TravelingRetninger

Slap af med et barn i Adler. Aktiviteter for børn i Adler

Adler - er et meget populært turistområde af byen Sochi. Her kommer til at hvile med hele deres familier, ofte med små børn. Er der noget i feriebyen Adler underholdning for børn? Selvfølgelig er der. Små turister der er meget at se og hvor skal gå. I denne by er der endda specielle hoteller, som vil være praktisk at afregne med børnene - de er alle i henhold til sådanne tilfælde: specielle møbler, legepladser, og i nogle - endda en swimmingpool.

Nu er alt dette nærmere.

Hvorfor er det værd at gå til hvile i Adler?

Men før vi begynder at overveje de vigtigste attraktioner i byen, som du kan vise dine børn har brug for at forstå, hvorfor det er værd at gå til Adler, og ikke i nogen anden udvej by i Rusland eller nabolande.

Først og fremmest er det en by, inden for hvilken lufthavnen er beliggende. En familie med et barn (eller endda en) ikke behøver at bekymre sig om første flyvning, og derefter en anden i varmen for at komme til et hvilested - her alt er tæt: ankom og straks indkvarteret.

Adler - byen er stor nok, og det har en masse af apoteker, der opererer døgnet rundt. Også her på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten, kan du finde en læge, der kan også være nyttigt, når du rejser med et lille barn. Desuden er byen udstyret med alt til en komfortabel bevægelse af kørestole - er overalt ramper og undervurderede kantsten, hvilket er meget bekvemt for dem, der har en meget lille baby.

Og endelig et par naturlige funktioner i byen, der ikke er afhængige af udviklingen af infrastrukturen. Først og fremmest, denne by har et subtropisk klima med moderat fugtighed og normal temperatur - uden tvivl en positiv effekt på den generelle sundhed af barnet i de sommerdage. I denne by det største antal solskinsdage om året er fast, som udvider feriesæsonen. Som for strandene, det er i Adler, er der mange sådanne, som er dækket med småsten, og hvor en sådan findes mere blid indgang i havet - det giver også en større grad af komfort for ophold af turister med små børn i denne by.

Park for Kultur og Fritid i Adler

Mens ferie i denne by, er det umuligt ikke at besøge de lokale parker i Adler. For børn sådanne ture vil være særlig oplysende og nyttig. Især med små satellitter kan gå til Adventureland.

Det er et sted i hjertet af byen, nær udvej "South Shore". Denne konstant gå en tur, lokale beboere og besøgende, men de virkelig små børn elsker at komme her. Alt dette er fordi der er sat en lang række attraktioner, herunder den utroligt populære er forskellige dias, "Orbita", "Ferris Wheel", "Jumping", "Hip-Hop", "Circuit" og "Young". I denne park kan du leje en radiostyrede biler, hvilket er præcis det barn vil blive glad.

I mellem skøjteløb på de forlystelser og attraktioner, kan børn og voksne slappe af på bænkene ved springvand, til lyden af musik hælde bordtennis (fra som i øvrigt vil ikke give op og voksne), samt at spise is portioner eller candyfloss.

I det rekreative park er der flere cafeer, som kan være en lækker snack.

Denne park er beliggende på adressen: street tusindfryd, 1 (nær "South Shore" sanatorium).

Waterpark "Amfibius"

I tilfælde af rekreation med et barn i Adler kan ikke tabe på en meget god by placering, som er populær blandt ferierende i alle aldre syne - det vandland. Det er beliggende i en central placering, der giver let adgang til den på alle transportformer.

De besøgende er repræsenteret med 15 indendørs attraktioner, fra kørsel på at fange ånden i ikke kun et barn. Men hver attraktion har sin alder og vægtgrænser, så unge besøgende vil være i stand til at afprøve, ikke dem alle, men helt sikkert få en masse behagelig og uforglemmelig oplevelse.

På det område af en kæmpe vandland har en medicinsk enhed. en souvenir fotos kan gøres på en separat mørkekammer og købe souvenirs til familie og vand legetøj til deres små kammerater kan være til rådighed i butikkerne her.

