SundhedKvindernes sundhed

Lad os se, hvorfor pigerne har hvidt valg

I dag vil vi lede efter et svar på et emne, der er kendt for mange kvindelige tegn: "Hvorfor har piger hvid udledning og betyder de, at deres ejer er syg?"

Hvor sunde markeringer ser ud

Nej, ikke alle af dem hos kvinder er tegn på nogen patologi. For at opretholde et normalt fugtighedsniveau i vagina og for at forhindre, at det tørrer ud i kvindens kønsorganer (op til 2 ml om dagen).

For forskellige faser af cyklussen er sekvensens farve forskellig, og deres fravær eller tilstedeværelsen af en lidt sur lugt. Så for eksempel vises en rigelig hvid udledning i piger og kvinder en uge efter menstruationens afslutning. Sandt nok varer det ikke længe. Med tiden går udladningen til en lille gullig masse. I en sund pige er de normalt flydende eller slim og ikke ledsaget af ubehag.

Og i tilfælde af at maven begynder at forstyrre, medføre ulemper og forårsage ubehagelige fornemmelser, bør du mistanke om forekomst af infektion eller en form for forstyrrelse i kroppens arbejde.

Hvorfor har piger en hvid udledning, som kan tilskrives patologiens manifestation

I det vaginale miljø er der laktobaciller, som danner mælkesyre, ødelægger med størstedelen af patogener, som kommer ind i det ydre eller indre genitalorgan. Men der er stadig en vis mængde patogene mikrober der konstant, og enhver svigt i kroppens arbejde kan føre til deres overdrevne reproduktion og følgelig starten af den inflammatoriske proces i det genitourinære system.

Derfor, når tildelingen af hvid farve i piger ligner cottage cheese, begynder at blive ledsaget af kløe, brændende, hævelse og ømhed i kønsorganerne og med vandladning - disse symptomer kan sikkert tilskrives sygdommens manifestation. I dette tilfælde skal du straks konsultere en læge.

Hvordan manifesterer candidiasis?

Forklar hvorfor pigernes hvide afladning har form af en tykk rigelig osteagtig masse med en udtalt ubehagelig lugt og ledsages af svær brænding og kløe, er det kun muligt kun ved tilstedeværelsen i vagina af den patologiske mængde svampe af slægten Candida. Han er en regelmæssig indbygger i slimhinderne hos enhver sund kvinde, men med et fald i immuniteten begynder at formere sig intensivt og forårsage thrush (candidiasis).

Tildelinger er kun et af symptomerne på denne sygdom. De er også knyttet til en stærk kløe, især når kvinden sidder, ben eller ben. Når candidiasis bliver rød og svulmer, vises små bobler på slimhinden, der forårsager svær brænding og smerte. Ved aftenen intensiverer der som regel smertefulde fornemmelser og kan forårsage søvnløshed og endog neurose.

Men for at foretage en diagnose uafhængigt, og endnu mere så at tage selvmedicinering er urimeligt, det er også farligt. Trusken kan omdannes til en kronisk tilstand, der vil bevæge sig til alle slimhinder i kvindens krop, føre til infertilitet eller fostrets infektion i graviditeten.

Derfor, for at finde ud af hvorfor pigerne har hvid udledning, der giver ubehag, har de kun brug for en læge! Han vil foretage de nødvendige undersøgelser og ordinere behandlingen. Være sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.