TravelingRetninger

Sea Eye Sø - perlen i Mari Republik

"Mari Schweiz" - den såkaldte vidunderligt sted i Mari Republik for deres ekstraordinære skønhed. I dette land er der mere end 200 søer. Her er nationalparken Mari Chodra, som er karakteriseret ved en række forskellige terræn. Men de virkelige juveler af nationalparken er dens sø. At nyde deres skønhed, turister kommer her fra forskellige byer. Hver af Mari Lakes har sin egen skelnen, legende og historie. Den dybeste (56 meter) af søerne er en sø Zryv. Lake Wilderness, netop kåret som monumenter i naturen, har en halvmåneform. Det er berømt for sine høje fyrretræer, der mislykkedes i bunden af mange århundreder siden. Disse fyrretræer danner en veritabel undersøiske skov. Men det mest legendariske og usædvanligt - Marine Eye Sø. Det lokale navn - Mushyl. Om ham og hans oprindelse er sammensat af mange spændende legender. Disse legender er gået i arv fra generation til generation. Det siges, at søen er forbundet med underjordiske kilder fra havet. En af de vidundere Rusland betragtes som en sø Hav øje. Billede med hans billede er slående i sin skønhed.

Sø, ligesom øjet

Shariboksad nær landsbyen på skråningerne af bjergene Sharinskih ligger en unik sø Hav øje. Ikke underligt det er dette navn. Den har en rund form og en klippe egentlig ser ud et øje. En århundrede gammel fyrretræer, der spredes deres filialer rundt om søen, ligesom øjenvipper. Søen vand er blå og smaragdgrønne. Denne usædvanlige farve det på grund af grønne alger. Rundt om søen er der en sandstrand. På trods af sin lille størrelse (45 med 50 meter), Sea Eye Lake er meget dyb. Dens dybde når 35 meter. Derfor ved bunden af vandet er meget koldt (ca. 2 grader   varme), mens det på overfladen kan det varme op til 20 grader. Bunden af søen er oversået med huler, som slog de underjordiske kilder. Disse fjedre fodre søen. Også Hav øje sø fodret gennem nedbør og snowmelt farvande.

Favorit udflugtsmål

Meget populær blandt turister nyde søen Hav øje. På kortet kan du nemt bane vejen til søen. Disse er sendt som en del af cykling og hesteryg udflugter, rejse alene i bil. Om natten kan du bo i en nærliggende skov ved at placere et telt. Vandet i søen er karakteriseret ved store transparente (til 5,5 meter). På grund af den enestående renhed af vandet i søen for at svømme og elsket af turister og lokale. Fra søen flyder åen, vandet som de lokale bruger til at drikke. Det siges, at vandet har helbredende egenskaber og kure for mange sygdomme.

Dyre- og planteliv verden af søen

På grund af det faktum, at omkring søen vokser en masse gran og ædelgran, her bliver det lidt sollys. Derfor vegetationen er meget dårlig. Dybest set, nær Lake Arrowhead og forglemmigej vokse. Her kan du se lav, mos og svampe. Chlorella alger præsenteres, Chlamydomonas, Volvox, Spirogyra, ulothrix, waterweed. De fauna i søen, også er ikke anderledes sort. Her er der musling, almindelig dam snegl, frø og nogle fisk. Af fisk i søen lever sølv og guld karper, ål, skalle, gedde, aborre, dystre, suder. Tilstedeværelsen af linje taler om renheden af vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.