I mellem de aktive vand behandlinger kan du gå til cafe, hvor børnene gav en separat menu med lyse og originale retter. Der er også et pizzeria, som helt sikkert ikke vil nægte at besøge en barn.

Find et vandland "Amfibius" på: Resort by, Lenina Street 219A.

Oceanarium Sochi Discovery World

Hvis forældrene tænker meget over , hvor de skal gå i Adler med børn, bør du være opmærksom på muligheden for kognitive og interessant tur til den lokale akvarium Sochi Discovery World, som årligt modtager stort antal besøgende fra 2009.

Dette akvarium holder et stort område - 6200 kvadratmeter. m, hvor 5 millioner tons vand 200 arter af fisk. Børn, når her, får en masse indtryk, som vil blive husket i lang tid. De vil være i stand til at observere processen med at fodre fisk.

I en af de 29 udstillingshaller besøgende vil Oceanarium Sochi Discovery World kunne se en kæmpe haj i en anden - for tropiske fisk og så videre. Især imponerende børn gå gennem et stort glas tunnel, hvorfra du kan se de reelle processer, der forekommer i fisk rige.

Akvariet holder jævnligt forskellige shows såsom fodring hajer viser iscenesat scener med havfruer og så videre. Af den måde, kan fejringen af fødslen af et barn være organiseret i Sochi Discovery World - så bo hos dit barn kan være en uforglemmelig Adler.

Aquarium of the Pacific ligger i feriebyen på adressen: Lenin Street, 219a / 4. Besøgende kan falde ind her hver dag fra 10:00 til 19:00.

Underholdning komplekse "Madagascar"

Mens du slapper af med et barn i eftermiddag kan du gå hele venlige personale til de lokale børneunderholdning komplekse "Madagascar". Det er her, barnet er ikke kun en aktiv hvile, men også for at møde og lege med jævnaldrende, der har en positiv indvirkning på hans humør.

På det område af dette center vil være interessant som de yngste gæster og teenagere - rundkørsler er designet til børn i forskellige aldre. De yngste børn kan sendes til at ride en lille bakke, hoppe på trampolin eller at vandre i labyrinten. Også her er suspenderet broer og ukompliceret swing. For dem, der er ældre, er der arbejde hårdere og mere farlige forlystelser, en skydebane, samt mange karruseller.

Børn bliver underholdt af fantastiske figurer klædt i kostumer animatorer, der kan spille med dem i de uddannelsesmæssige og sjove spil og vise scenen.

Her de små gæster har mulighed for at synge din yndlingssang til karaoke, at tegne en tegning ved hjælp af maling eller farveblyanter, og også se interessante tegnefilm på storskærm.

I pauserne mellem de spil børnene og deres forældre kan besøge caféen, sushi bar og et pizzeria, hvor du kan genvinde energi reserve til nye eventyr.

Børns underholdningscenter ligger på Kuibyshev Street, 36 - det er ikke langt fra den udvej "South Shore". Besøg denne komplekse kan være hvilken som helst dag i ugen fra 10:00 til 22:00.

Park opkaldt efter Bestuzhev

Stille, fredeligt sted i Adler, hvor de skal gå med børnene er ikke kun muligt, men det er nødvendigt - en park opkaldt efter Bestuzhev. Her omkring en nice ren luft, som vil gavne sundheden for babyer og deres forældre. Her kan du lave en familie tur langs stierne brolagt med fliser. Børn kan lege i en sandkasse, en tur på en gynge eller bare sidde stille på en bænk i skyggen.

Men i en anden del af parken er der et område, hvor børn og deres forældre kan nyde en aktiv og sjov - der er et stort udvalg af underholdning for børn i Adler (Sochi), blandt hvilke der er mange attraktioner, karruseller. Der er også en skate park, hvor togtur på et skateboard teenagere og endda voksne.

Under en tur i parken med din familie, kan du gå til en af de cafeer eller købe legetøj i butikkerne til rådighed her. Ved slutningen af navnet på parken er der en cafe Bestuzhev McDonalds, fortid som helt sikkert ikke vil videregive ethvert barn.

