TravelingRetninger

Smukke steder, Rusland. De mest usædvanlige og smukke steder i Rusland

Vores land - en kæmpe ukendt territorium. Men, mærkeligt nok, de berømte monumenter i europæisk arkitektur og attraktioner i forskellige eksotiske feriesteder, vi kender meget bedre. Samtidig kan vi se en virkelig meget smukt sted. Russisk svimlende udlændinge og vore folk nogle gange ikke engang repræsentere hvilke unikke attraktioner der.

I denne artikel vil vi se på de 15 smukkeste dele af vores land. I ratingen deltage kun naturlige steder i Rusland. Mange af dem er så værdifulde for menneskeheden, der er inkluderet i UNESCOs liste. De smukkeste og interessante steder at besøge Rusland ønsker meget at se dem med mine egne øjne og nyde denne pragt. Selvom ikke alle af dem er let tilgængelige for offentligheden. Der er steder, hvor man kun kan få i helikopteren.

Tarmkanalen Akkurum

Det er placeret i Republikken Altai, på kysten Chulyshman omkring Lake Teletskoye. Disse klumper af sten af naturlig oprindelse overrasket over sin form i form af svampe. Vi kan sige med tillid til, at dette er et meget smukt sted. Rusland, som nævnt ovenfor, generøs med naturlige attraktioner. Interessant, disse "svampe" og fortsætter med at vokse i dag.

Turister til at se på dem, du har brug for at komme til den anden side af floden. Næste, gå gennem vandresti fører op ad en stejl skråning til den naturlige svampe. Disse ture vare omkring to timer. Vi tilbyder også ture for et par dage på quad og jeep (med et besøg til vandfaldet Uçar og Teletskoe søen).

Lena søjler

De er placeret i Yakutia, langs Lena-floden, om Hangalskogo Ulus. Disse geologiske formationer strækker sig langs dalen Prilenskoye plateau lodret. De har en meget usædvanlig form. Utrolig smuk sted beliggende mellem landsbyerne Tit-Ary og Petrovsky.

Denne enorme naturpark består af to dele: "Sinskaya," "søjler". Her veludviklet øko-turisme. På dette punkt kan du se det sted, gamle mand vinke sand-tukulans og permafrost unikke økosystemer.

Marble Canyon Ruskeala

Vi fortsætter med at se indenlandske smukke steder. Rusland kan være stolt af sin Marble Canyon, som er beliggende i landsbyen Ruskeala (Republic of Karelia). Den stenbrud, som strækker sig 460 m, hvor der engang brudt marmor til opførelse af kirker og paladser, nu fyldt med grundvand.

Der er stadig udvindes marmor, og mountain park Ruskeala er blevet et yndet feriemål for de lokale beboere. På dette tidspunkt er der vandrestier, samt parkering.

Tseyskoe slugt

Det er forbavsende smukke steder i Rusland, naturen som er simpelthen fantastisk. Tseyskoe Gorge ligger i Nordossetien, i den sydlige del af Alagir District. Det er omgivet af to bjergkæder (Kalperovskim og Tseyskoe) og ligner en hestesko.

På sit område er der skiløjper og lagde en enorm mængde af udflugt, klatring og vandrestier. Den fantastiske skønhed af området, som omfatter gletsjere, blandede skove, alpine enge og evige sne, til sig selv tiltrækker enorme antal turister fra hele verden.

Vinter ski turisme fans kan gå til et unikt sted, hvor de vil få mulighed for at nyde deres yndlingssport. Forskellen i højde på 920 meter, er der 2 stol-stolelifte. Fordele ved denne ski resort: ingen kø, lave priser, smuk natur og absolut stilhed på grund af en fuldstændig mangel på pladser til fester. Stille skråninger er velegnet til begyndere og skiløbere.

Guam slugt

I Apsherskom område (Krasnodar) mellem byer og Mezmay Guamka anbragt Guamsky kløft som har en længde 3 km. På den passerer den smalsporede jernbane Road.

Trip med tog, kan du se den enestående skønhed af dette sted. Væggene i slugten, gennem de gamle aflejringer af forskellige farver - gul, grøn, brun, rød. I himlen kan man se den stolte ørn.

Dombai-Ulgen

Ønsker at se de smukkeste steder i Rusland i vinteren, kan du gå til Dombay-Ulgen. Det er beliggende på grænsen til Republikken Karachay-Cherkessia og Abkhasien. Det er et krydset af tre maleriske kløfter: Amanauz, Dombay og Dombay-Alibek-Olgen. På det område er der narzanovye kilder, ren sø ørred.

Slap her i vinter tidspunkt omfatter besøg skiløjperne. For turister bevilget 12 hoteller, 18 af forskellig kompleksitet løber, 6 elevatorer.

reserven Bastak

Små byer i Rusland er også interessant at udforske. Således i den nordlige by Birobidzhan Bastakiya Reserve. Det meste af det - er skoven, på hvis område vokse forskellige typer af planter, levende dyr (Lotuses, liljer, koreansk fyr, gran Ayan osv.) (Vildsvin, rådyr, flagermus, vaskebjørn hund og så videre.). Mange af dem er sjældne.

