SundhedPræparater

Det stof 'Fenyuls'. Vejledning til brug

Præparat "Fenyuls", hvis sammensætning indbefatter ferrosulfat, hydrochlorid, pyridoxin, pantothensyre, nikotinamid, thiamin monohydrat, riboflavin, ascorbinsyre, gynækologer ofte indgivet under graviditet. Medicin refererer til antanemic. Det kommer i form af kapsler indeholdende pellets mikrodialyse. Det er beregnet til indtagelse.

Det stof instruktioner "Fenyuls" til brug anbefales kronisk blodtab, jernmangel.

Jern er en essentiel komponent giver den normale virkning af myoglobin, hæmoglobin, catalase, peroxidase og cytochrom. Element deltager i gepoeze (hæmatopoiese) er en strukturel komponent i blod.

Den bedste jernoptagelsen og forhindre dets pro-oxidant handling tilvejebragt af medlemmer af mikrodialyse lægemiddelgranulerne "Fenyuls" B-vitaminer og ascorbinsyre.

Som en cofaktor (protein-frit stof) enzymer i kulhydratmetabolismen samt nervesystemet er en thiamin.

Del af nikotinamid er involveret i normale cellulære respiration.

Som coenzym er pyridoxin involveret i metabolismen af proteiner, aminosyrer, syntesen af neurotransmittere.

Den vigtigste katalysator i processer af visuel perception og cellulære respiration er riboflavin.

Calciumpantothenat, er en komponent af coenzym A, og acetyleringen er involveret i oxidationen af kulhydrater og fedt.

Vitaminer fremme genvinding af forstyrret metabolisme af fedtstoffer, kulhydrater, proteiner i nærvær af degenerative lidelser fremprovokeret beriberi og nedrive (latent) jernmangel.

Præparat "Fenyuls" betjeningsvejledning anbefaler under reduceret indhold af B-vitaminer, samt til forebyggelse og behandling af latent jernmangel under langvarig eller kraftig menstruation, amning, graviditet.

Behandling af latent jernmangel udføres i en måned. Dosering - kapsel om dagen. Det anbefales at tage stoffet en time før måltiderne.

Som en forebyggende foranstaltning under langvarig og kraftige menstruationer udpege en kapsel en til to dage før, under menstruation og for en eller to dage efter afslutningen af processen.

Ved modtagelse af medicin "Fenyuls" bivirkninger kan manifestere sig i form af svimmelhed, epigastriske smerter, diarré, forstoppelse, opkastning, allergiske reaktioner.

Kontraindiceret medicin, når gemosideroze, hæmokromatose, overfølsomhed. Medicin "Fenyuls" brugsanvisning ikke giver mulighed for ansættelse af børn op til tolv år.

Det stof kan forårsage en ændring i urin farve (plet i lyse gule). Dette fænomen har ingen særlig klinisk betydning og på grund af tilstedeværelsen af riboflavin i sammensætningen af medikamentet.

Behandling af jernmangelanæmi udføres under kontrol af koncentrationen af hæmoglobin og serumjernniveauer.

Lægemidlet "Fenyuls' brugsanvisning anbefales ikke at tage i forbindelse med andre vitaminkomplekser for at undgå hypervitaminose.

Ikke tildelt lægemiddel i kombination med antacida, som indeholder magnesiumsalt, aluminium, calcium, som følge af reduktionen af jern absorberbarhed.

pyridoxin komponent stand til at reducere den terapeutiske effektivitet af lægemidler "L-dopa" (antiparkinson midler).

Inkluderet i medikamentet "Fenyuls" jern reducerer absorptionen af lægemidler fra tetracyklingruppen.

For børn (fra seks måneder) udsendte en medicin i dråber. Brugen af midler i denne kategori af patienter bør kontrollere specialist.

Før du bruger stoffet "Fenyuls" anbefalet at konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.