SundhedPræparater

"Klarotadin": brugsanvisning. Hvor kan man købe "Klarotadin"? Fra hvad piller "Klarotadin"? Analoger "Klarotadina"

Allergiske reaktioner - temaet er ganske relevant, især for forældre. Efter alt, er en række såkaldt "Allergi" stiger hvert år. Derfor har vi nu overveje i detaljer præparat "Klarotadin". Brugsanvisninger vil begynde vores gennemgang af lægemidlet. Værd at se det før brug. Køb "Klarotadin" på ethvert apotek i din by, og uden en recept.

når at anvende

Medikamentet kan anvendes i allergisk konjunktivitis, angioødem, med nældefeber (akut kroniske og idiopatiske). Det stof "Klarotadin" er også effektiv i løbet af året rundt eller sæsonbetinget rhinitis; pseudoallergic når reaktioner er forårsaget af histamin frigøres; reaktioner insektbid forskellige; samt kløe dermatoser. Listen kan suppleres.

Hvad er produceret

Betragt først produktet "Klarotadin" -sirop. om anvendelsen af hans instruktioner vil blive givet i det følgende. Dosering - 5 mg / 5 ml. Loratodina (aktiv bestanddel) et milligram per milliliter sirup. Excipienser: propylenglycol, sukker, benzoesyre, ethylalkohol, citronsyre, tropeolin, renset vand, fødevarearomaer.

Sælges i en flaske mørkt glas, hvis kapacitet hundrede milliliter. Denne boble er i en papkasse. Kittet omfatter også en måleske særlige.

Nu overveje pille "Klarotadin". Hver tablet har ti milligram loratodina. Fra hjælpestoffer - MCC, lactose, calciumstearat, glycolat, stivelse natrium. Placeret i blærerne, hver med syv eller ti stykker. Kartonerne kan være fra en til tre pakker af plader.

farmakodynamik

Dette stof hører til H1-antihistaminer, som ikke har nogen anticholinerge og centrale handling. Starter i en halv time efter at have drukket og handlinger i løbet af dagen. Det er vigtigt, at den kroniske administration af lægemidlet ikke udvikler resistens over for det. Det skal bemærkes, at stoffet loratodin og dets metabolitter er ikke i stand til at trænge BBB.

Farmakokinetik

Som for indtag, under indtagelse i de doser, der anbefales af producenten, hovedkomponenten loratodin hurtigt og fuldstændigt absorberes i blodbanen gennem mavetarmkanalen. Hvis koncentration allerede kan bestemme, vises i sammensætningen af blodplasmaet femten minutter efter at have spist. Som for tiden til at nå Cmax i plasma loratodina, det varierer fra en time fyrre minutter til to timer tredive minutter.

Men den tid til at nå Cmax dets aktive metabolit er omkring tre timer. Bare husk på, at den samtidige brug af mad sammen med medicinen er i stand til at bremse den præstation Cmax loratodina og dets aktive metabolit i plasma i en time. Samtidig vil Cmax af disse stoffer være uændret, og maden er ude af stand til på nogen måde at påvirke resultatet.

Nu ældre. "Klarotadin" (instruktion om application notes), kan de tages uden særlige forbehold over for alder. Bare husk på, at det tid til at nå Cmax øges med en og en halv time, i modsætning til de unge. Med hensyn til alkoholisk leverskade, afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen og samtidig opnå forøget Cmax.

I blodplasmaet indhold loratodina dets aktive metabolit når størstedelen af patienterne stationære niveau på femtedagen efter indtagelse. En obligation med plasmaproteiner - 97%.

stofskifte

Leveren loratodin aktive stof metaboliseres til dannelse af den aktive metabolit dezkarboetoksiloratadina. Dette sker på grund af påvirkning af cytochrom P450 isoenzym CYP3A4. Impact cytochrom P450 isoenzym CYP2D6 påvirker også, om end i mindre grad. Kektonazol stede, er en inhibitor af CYP3A4, det tillader loratodinu omdannet til dezkarboetoksiloratadin. Dette skyldes, at effekterne af CYP2D6.

avl

Tilbagetrækning af lægemidlet "Klarotadin" (brugsanvisning og det nævnes) via nyrerne, såvel som sammen med galde. Den gennemsnitlige T1 / 2 loratadin stof er otte timer og tyve minutter (område være fra tre til tyve timer). Med hensyn til den aktive metabolit, dens gennemsnit er otte og tyve timer (interval kan være fra seks timer fyrre minutter og tredive syv timer).