Delfinarium i Adler

Organisering til dit barn en tur i byen, er det værd at huske, at der findes den delfinarium, hvor gæsterne kan slappe af og have det sjovt, ikke kun børn, men også voksne.

Gæster er altid glad for at se delfiner Rada, Flint, Aga og Chacha, polære hvaler Stepan og Dundee med Grisling lille hval og søløver og løvinde Masha Marsik. Her er det en mulighed for ikke kun at se forestillingen, som vil vare cirka en time, men også tage et billede med de "kunstnere" efter ham. Desuden kan unge gæster svømme med delfiner i samme pulje.

På det område af den delfinarium i Adler har en lille cafe "Pancake House", hvor man kan se op til eller efter forestillingen. Her kan du smage lækre pandekager med forskellige fyld, hotdogs og flere typer af burgere.

Dolphinarium på det officielle site, kan du forudbestille det nødvendige antal billetter til den ønskede session. Der er også mulighed for at købe på stedet - i billetindtægter.

Delfinarium er beliggende i feriebyen, Lenin Street, 219. Hvis du går her med offentlig transport, så er du nødt til at gå ud på stop "Izvestia".

"Sochi Park"

Du ved ikke, hvor de skal gå med børn i Adler? Gå til "Sochi Park"! Dette er en af de mest spændende steder i byen, der vil længe blive husket ikke kun for barnet, men også forældrene selv. "Sochi Park" - en lokal "Disneyland", hvor mange børn drømmer til Rusland - ikke glip af muligheden for at opfylde en lille barns drøm.

På det område af "Sochi Park" der er en masse af underholdning for børn og unge. Vi er ikke efterlades uden opsyn og voksne - for dem, da der er flere spændende attraktioner. Kommer her, du føler som hvis var i en russisk folkemusik fortælling, fordi her kan du finde alle de kendte figurer: Baba-Yaga, Koshchey Deathless, Firebird, og mange andre helte.

Afhængig af individuelle præferencer, kan forældrene tage barnet i nogen af de fem zoner "Sochi Park" ( "The Enchanted Forest", "øko-landsby", "The Edge of Science og Fiction", "Alley Lights", "The Edge of helte").

Park besøgende selv kan vælge hvilken som helst af 13 forskellige former for attraktioner: fra simple swing for ekstreme rutsjebaner, en tur på hvilket fange ånden. For små børn, der er indviklede labyrinter og legepladser. Hvis du kommer på en familie ferie med barnet til Adler, er bestemt et besøg værd "Sochi Park".

"Sochi Park" er beliggende i den Imereti lavland, den olympiske prospekt, 21. Besøg det kan være en hvilken som helst dag i ugen fra 10:00 til 22:00.

apery

Unge og nysgerrige turister vil helt sikkert besøg aben planteskole. Det er derfor, det er nødvendigt at besøge det i løbet af en familieferie med børn i Adler.

Det er denne børnehave i landsbyen sjov og er et stort Research Institut for Medicinsk Primatologi, som er den eneste i hele Rusland. Det viste sig i 1927, og er i øjeblikket indsamlet på sin store område på 4500 eksemplarer af primater, som omfatter repræsentanter for de asiatiske og afrikanske menneskeaber.

Hvis der under ferie med havet barn i Adler familien kommer til børnehaven, kan gæsterne vælge en af tre typer af udflugter: "Overvågning og informativ", "traditionel" og "Oplev Science". Afhængig af fokus for turen, kan gæsterne stifte bekendtskab med de typer af primater, der bor der, for at observere deres liv og vaner, samt deltage i disse videnskabelige eksperimenter, og alt dette i 40 minutter!

Gartneriet er placeret på: Adler-distriktet, landsbyen munter, Mira st, 177. Besøg det kan være hver dag fra 10:00 til 18:00.

Pensionater og hoteller, der er velegnet til familier med børn

Tænker gennem detaljerne i familier med børn på sandstrandene i Adler, ikke glemme de spørgsmål i forbindelse med levevilkår, fordi de er uden betydning. Først og fremmest skal du vælge et hotel eller pensionat med de mest egnede forhold.

