Hjem og familieHelligdage

Frivillige dag - en ferie for godt!

Doneret at gøre godt kan ikke alle. Men disse desperate mennesker, heldigvis, meget. De, der hjælper sin nabo, der kom ind i en vanskelig situation, kaldet frivillige eller frivillige. På skuldrene af disse modige mænd - forsvundne, rengøring offentlige rum, hjælpe ældre og børn, og meget mere. Glem ikke at lykønske deres venner på dagen for en frivillig. Venlighed fortjener ros og taknemmelighed. Men de frivillige havde ikke brug for nogen tak, de er fra hjertet udføre alle mulige betjening, besøge børnehjem, organisere kampagner og koncerter. Alle deres sager ikke liste!

officiel status

I vores sprog, ordet "frivillig" afgjort for nylig. For mange århundreder mennesker hjælpe staten, kaldes de frivillige. FN foreslog til regeringerne i alle lande til at indføre Volunteer Day december 5th. Ferie er en interessant navn - den internationale Frivillighedsdag for Økonomisk og Social Udvikling. Selvfølgelig, i denne dag ikke arrangere frodige festivaler og fyrværkeri. Men tillykke til folk, der har valgt denne vej, skal du sørge for.

Dit arbejde er meget vigtigt for os, vi har brug for,

Når du har ændret verden til tider.

Og dekorere denne jord

Hans åndelige skønhed.

Ikke alle kan være frivillig

Og fri til at gøre venlighed,

Et smil og en "tak" - i stedet for alle slags awards -

Det er mere vigtigt for dig hundredfold.

Så du fortsætter dit gode arbejde,

Trin dig gennem livet stolt og modigt!

Denne hilsen kan skrives i en smuk kort og aflevere til International Volunteer Day repræsentanter for offentlige organisationer.

Altid og overalt

Frivilligt arbejde er meget synlig og håndgribelig. De vises præcis hvor det er nødvendigt. Når katastrofen indtraf, var der et kollaps, brand, jordskælv, oversvømmelse - et team af frivillige til straks undsætning. På jagt efter de forsvundne mennesker, de har ingen lige. Frivillige kæmning nabolaget, indsætte annoncer afhøre forbipasserende. De vil utrætteligt analysere snavs, garbage collection, har lidt fysisk og moralsk støtte. Ikke for ingenting blev sat Volunteer Day den 5. december. De frivillige, der ydet bistand, har mulighed for at fortælle dem, de venlige ord og nærværende show.

Årsagerne til sådanne lektioner mere vanskelig opgave, hver de ejer. Nogen bare godmodige person livet, er nogle forsøger at bevise for sig selv, at han kan gøre alt. De ønsker at være nyttigt og vigtigt at føle, at deres færdigheder folk har brug for. Det er ligegyldigt, hvorfor de gør det, det vigtigste, at de har brug for hjælp til tider. Dette er en stor hjælp ikke kun almindelige mennesker, men også regeringen. Selv de mest avancerede lande i verden har brug for frivillige støtte. Derfor, i Volunteer Day glem ikke at lykønske disse gode mennesker.

sport

Ved OL frivillige viste deres bedste side. De hjælper udenlandske besøgende navigere i terrænet, for at overvinde den sproglige barriere, guidede ture, talte om vores traditioner og kultur. Dette er en stor hjælp for de statslige og almindelige mennesker. Efter oversættelse tjenester er ikke billige. Men mennesker, der tror deres Volunteer Day ferie, hjalp ikke for pengene, og med stor fornøjelse!

Mange frivillige praktisk bosatte sig i den olympiske landsby. De blev venner med de atleter og deres trænere fik deres invitation til at besøge. Nu ordinære studerende har en chance for at besøge et andet land, lære en masse interessante ting.

glad ferie

Volunteer Day fejres i Rusland oprindeligt. I mange byer over hele landet organiserer interessante tiltag. For eksempel kan man i en time eller en dag for at blive frivillig. Han får en vanskelig opgave, og hvornår det vil ske, bare sige "tak". Således er det muligt at teste deres styrke, for at se, om det er noget for enhver smag. En dag i året, så prøv at gøre godt eller til at begå en heroisk handling! Få uvirkeligt selvtilfredshed, og indse, at et samfund har brug for! Se den lykke i øjnene på de mennesker, for at høre oprigtige ord taknemmelighed - en drøm for enhver normal person!

Nogle regeringer overveje ubrugelig Volunteer Day ferie, da dette meget lektie, kalder det en bjørnetjeneste. Efter alt, de frivillige nødvendige tekniske udstyr, små midler til nødvendige udgifter. De er almindelige mennesker, der har almindelige menneskelige behov! Men ikke i alle lande en sådan situation. Vores regering hilser det arbejde, som frivillige og helt på deres side. Deltag i rækken af folk præsenterer sig med venlighed og varme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.