Medianen dezkaboetoksiloratadina er sytten timer og tredive minutter (range, elleve til 38 timer). Hvis det er en lever læsion alkohol, vil T1 / 2 forøges med stigende sværhedsgrad af sygdom. Men hos patienter, der har en nyresvigt og hæmodialyse, farmakokinetik ikke specielt ændret.

graviditet

Det kan ikke tages af gravide kvinder den narkotika, fordi "Klarotadin" børn, der er i livmoderen, kan forårsage skade. Hvis det blev nødvendigt at bruge dette stof ammende mor, så er det nødvendigt at stoppe amningen, så længe behandlingen er afsluttet.

Kontraindikationer

Som med andre lægemidler har kontraindikationer og "Klarotadin". Vejledning om anvendelsen siger, at der ikke bør anvendes stoffet, hvis patienten har en overfølsomhed over for enhver komponent i dette præparat. Graviditet og amning er også situationer, hvor værktøjet ikke tildelte eller modtaget. Patienter, der har leversvigt, er nødt til at tage stoffet "Klarotadin" med forsigtighed.

bivirkninger

Nu er det nødvendigt at fortælle om, hvordan det kan have en negativ indflydelse på stoffet på den menneskelige krop. Mulige symptomer på sygdomme i nervesystemet, nemlig angst, asteni, hyperkinesi, agitation af barnet, døsighed, tremor, paræstesi, depression og hukommelsestab. Subkutan fedt og hud kan reagere på medicin komponenter dermatitis.

Hvis vi taler om uorgenitalsystemet, derefter fra hendes side, kan være en ændring i farven på urinen, kan patienten føler trang til at lade vandet, som vil blive ledsaget af smerte. Det kan også udvikle vaginitis, dysmenoré og menorrhagi.

På den del af det endokrine system og mulige overtrædelser. Vægt kan øges, vil patienten føle tørst, og det kan øge sveden. Bevægeapparatet kan også gennemgå nogle uregelmæssigheder i deres arbejde. Denne lægkramper og myalgi og ledsmerter.

Fordøjelsessystemet kan også lide. Distortion af smag, forstoppelse eller diarré, anoreksi, gastritis, fordøjelsesbesvær, øget appetit, stomatitis og flatulens - alt dette med en vis sandsynlighed kan forekomme, når du bruger "Klarotadina".

Tilbøjelige til at mislykkes og åndedrætsorganerne. Overtrædelser vil manifestere sig som bronkokonstriktion, hoste, bihulebetændelse, og tørhed af slimhinderne i næsen. Kan også udvikle conjunctivitis, synsforstyrrelser, smerter i ørerne og øjnene. Det kardiovaskulære system er også underlagt bivirkninger, der kan manifestere sig som hjertebanken, forhøjet blodtryk, og reducere den.

Tilfælde af allergiske reaktioner, manifesteret i form angioødem, pruritus, urticaria og lysfølsomhed. Du kan også modtage smerte, feber, hæshed, smerter i brystet, kulderystelser, blefarospasme, og smerter i brysterne tilbage.

Som du kan se, kan bivirkningerne være ganske alvorlig, så glem ikke om det. Konsultation, der kræves både før den første administration af lægemidlet og i tilfælde af detektion ved de ovennævnte problemer.

