TravelingRetninger

Ferie på Cypern i november: ture, vejr, hav, anmeldelser

Øen Cypern - et af de mest populære udenlandske feriemål. Det milde middelhavsklima, rige historie, smuk natur og et højt niveau af hotel service gør denne udvej er åben for besøgende hele året rundt. Ferie faldt i november? Bare rolig - ferie på Cypern i november kan være uforglemmelig, i bedste forstand af ordet.

Kort information om Cypern

Det er den tredje største ø i Middelhavet, det ligger næsten lige langt fra Europa og Asien, men er traditionelt betragtes europæisk. Øens befolkning består hovedsagelig af grækere og tyrkere, og er traditionelt opdelt i græske og tyrkiske dele. Derfor staten sprog er tyrkisk og græsk. Hovedstaden i Cypern - den største by på øen eller Lekos Nicosia, begge navne er korrekte.

Cypern - øen grækerne, rig kultur, som har efterladt mange historiske monumenter og mindesmærker. Turisme - den vigtigste indtægtskilde for en uafhængig stat. Turister svulme kasser af tid, uanset årstiden, og gør det med glæde. Hvem besluttede at besøge Cypern i november, vil finde en masse spændende aktiviteter.

Cypern ferie i november: vejret

Den forventede levetid for indfødte cyprioter højere end i den udviklede verden. Grunden til dette - det sundeste klima i verden. øens beboere er ikke klar over smitsomme sygdomme. Dette er en anden af de grunde, der tiltrækker turister til feriestederne Cypern. Varme somre, og 35 ° C, mild vinter og varm - 10-15 ° C, i bjergområder sneen falder og derefter bliver til et skisportssted. Ærgerligt, ikke? Officiel feriesæsonen åbner i april og slutter i oktober.

Cypern vejr i november kan ikke beskrives entydigt. År efter år er ikke nødvendig. I begyndelsen af måneden er oftere en fortsættelse af fløjl oktober kan kun være mere nedbør. Det skal forstås, at den nedbør i Cypern er ikke en langvarig regntiden. Nabezhit sky, regn og holdt en time senere solen skinner igen. Men en paraply på dette tidspunkt bør reserveres. Den anden halvdel af poprohladnee November. Hvis den dag luften opvarmes til 21-22 ° C, kan termometeret natten falde til 12-13 ° C. Dette temperaturinterval er velegnet til turister, der kan lide at gå langs kysten, men tåler ikke varme. Det er umuligt at nævne det sted, hvor det er varmt i Cypern i november. Temperaturen er praktisk talt det samme på alle resorts, men der er særlige steder for en badeferie i off sæson. En af dem - på stranden, ikke langt fra hotellet Konnos Bay i Protaras. Det er beskyttet på alle sider af klipper, og vandet er stadig varmt i lang tid.

Hvis vi sammenligner mængden af nedbør, den relativt "tør" er Nicosia, og den mest "våde" Ayia Napa.

helligdage strand

Uanset om soler sig i Cypern i november? Helt muligvis. De første dage i måneden, når havet stadig holder varmen fra sommersolen, svømme komfortabelt. Gradvist, vandet bliver koldere, især efter regn. Vand og lufttemperaturen i november er identisk: 21-22 ° C For nogle vand - en stor mulighed, og den, der elsker til 25 ° C og derover udbydes til svømmebassiner i hoteller og pensionater. Solbadning og bare indånder havet healing kan hvile uden frygt for brænde under de varme stråler, selvom rådet til at bruge solcreme, selv i denne periode. De, der ikke er enige om at gå til Cypern og ikke at styrte i havet, er det bedre at vælge for resten af Limassol. Dette feriested er beliggende i en lille lagune og er skjult for vinden, så det føles et par grader højere end temperaturen. Fuld badeferie på Cypern i begyndelsen af november, at dømme efter anmeldelser, ikke et sjældent fænomen.

Cypern ferie i November: pris, shopping, rabatter

Den aktive turist livet på Cypern i november aftager. Men falder til ro - ikke at blive opsagt. Øen er åben for besøgende på alle tidspunkter. Det beroliger ned - hvilket betyder, at du kan få en afslappende ferie uden støjende virksomheder og skarer af turister. Hvad angår priserne: ture til Cypern i november kan ikke kaldes et budget ferie, Cypern er stadig et dyrt resort, men med begyndelsen af november, alle bliver billigere med 30-40%. Enig, det er en væsentlig plus. Rejsebureauer i denne periode tilbyde udvidede udflugt programmer, som nyder mindre succes i den varme årstid. Under den brændende sol som noget ikke at rejse. Oktober - sæsonen overflod af sydlige frugter, frisk plukket fra markerne og haver.

