TravelingRetninger

Anmeldelser: Cuba - "tilbage til USSR" eller brandstiftende ferie?

Ganske ofte hører vi, at rejsen til Cuba - en tilbagevenden til Sovjetunionen. Men ikke alle er enige. Hvor mange af os husker den sovjetiske barndom, og især strandferie? Hvis det er tilfældet, er det tværtimod ferie anmeldelser fortælle. Cuba - dette er ikke socialisme, som vi er vant. Denne evige forår drejning i sommeren (men hvad der ellers at kalde permanent plus 25 Celsius?), Er solbadning på hvide sand på stranden under den beroligende lyd af bølgerne, det er dans till you drop til den brændende tema "a la Latino" er statelige sort drenge og piger, mulat, en slags ånd "ø frihed". Alt dette - Cuba. Anmeldelser 2013 ferie vil blive sammenfattet i denne artikel.

Cuba, selvfølgelig, landet er ikke rig, og glans, glans og luksus, vil du ikke finde der. Men det har fremragende til afslapning intim atmosfære, der kan mærkes straks ved ankomsten. Der er ingen store sociale lagdeling, der er et stort antal fattige og hjemløse, folk rent og pænt klædt, munter ungdom, iført moderigtigt tøj, øens beboere elsker at synge og have det sjovt. Alt dette bekræftes af anmeldelser. Cuba begynder for dem, selvfølgelig, med Havana. Den gamle fjerdedel af byen med sin koloniale arkitektur har en særlig charme. Erfarne rejsende rådes til at tage de ældre hoteller i byens centrum end den moderne og komfortable på kanten, fordi rejse til de vigtigste gader vil tage for meget tid. Derudover kan der bor i sådanne hoteller (de kaldes aktuel) forstå ånden og historie af landet.

Hvad andet kan fortælle os anmeldelser? Cuba giver ofte indtryk af et lille land (hvis man ser på kortet), og fordi begyndere tror, at de har nok en dag at udforske Havana. Da de er forkert! En dag er nok bortset fra den sædvanlige sightseeing tur med en guide. Jeg anbefaler folk der har været i denne rejse for at bestige skyskraber på Revolution Square. Det er kappes anbefale næsten alle anmeldelser. Cuba alle, selvfølgelig, vil ikke være synlig, men Havana - det er helt sikkert. Og efter denne tour for to dage mere, kan du bare gå rundt i byen og se museet. Og også bare at sidde i en typisk cubansk cafe på nogle gamle torv og slappe af.

Hvad en badeferie, kan vi anbefale de anmeldelser? Cuba prale så berømte feriesteder som Varadero. Meget mange russere foretrækker at slappe af her. Store hoteller, store værelser, rummelige altaner med smuk udsigt. Maden er god, selv i de ikke meget dyre hoteller. Selvfølgelig, i "fem" et meget stort udvalg af retter, men også billige hoteller besøgende heller ikke lide. Nå, er Caribbean Bay normalt overstiger alle forventninger. Rent hav, hvorefter du kan bare se beundrende - farven på vandet skifter der flere gange om dagen. Temperaturen er en af de bedste til svømning. Mange siger, at vandet er magen til den "frisk mælk" - fordi det bare ikke lyst til at gå ud. En farverig dans på stranden og hotellet simpelthen ikke beskrive med ord! Generelt ferie i Cuba bliver Anmeldelser kaldes let, og smukke paradis. Kom her, kom ikke tilbage i sovjettiden, men snarere, i det nittende århundrede, hvor der er smukke kvinder, lyse og stærke mænd, hav, sol og havde ingen problemer. Det er så godt, at da han forlod, nogle endda græde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.