Anvendelse og dosering

Sirup og tablets "Klarotadin" hvorfra - at forstå. Lad os nu tale om, hvordan det skal tages. Disse stoffer er beregnet til intern brug. Børn, der er ældre end tolv år, samt en voksens anbefalede daglige indtag er ti milligram. Denne to hjemmet flydende sirup eller en tablet. Men børn fra to til tolv år, kropsvægt mindre end tredive kilo, anbefales det at tage fem milligram. Dette er en skovl eller en halv tablet. Den daglige dosis bør ikke overstige dette tal. Hvis vægten af mere end tredive kg vil dosen være den samme som for voksne.

overdosis

Hvis du ikke lytter til at rådgive og tage stoffet i store mængder, kan forårsage symptomer i voksne, som nu vil blive opført. Denne takykardi, hovedpine og døsighed. Og børn, hvis vægt er mindre end tredive kilo, kan overdosis forårsage hjertebanken, og ekstrapyramidale symptomer.

Hvis en patient er indlagt overdosis, bør du straks kontakte en læge. Det er også nødvendigt at træffe foranstaltninger til at sikre, at lægemidlet blev fjernet fra mavetarmkanalen og absorptionen blev reduceret. Dette gøres ved at inducere emesis, gastrisk udskylning, og anvendelsen af aktivt kul. I kan udføres tilfælde af symptomatisk terapi ud opstår behov. Det bør erindres, at det aktive stof er loratadin kan ikke udledes fra kroppen ved hæmodialyse. Også der er ingen data vedrørende udskillelse af dette element under peritonealdialyse.

Interaktion med andre lægemidler

Hvis vi anvender "Klarotadin" i en terapeutisk dosis, blev fundet forstærkende virkninger af alkoholholdige drikkevarer. Og anvendelsen af lægemidlet til sådanne antibiotika som "Cimetidin", "Erythromycin" og "ketoconazol" vil øge koncentrationen i blodplasmaet loratodina. Dette fænomen er ikke manifestere klinisk, og har ingen effekt på elektrokardiogram.

Der er bevis for, at induktorerne af mikrosomal oxidering, som omfatter ethanol, phenytoin, barbiturater, rifampicin, ziksorin, tricykliske antidepressiva, phenylbutazon, kan reducere effektiviteten af dette lægemiddel.

Forsigtig

Patienter, der lider af nedsat leverfunktion, og som har en nyresvigt (glomerulær filtration har en hastighed mindre end tredive ml / min), bør den anbefalede startdosis "Klarotadin" ikke overstige ti milligram (dette er en tablet, eller to måleske sirup) i to dag. Vi kan heller ikke give denne medicin til børn, hvis alder er mindre end to år.

Alle dem, der begyndte at tage denne medicin bør afbrydes, så længe de behandlinger fra enhver form for potentielt farlige aktiviteter, der kræver høj koncentration og psykomotorisk hastighed reaktioner.

analoger

Det er rimeligt at sige, at ikke en af en slags er et stof "Klarotadin". Analoger har både blandt indenlandske og importerede lægemidler. Temmelig fælles udenrigs- "fyr" er medicin "Claritin". Dens egenskaber er næsten den samme som for den ovenfor betragtede medikament "Klarotadin". Pris - det er den væsentligste forskel. Oversøisk forberedelse betydeligt dyrere. Den indenlandske Prisen er den samme, afhængigt af konfigurationen. Så pak 7 stk. Det vil koste omkring 100 rubler emballage måling kontur 10 x 3 -. Ca. 270 rubler, og 100 ml sirup -. Ca. 135 rubler.

Vi vil ikke være her for at tale om hvad de skal bruge bedre - "Klarotadin" eller "Claritin". Dette er en privat sag, og du bliver nødt til at beslutte for dig selv, købe billige indenlandske produkt, eller at give fortrinsret til dyrere udenlandske. Men det er værd at bemærke, at i årenes løb meget velafprøvet produkt "Klarotadin". Analoger synes derfor hver dag.

Under alle omstændigheder, før du begynder at tage disse lægemidler og mere så at udpege deres børn, skal du sørge for at rådføre sig med din læge. Dette vil beskytte dig mod mulige negative konsekvenser, der kan opstå som følge af intolerance over for narkotika, forkert brug af hans eller overdosis. Det skal altid huske på, at sådanne virkninger kan udgøre en væsentlig trussel mod dit helbred, sundheden for dine børn, og jeres liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.