dette refererer primært til den omfattende filtreringssystem, der ikke kun forsinker akkumulerede affald, men også giver en passiv rengøring indeluften.

negative anmeldelser

De fleste af de negative kommentarer rettet ergonomi. Dette er forståeligt, eftersom effekt på 2200 watt og en 4-liters støvsamler kan simpelthen ikke være ubehageligt at bruge på grund af sin størrelse.

Jeg må sige, at denne model er stadig ikke de største repræsentanter for high-power-segmentet. Men der er ulemper i form af problemer med motoren. Hvis umiddelbart efter høst ophørt medfølger Philips FC 9174 støvsuger, jo mere sandsynligt vil det være en konsekvens af overophedning. Det gentagne afslag på arbejde er oftest forbundet med sådanne arrangementer. Men det sker kun efter at have arbejdet med store områder i lang tid.

konklusion

De seneste år, hjem apparat segmentet tendens afgang fra de sædvanlige og aldrende begreber. Men ikke altid erstatte de traditionelle løsninger til moderne giver gode resultater. I det mindste, effektiviteten af den klassiske design af maskinen Støvsuger med pose bekræfter Philips FC 9174. Anmeldelser sige, at det er i stand til at konkurrere med de bedste repræsentanter for et vandfilter modeller. Dette gælder også for magt ydeevne og funktionalitet med fleksibel rengøring.

Ikke så simpel sammenligning af den del af de sanitære fordele. Selvfølgelig, indførelse af moderne HEPA-filter forbedrer bakteriologiske beskyttelse, men også en konkurrencedygtig sortiment er under konstant udvikling i denne retning. Desuden er det i støvsugere med aquafiltering producent Philips lånt luftrensning betyder kombinere dem med traditionelle støv samlere. Som et resultat, en hybrid, der bevarede den gamle teknologi, og med succes gennemført moderne design.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.