Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger linserne serveret med: de mest lækre opskrifter

Trods det faktum, at linser er en meget nyttig og nærende produkt, i dag er det ikke så ofte ses i vores spise menu. Men vores forfædre - som de fattige bønder og de rige og de fornemme, - hyldede denne udvalg af retter fra bønner. Af den måde, Rusland i før-revolutionære tider rangeret første i verden produktion af linser. I mellemtiden er disse bælgfrugter er en af kvalitet vegetabilske proteinkilder, hvilket er særligt vigtigt, hvis du følger kirkekontoret. Så i dag besluttede vi at tilbyde dig flere muligheder for , hvordan man tilbereder linser til pynt. Hvis du ønsker at sprede din menu er meget nyttigt og velsmagende produkt, skal du sørge for at bruge en af de opskrifter.

Røde linser: opskrifter

En side parabol af denne række bønne opnået en lækker, nærende, hjertelig og helt sikkert vil tilfredsstille alle hjem. Så for at forberede den anden skål med linser , vi har brug for følgende produkter: et pund røde linser og en halv liter vand, en gulerod og løg, et par spiseskefulde tomatsauce eller pasta, en teskefuld gurkemeje, et par fed hvidløg, vegetabilsk olie, salt, peber, tørrede urter persille og spidskommen.

Fremgangsmåde til fremstilling

Koge vand deri falde i søvn linser og koge i 15 minutter på medium varme. Samtidig den stegt i vegetabilsk olie tidligere revet gulerødder og hvidløg og finthakket løg. Tilsæt derefter krydderier og tomat sauce, rør og fjern fra varmen. Sauter føje til de kogte linser salt og lad det simre i et par minutter over svag varme. Lækker side parabol er klar! Det vil gå perfekt med både kødretter og en vegetabilsk salat. Denne mulighed er, hvordan man kokken linser på side skålen er meget let og hurtig, og vil passe selv den uerfarne elskerinder. Bon appetit!

Opskrift på en side skålen af grønne linser

Vi tilbyder dig en anden opskrift af denne art af bælgplanter. Denne garniture linser grøn kombineret med pastaen har egyptisk oprindelse og har en fantastisk og rig smag. Så for at forkæle dig selv og dine kære i denne parabol, må vi først forberede følgende ingredienser: 200 gram grønne linser, 200 gram pasta, 700 gram tomater (du kan tage både frisk og dåse), tre løg, et fed hvidløg, vegetabilsk olie, salt, peber, spidskommen, gurkemeje og koriander efter smag. Fra denne mængde mad kan du forberede fire portioner af retter.

Fyld bønne vandbaserede to kopper vand pr bægerglas linser og kog i 40 minutter på lav varme. Varmer i en lille gryde eller stegepande en spiseskefuld olie og hæld de knuste korianderfrø og spidskommen, steg dem et par sekunder. Derefter tilsættes de kogte linser og rør rundt. Løg skæres i halve ringe og steges i en gryde med fire spiseskefulde vegetabilsk olie til de er gyldenbrune. Tilsæt løg til en teskefuld sukker, øge varmen og fortsætte med at stege under konstant omrøring, indtil de er sprøde og brune tilstand. Så vi flytte det på et papir serviet eller håndklæde til at opsuge overskydende fedt. Forvarm en pande i to spiseskefulde olie og tilsæt finthakket hvidløg, gurkemeje, tomater, lidt prisalivaem og koge cirka 10 minutter over medium varme. Vi bør få en lidt fortykket sovs. I den præ-kogt pasta på toppen lå linser, tomatsauce og derefter sprød bue. Du kan også drys fadet med persille eller koriander. Det var en anden mulighed for at lave mad linser til pynt. Sørg for at prøve denne lækre og sunde retter!

Sådan koger grøden af linser

Denne parabol kan være meget nyttigt for dig, hvis du observere hurtigt som sådan et rod er meget nærende og indeholder den nødvendige mængde af vegetabilske proteiner. Så for udarbejdelsen af denne parabol, vi har brug for følgende ingredienser: et glas røde linser, en flok af koriander, dild og persille, et halvt glas vand, løg, to fed hvidløg, salt og vegetabilsk olie.

Fremgangsmåde til fremstilling

Linser fyldes med vand efter kogning og kog over svag varme indtil den er klar. På dette tidspunkt, Hak greens. Finthakket løg stegt i vegetabilsk olie, indtil den får en gylden farve, og tilsæt hvidløg. For at tilføje løg og hvidløg klar linser og steg i et minut. Derefter hældes grød hakkede krydderurter, salt, rør og give det brygge under låget en fjerdedel af en time. Lækre meatless retter færdig!

Linser i multivarka: opskrift

Hvis du er den stolte ejer af denne køkken apparat, du sikkert ved, at det er muligt at tilberede en hel masse forskellige retter. Dette og supper, og korn og kager. Vi tilbyder også at finde ud af, hvordan man tilbereder linser i multivarka. Hvis du beslutter at forkæle dig selv med en lækker side parabol af denne række bønner, skal du bruge følgende ingredienser: multistakan røde linser, løg, medium størrelse 2,5 multistakana almindeligt vand, gulerødder, salt, sort peber, vegetabilsk olie.

Fremgangsmåde til fremstilling

Ren og Hak løget. Drej mode "Bagning" og steg løg i omkring fem minutter i vegetabilsk olie under konstant omrøring. Rens gulerødderne, gnid det på et rivejern, tilføje til de stegning løg og kog yderligere 10 minutter. Vask linserne i koldt vand og tilsæt til sauteed grøntsager. Fyld den med vand, salt og peber. Omrøres, dække med låget og sætte Multivarki "Boghveden" mode. Meget snart en lækker og nærende side parabol vil være klar.

I dag har vi bragt nogle opskrifter på, hvordan man laver linser til pynt. Dog kan denne form for bønne også være en separat skål. For eksempel er mange er meget glad for supper fra linser. Som regel bliver de fremstilles i form af en puré, tilføjer tomater, peberfrugter, og en række krydderier. Disse retter indeholder få kalorier, men på samme tid, de er meget generøs og velsmagende. Derfor, folk, der ser deres tal, de sandsynligvis vil kunne lide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.