SundhedMedicin

Gastroskopi: revideret den

Gastroskopi er en meget informativ procedure. Hyppigheden af dens stigende hvert år.

Hvad er en gastroskopi?

Detaljer for en sådan procedure, er patienten sædvanligvis negativ. Det faktum, at dens adfærd er forbundet med meget ubehagelige fornemmelser. Men det er en mest værdifuldt diagnostisk teknik, der gør det muligt at udforske hulrum i maven.

Hvem bruger en gastroskopi?

Denne procedure udføres endoscopist. Denne læge er i stand til at betjene moderne udstyr, men også har et indgående kendskab til morfologi af de forskellige strukturer i kroppen.

Endoscopist - relativt sjældne erhverv. Det er grunden til, at en gastroskopi kan gå langt i hvert sundhedsvæsenet indstilling sundhed.

For at modtage en specialitet og dygtighed af endoscopist, skal lægen først modtage uddannelse på et specialiseret center. Dens varighed er normalt omkring 4 måneder.

Gastroskopi: erfaringer med patienter

Denne procedure er ikke altid let at bære. Det faktum, at gastroskopi er en introduktion af endoskopet ved hjælp af sonden. Tidligere disse prober var tyk nok. Som et resultat, selvfølgelig, ingen kan lide en gastroskopi. procedure anmeldelse var generelt en meget negativ. Mange bemærkede, at flere aldrig vil gå med til en gastroskopi.

I øjeblikket er denne procedure ikke skabe negative følelser hos patienter, som det var før, men stadig svært at bære. Dette gælder især for dem, der har rejst gag refleks.

sorter gastroskopi

Nu, i tillæg til de klassiske studier af gastrisk procedurer ved hjælp af et endoskop, der er mere moderne metoder. Samtidig patienter forlade dem langt mere gode anmeldelser. Gastroskopi i søvn nyder ægte interesse på den del af patienterne. Dette skyldes det faktum, at denne teknik gør det muligt at studere i detaljer tilstanden af maveslimhinden og er ikke parret med uanset var ubehagelige fornemmelser. Den blot indtastes i en tilstand af søvn patient, det er alt. Som et resultat, disse mennesker er glade og ikke forlader negativ feedback. Gastroskopi i drømmen er meget godt for de patienter, der udvikler en alvorlig introduktion til endoskopet gag refleks. Og for dem, der er bange for en bred vifte af medicinske procedurer, også perfekt.

En anden god metode er transnasal gastroskopi. Anmeldelser af proceduren adskiller sig ikke fra dem, der forlader patienter efter gastroskopi i en drøm.

Indikationer for gastroskopi

Hvert år er antallet af sygdomme samt patologiske tilstande og kliniske symptomer, som er ansvarlige for at udføre denne procedure er konstant stigende.

En af de mest almindelige indikationer er mistænkt, hvis patienten har et mavesår eller mavekatar. I dette tilfælde, efter påvisning af sygdommen en person bliver nødt til at gennemgå en årlig gastroskopi. Dette er nødvendigt for at rettidig afsløring af mindre ændringer i morfologien af maveslimhinden.

En anden indikation for gastroskopi er at identificere patientens kropsvægt mangel eller anæmi af ukendt ætiologi. Hertil kommer, at hvis patienten har en følelse af modvilje mod kød, eller en metallisk smag i munden, det bør også gøres en gastroskopi. Review, samt erindringer, vil patienten ikke være positiv efter en sådan procedure, dog, de oplysninger, som lægen vil modtage som følge af sin adfærd, det kan redde et liv.

Hertil kommer, at en del af de gastroskopi undersøgelse protokoller kræft søgning. Så for at overvurdere betydningen af en sådan procedure er vanskelig.

Emergency indikation for gastroskopi er mistænkt gastrisk blødning. I dette tilfælde kan en sådan procedure ikke blot give nyttige diagnostiske oplysninger, men også midlertidigt at stoppe blødningen.

Kontraindikationer

I øjeblikket er de betingelser, som det er umuligt at foretage en gastroskopi, ikke så meget. Oftest er der tale om lav esophageal obstruktion. Desuden bør man sørge for at gennemføre proceduren for patienter med svær hypertrofi af mandlerne. Sådanne mennesker kan have en bedre gastroskopi gennem næsen. Anmeldelser efter en sådan procedure er bedre, og sandsynligheden for skader på mandlerne, vil blive udelukket.

En anden kontraindikation for gastroskopi er en alvorlig generel tilstand af patienten.

Hvorfor er det nødvendigt at passere en gastroskopi?

I dag er en sådan procedure i Japan er obligatorisk for hele befolkningen. Ingen af de lægeattest for beskæftigelse vil ikke blive underskrevet af en læge, hvis i det foregående år, at patienten ikke var blevet passeret gastroskopi. Feedback på denne procedure, japanerne har det gode. Dette skyldes primært det faktum, at dens adfærd forebyggende høj grad forbedre påvisning af maligne tumorer i de tidligste stadier af deres udvikling. Som et resultat blev patienter kirurgi udføres rettidigt og i relativt små volumener.

Så i de fleste tilfælde, holder gastroskopi foregiver at tjekke for sygdomme i maven, der over tid kan udarte til maligne tumorer.

Er gastroskopi børn?

Anmeldelser voksne patienter med denne procedure er i stand til at skubbe på den idé, at børn er det ikke gennemført. Faktisk er der i dag er en enorm mængde af gastroskopi specielt til børn. De har en meget mindre diameter end den lignende udstyr beregnet for voksne.

Gastroskopi børn udføres for de samme indikationer som til alle de andre. I dette tilfælde, for at lette proceduren for overførsel er normalt udføres gastroskopi gennem næsen. Anmeldelser af hende og børnene, og voksne bedre end den klassiske version af undersøgelsen.

Hvor kan jeg blive testet?

Tjek din mave for forekomst af visse sygdomme kan være i forskellige medicinske centre - både private og offentlige. I dag kan passeres gastroskopi i Moskva. Anmeldelser af proceduren, hvis den udføres i hovedstaden, som regel bedre, fordi her er koncentreret de mest kompetente specialister, og har den mest moderne medicinsk udstyr.

Hvem kan give retning til et gastroskopi?

Til dato, give en sådan retning kan og terapeuter, og kirurger. I dette tilfælde, de fleste af den terapeutiske profil af sygdommen ikke kræver en nødsituation af en sådan procedure. Som for kirurger at bestemme taktik behandling af deres sygdom profil er det normalt nødvendigt at foretage en gastroskopi hurtigst muligt.

Hvad er en biopsi under gastroskopi?

I løbet af denne procedure er ofte lægen til at bekræfte diagnosen bør rettes plot patologisk ændret væv på histologisk undersøgelse. Hans fange udføres af otschipyvaniya. Efterfølgende vævsprøven sendes til analyse af en patolog. At han vil give den endelige konklusion om, hvad slags sygdom det har ændret maveslimhinden.

Mange patienter oplever en sådan procedure farlig og nægter at udføre det. Faktisk er en biopsi under gastroskopi ikke bringe nogen skade. Det eneste, der er nødvendigt for at nægte fra at tage noget mad i mindst flere timer. Hot som du ikke kan spise i løbet af dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.