Der er udviklet en året rundt øko-turisme. Ruter er tilgængelige for folk i alle aldre. Slentre langs vandrestierne, er det muligt at observere livet af dyr og planter i deres naturlige habitat.

sø Baskunchak

Også interessant er de smukke russiske destinationer. For eksempel, søen er i Baskunchak Bogdino-Baskunchaksky reserve i Akhtuba distriktet.

Som led i sin 37% saltvand, hvilket er mere end i samme Døde Hav. Levende organismer er fraværende, men på grund af aflejringer af naturlige lermineraler, har sulfid-slam mudder sø helbredende egenskaber. Her, selv luften terapi, fordi det indeholder flygtige og brom. I nærheden ligger den udvej "Baskunchak", som har specialiseret sig i behandling af respiratorisk, bevægeapparatet, og så videre.

Baikal

For ikke at nævne søen, taler om indenlandske smukke steder. Rusland årligt modtager tusindvis af turister, der ønsker at se søen. Det er beliggende i den sydøstlige del af Sibirien. Dens form ligner en stor halvmåne. Bakker og bjerge omgiver søen fra alle sider. Baikal - er den dybeste, og 6 i området sø i verden. Det er meget klart og rent. Som en del af vandet er lidt salt. Følgelig er det muligt at sammenligne vandet destilleres. Det omkringliggende område er unikt - mange arter af dyr og planter er kun til stede her.

I streng kulde på søen kan man iagttage smukke naturfænomen - isen bryder de store revner. Det sker til lyden, som en stor torden.

Seliger

Dette system af søer i Tver og Novgorod regionerne. Interessant form kystlinje, et stort antal øer, og den smukke omkringliggende natur - vi kan sige med tillid til, at dette er en meget smukke russiske rum billeder, som kan ses i denne artikel.

Der er mange hoteller og ferieboliger. Mange turister generelt overnatter i telte. Jagt, fiskeri, sightseeing, dykning, faldskærmsudspring, windsurfing og andre vand attraktioner forlade uforglemmelige indtryk om resten. Den maksimale turisme tid - juli, mange turister også nyde på Seliger fejre jul og nytår.

De fleste blå sø

De er i Cherek-Balkarian kløft i Kabardino-Balkaria. Denne gruppe, som består af de 5 utroligt smukke søer. I dette tilfælde er den laveste ene er unik. Det har en dybde på 258 m. Vandet mættet med hydrogensulfid, derfor har en lys blå farve.

Naturen omkring søen og dalen, meget malerisk. Hver anden suppleant de grønne bakker og bøgeskove. På vej til Lake Superior fundet en hule, hvor spor af civilisation er blevet fundet VX århundreder. Lokale landskaber ligne noget med Plitvitskimi søer, der er anerkendt som en af de smukkeste på planeten.

sø Onega

Det ligger mellem Republikken Karelen, Vologda og Leningrad regioner. Denne sø i Europa (efter Ladoga) er den næststørste i størrelse.

Turister interesseret i mange af de gamle russiske byer og naturlige attraktioner. Dette gælder for Lake Onega. Hvert år i slutningen af juli, er dette sted holdt sejlads regatta.

Der er flere øer, selv om en særlig attraktion er øen Kizhi, hvis område er der et stort antal monumenter af træ arkitektur XV-XX århundreder.

Kinzelyuk vandfald

Meget interessante naturlige attraktioner i den lille by Rusland. Nær byen Kansk er overraskende skønhed Kinzelyuk Waterfall, hvis højde når op 328 meter.

På sin højre kan du se kysten af Bear Lake, mens den venstre bred er prydet med to harpuner Kinzelyukskogo højderyg ligner en hestesko.

Scenic visninger og frisk luft i den omkringliggende natur tiltrækker mange turister fra hele verden.

Agura vandfald

Sådanne gamle russiske byer som Sochi, har også en masse smukke steder. Så kan nogle af denne by ses på Agura vandfald. Vi er nødt til at passere langs slugten af floden. Agura.

Vejen går langs kanten af kløften gennem klipperne, hvor resten har udsigt over de majestætiske bjerge, helt at drukne i grønne områder. Vandfald ned i en lille sø med blå vand.

vandfald Kivach

Fortsat at undersøge de smukkeste steder i Rusland, et foto, som du kan se i denne artikel, er det nødvendigt at fortælle om vandfaldet Kivach, som er beliggende i Karelen. Det er i naturreservatet, som kan nås på tour bus eller bil.

Her ud over vandfaldet, der er et arboret og museum for naturen med eksotiske buske, planter, Karelske birk. Hvem kan have en snack i caféen, hvor der er en lokal bager, grill, lækker te. Det er tilrådeligt at komme til den falder i maj - det er især smuk på dette tidspunkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.