Intellektuelle udviklingReligion

Læren om Karma Kadjy

Den 10. september, i kælderen på Petrovsky Boulevard åbnede et buddhistisk center "Karma Kadjy" (Moskva).

Ole Nydahl - åndelige mentor slaviske buddhister

Lige færdig reparation lokalerne, Moskva buddhister gør allerede planer for ekspansion. Yderligere område brug for at skabe et kulturelt center og en kunstudstilling.

Læren af åndelige værdier båret af Diamond Way buddhisme "Kadjy", er blevet stillet til rådighed for det internationale samfund på grund af 72-årige Ole Nydahl (Danmark), den åndelige mentor af samme navn kendte buddhistiske skoler. Under sit nylige besøg i Rusland Nidal appelleret til de lokale buddhister at hjælpe i skabelsen af den første buddhistisk meditation center i Moskva.

vred hjælpeløs

Berøring af den meditationer vigtigheden af vestlige gæst undlod ikke at bemærke, at "sindet kan kende os selv, når i hvile" og understregede vigtigheden af at investere det på dette område (udvikling af sindet), fordi det er - det er, at folk kan tage med hjem, forlader denne verden, - sagde Lama.

Spirituel mentor Karma Kadjy opfordrede lokale buddhister betragter de følelser af vrede, hjælpeløshed, som en indikator, og på alle måder at slippe af med ham, hvilket giver tid til udvikling af bevidsthed, frygtløshed og medfølelse.

Ole Nidala foredrag med deltagelse af mere end 3 tusind mennesker, de fleste af dem - den yngre generation og midaldrende mennesker. Foredragsholder spørgsmål rettet dybest set pågældende dyrkningsmetoder og undertrykke de negative følelser, såsom vrede.

Delt med publikum nogle af de teknikker til at slippe af med ham, Ole Nydahl rådes publikum til at overveje denne følelse som en unødvendig ting, som ikke kan sælges, så det kan kun blive smidt væk.

Grundsætninger "Kagyu"

Som en buddhistisk mentor rådes kom til foredraget ikke at være vred på den forkerte person, og forsøge at vække en følelse af medfølelse for ham, fordi han ikke er i stand til at opgive deres laster, og tvunget til at udholde deres 24-timer i døgnet. Er han ikke fortjener medfølelse? Ifølge Nida, vreden - det er ikke noget som tabet af tilstedeværelse i sindet. Det er derfor, folk opholder sig i vrede ligner en idiot.

Lama en masse tid givet til forklaringen vedrørende forståelsen af hans "I". Ifølge læren af Karma Kadjy, skal "jeg" af hver person ikke kan identificeres med de tanker og følelser, og endnu mere - med den fysiske krop, som netop nævnt fænomen - midlertidig. Awareness foredragsholder kaldet spejlet afspejler de forbigående ting og forsikrede de tilstedeværende, at føle sig som et bevidst væsen, en person modtager frygtløshed.

Ole Nydahl bemærkede også, at mennesker, der har fundet modet, snart der er en følelse af overflod, glæde og medfølelse for alle levende væsener og ønsket om at gøre alt for, at det er nødvendigt til gavn for andre.

Som en del af et foredrag om undervisningen i "Kadjy" Nidal fortalte han tilhørerne, og at rummet, efter hans overbevisning, er en information felt, der eksisterer uden for tid, og denne kendsgerning er blevet bevist af amerikanske forskere.

Arbejdet med vestlige forskere foredrag besøgende lært følgende: i løbet af eksperimenter Buddhas filosofi er blevet bekræftet, at mere end en gang fortalte sine tilhængere: "formen - er tomhed og tomhed - en form"

Hver skabning - en potentiel Buddha

Under mødet mindede taleren publikum, at ethvert væsen er en potentiel Buddha, da alt, hvad der er brug for er der allerede inde i hver, og rådede hende til at stole mere kritisk sind, ikke at forglemme eksistensen af loven om årsag og virkning.

Når talen faldt på arbejde med forventningerne, instruktøren af den buddhistiske skole "Kadjy" anbefalet metode, essensen af hvilken - ingen vil ondt, tænker kun om de positive aspekter af livet og til at handle, så alle levende væsener ikke blev fornærmet. De gode ønsker for velfærden for andre globale, de mere opfyldt forventningerne.

Højttaler rådes publikum til at opgive negative angreb mod sin næste som kritik gør folk kede af. "... Hvis du rose folk for det, de gør, og de bør, så de gradvist begynde at identificere sig med det" - opsummerede Ole Nydahl.

Buddhistiske guruer anbefale tilhængere af buddhistiske tradition og kommende elever på skolen "Kadjy" (Moskva), for ikke at glemme, at vrede - en indikator for hjælpeløshed, og gøre alt for at sikre, at vreden gav måde at sympati, impliceret i ønsket om at hjælpe andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.