Den første ting at bemærke - dette er placeringen af pensionatet i Adler. Med børn, kan du ikke altid gå på en lang vej over en lang afstand, så det er tilrådeligt at vælge et sted, hvorfra du nemt kan komme til interesse for byen i det mindste med offentlig transport. Ideelt set arrangere alt på en sådan måde, at de er inden for gåafstand. Nødt til at søge ly på sådanne kriterier, ville den ideelle løsning være gæstehuse Sweet Home, "Tre Palms", "Dolphin" og "Golden Bay".

Med en sats på "all inclusive" ferie med børn kan arrangeres i Adler, som bosætter sig i hotellet "Pearl af Sortehavet." Det er et sted, hvor alt er organiseret, ikke kun for den bekvemmelighed af voksne, men også for små børn (en legeplads i gården, legeværelse, er "Sochi Park" i gåafstand). I stueetagen af dette hotel har en café, som har en separat børnemenu. Værelserne på dette hotel er designet til et forskelligt antal gæster (fra 1 til 4 personer), som gør det muligt for hele familien at slå sig ned her - en meget praktisk indstilling.

Et andet godt sted, hvor du kan mageligt nøjes med små børn - hotellet "Sofia", som er i nemnogolyudnom sted, hvor der er ingen støj og ballade. Værelserne her er snarere minder om de enkelte lejligheder, hvor der er alt. I nærheden af pensionatet, hotellet er en række butikker og masser af underholdning for voksne og børn, en to minutters gang væk er promenaden.

Anmeldelser af ferie med børn i Adler

Alle dem, der hvilede i Adler med din familie, skal du sørge for at dele deres indtryk af det på deres sider på sociale netværk, og efterlade kommentarer på specifikke steder.

Så dybest set, de, der organiserede familieferie med børn i Adler, forlader positive tilbagemeldinger, og i nogle tilfælde endda fremragende. Besøgende til byen ofte siger, at Adler er en familieferie, fordi her alt er lavet til komfort både voksne og børn.

En storm af begejstring blandt turister er et stort antal af underholdning for små børn. Og voksne vil bestemt ikke være kede mens deres børn vil blive underholdt - alle destinationer er udformet på en sådan måde, at tage turister i alle aldre.

Fremragende anmeldelser af turister er altid rettet til "Sochi Park". Mange turister vælger som et sted for rekreation Adler kun fordi der er denne vidunderlige eventyr by for børn og voksne. Ifølge brugerne, udgifter til indrejse i sit område, selv gør omkring 2000 rubler per én voksen, men de resulterende følelser, der er virkelig værd! det ikke For de penge købte en billet, og mulighed for at få en reel eventyr.

Rave anmeldelser er vacationers ofte tilbage i adressen på akvariet, hvor man også kan få en uforglemmelig oplevelse. Ikke at børnene - mange voksne er forbløffet, hvad han så: her omkring så mange arter af fisk, der bare ufatteligt sindet! Alt dette ville være ønskeligt at fjerne videoen og tage billeder for at fange ikke blot i hukommelsen.

Med hensyn til levevilkårene i eftermiddag, i udtalelsen fra turister, de er ganske anstændigt. Der kan være meget praktisk at bo med unge børn og teenagere, samt at afvikle hele familien, i din egen lejlighed. Det største antal positive svar modtage disse pensioner og hoteller, som "Sofia", "Lotus", "Green Corner", "Svetlana", "Alina", "Sanlar" og "Pearl af Sortehavet" og Sweet Home. Gæsterne bemærke, at disse hoteller er inden for gåafstand fra havet og byens største attraktioner. Herfra kan du nemt nå overalt i Adler og Sochi med offentlig transport eller endda gå til underholdning.

Ofte vacationers kommer til denne by med hele deres familie, fordi når du hvile her, aldrig har spørgsmålet, hvor man kan reducere barn? I Adler, er der mange steder til dette: fra de stille og beskedne parker - til støjende morskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.