I turistsektoren ved den første i måneden er alt bliver billigere, men denne proces påvirker ikke priserne i butikkerne. Hvis nogen forventer i offseason, "ryste" de cypriotiske butikker, så er dette ikke det bedste valg. Det faktum, at der er en kupon tid strengt påkrævet ved lov: April og februar. En anden kan være salg i slutningen af sommeren og før nytår - alle. Resten af butikkerne i Cypern dyre.

Kulinarisk turisme

Hvorfor ferie binder kun til stranden? Ja, kan vandet i Cypern i november ikke i alles smag i deres varme, men temperaturen har i en lang og eventyrlige rejser og inspektion af hele øen. November - tid til at høste druer, grøntsager og frugter. Fascinerende tur gennem landsbyerne vil bidrage til at kende den anden side af Cypern liv, ikke en udvej. Lokale perler, hverdagskultur, traditioner - et nyt materiale til at forstå verden. Og når man tænker på, at det er i sådanne steder kan du smage ægte hjemmelavet oste, skyld, olivenolie, slik og kager, så er denne oplysende tur vil være dobbelt så sjovt.

De, der allerede har prøvet på din ferie på Cypern i november, efterlader anmeldelser om de mest foretrukne steder. Så for anbefales det cypriotiske honning for at gå til landsbyen Kornos og prøv ægte tyrkiske glæde - i Yeroskipou. Village håndværkere tilbyder også at købe souvenirs kunsthåndværk. Keramik, hånd broderi duge forfærder skønhed, er der naturligvis dyre, manuelle hårdt arbejde, trods alt.

I november alene, det kører en lokal ferie - Festival zivania. Zivania - er en traditionel alkoholisk drik lokale "whisky" fra druer. God ferie, ikke fortælle. dens mødested er landsbyer Pelendri og Alon. Ud over at smage drikken, her tilbyder mad og etniske retter.

Historiske steder og helligdomme

Du skal være passioneret om en fanatiker - en historiker, der i tredive graders varme under den brændende sol til at nyde touring de historiske steder. Ferie i Cypern i november - lige i tide til dette. Hvad skal man se?

 • Ortodokse klostre. Den Kykkos Kloster er ikonet for den Guds Moder, som blev skrevet i løbet af livet af Jomfru Maria. Church of St. Lazarus holder mands grav, den opstandne Jesus fra de døde.
 • Church of St. Lazarus i Larnaca - unik udskåret iconostasis og ikoner 120 ;. kirke Panagia Angeloktisti nærheden Larnaca, bygget af engle i en nat; . På St. Fyokla streaming kilde, heling af sygdom; har også magt til at helbrede i stedet for kirken St. Ferapont.
 • Slotte og fæstninger. Det mest bemærkelsesværdige: St. Hilarion Castle. Dette eksempel på middelalderlig arkitektur Hellenic kultur står på en klippetop, i en højde af 700 m over havets overflade.
 • Olympen - den fantastiske udsigt over bugten!
 • Den beskyttede del af øen - dækket med legender, Akamas. Her kan du gå langs stranden Petra tou Romiou hvor Afrodite dukkede op af vandet, ser ind i sin hoved-badning.
 • Blandt turister er meget populære ture til de hellige steder i Israel, hvilket ikke langt. Det er også muligt at besøge nabolandet Jordan, Tyrkiet, Rhodos.

gåture i naturen

November velkendt litani for os, regnfuld og grå periode, der forårsager mange døsighed, løbende næse, og depression. En helt anden ting Cypern i november. Selv tidsindskud er ikke i stand til at overskygge farveorgie og charme af det naturlige landskab. Her bare i denne måned til at re-blomstre den orange træer, alpevioler, hyacinter og nelliker. Aromas er simpelthen fantastisk. Gå rundt på øen kan udføres som en del af en tour gruppe, for at høre historier om alle seværdighederne. Cypern organiseret, som supplement til konventionel, bus, jeep ture - lokal jeep safari gennem højlandet. Disse ture, ved den måde, billigt.

De, der ikke kan lide skarer, kan altid leje en bil og køre rundt på øen, hvor de kan lide. Bare glem ikke, at bevægelsen på Cypern kører i venstre. Landskaber i hvert fald sådan, at hænderne er tiltrukket af selve kameraet, og billederne er selv ikke-fagfolk: skønheden i det er altid skønhed. At besøget være sikker på at:

 • Gennemsigtig Blå Lagune.
 • Den romantiske landsby Lania, på bredden af reservoiret.
 • Den smukkeste vandfald i bjergkæden Troodos.
 • Landskaber og synspunkter fra Cape Cavo Greco.
 • Salt Lake, ikke langt fra Larnaca, hvor tusindvis af flamingoer lever.
 • Have urter i landsbyen Avgorou.
 • Camel Park i Mazotos landsby.

aktiv ferie

Ferie i Cypern i november for dem, der ikke kan lide at sidde stille, det er ikke bare gå rundt på hotellet, eller bilture. Alle feriebyer i Cypern er cykling klubber eller bare leje. Cykler du kan vælge en, afhængig af højde, alder og evner. Du kan afhente selv Dundee eller cykel med barnesæde. Den kørselsretningen skal også vælges afhængigt af kvalifikationer og erfaring af rytteren fra præparerede stier langs skråninger til stejle ufremkommelige stier i bjergene.

De, der fanger ånden af hastighed, kan besøge de stævner, der afholdes regelmæssigt i løbet af året, herunder i november. Den sædvanlige sted til løbet valgte Troodos bjergkæden.

Information for golfspillere - Cypern har fire smukke golfbaner. Tre Paphos, og man ikke langt fra Limassol. Sidste bare fokuseret på offentligt tilgængelige besøg, selv for familier med børn.

Populær aktivitet af turister i Cypern - fiskeri. Den fås i al slags vejr. Leje en fiskestang og modtaget en licens til at fiske, kan du fiske på åbent hav, og på bredden af reservoirer.

Børnenes museum i verdens første åbne by Nicosia. Tabletter "ikke røre" er ikke her, at røre og at komme i kontakt med de udstillede genstande er mulig og nødvendig. Gennem den fantastiske verden af spil og historier børn lære om verden. Dette museum - fantastisk sted på en regnfuld dag, du kan underholde børn fra 4 til 12 år.

Tænk på sundheden

Efteråret sæson sjap og virusinfektioner er det tid til at vælge den retning for ture - Cypern. November, mere end nogensinde, har til procedurer, der forbedrer sundheden. I Cypern er der mange resorts, der giver en vifte af spa-behandlinger. Det behøver ikke at være en fem-stjernede luksushoteller. Varianter med tre stjerner giver en meget anstændig service og en liste over fritidsaktiviteter. Når det kombineres med havluft og afslappende natur, vil spa-faciliteter være bare den måde at styrke immunforsvaret, før den lange vinter.

«Le Meridien Limassol Spa & Resort» - dette sundhedscenter i Limassol, en af de største og mest anerkendte af thalassoterapi-centre i Europa. Dens område dækker 3000 km2 og tjenester omfatter alt det nødvendige for en familieferie.

Ud over sundheds-building procedurer, rejse til Cypern med specifikke mål. Ferie i Cypern i november perfekt kombinere med sundhedsydelser for kosmetisk kirurgi, som er berømt for er kvalitet og lavere priser end i Europa. Også nogle par besøge denne ø for at kombinere ferie med medicinske procedurer inden for reproduktiv og seksuel. Cypriotiske medicin bruger en bred vifte af teknologier til in vitro-befrugtning.

Party People

Med afslutningen af sæsonen de fleste af de natklubber og andre forlystelsessteder er lukket, det samme skæbne venter og nogle hoteller hvis tjenester er for det meste designet til strandaktiviteter. De fleste - men ikke alle. De, der ikke kan forestille sig ferie uden støjende nat selskaber, lyse lys og musik der er steder langs promenaden, der opererer året rundt og tilbyder sine besøgende med begyndelsen af mørket. Specielt attraktivt i denne henseende Aya Napa.

Fordele og ulemper fra november i Cypern

Så for at opsummere resultaterne af vores forskning i "Cypern, ferie i november." Vejret denne periode vores ulige regel senest i november, men en strand ferie kan ikke finde sted på grund af det kolde vand og regn. Hvad du ellers har brug for at give:

 • For en tur til regionen i lavsæsonen, du har brug for at vide på forhånd, hvilke hoteller og resorts arbejder og som er lukkede. Især hvis turen er planlagt med børnene.
 • Lukket og mange steder af underholdning.
 • Det er ikke ofte, men der er dage med kolde blæst og kraftig regn. Se prognose, ked af, hvis disse to dage vil falde lige på ferie.
 • anden blomstrende træer begynder i november, mange urter og blomster. Skønhed kan være farlig for mennesker med allergi.

Og nu den gode nyhed: fordele endnu mere.

 • Anmeldelser siger, at oftere badet i november, solbadning og selv brændt.
 • Situationen skal hvile fra stress og jag, som overalt om proceduren sikrere.
 • Priserne for alle tjenester, herunder udflugter og spa, er meget lavere.
 • Ingen kvælende varme, hvilket gør det vanskeligt at overveje de attraktioner på øen.
 • Tid til gåture, kontemplation af smukke landskaber, en nær bekendt med liv og skikke den lokale befolkning. I løbet af denne periode, generelt rådes til ikke at gå til luksushoteller, og se efter et sted i en lille privat pensionater i landsbyerne: komfort er ikke mindre, og erfaring mere.
 • Når den ikke er i november, afprøve det lokale køkken.
 • Den overflod af billige friskeste frugt.
 • Periode, når det er nødvendigt at styrke immunforsvaret og forbedre kroppen.
 • En god måde at reducere den dystre regnfulde efterår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.