Nyheder og SamfundØkonomi

Chusovoy Metallurgical Works: historie, produkter, udsigter

OJSC "Chusovoy metalværker" - en af de ældste stålværker i Uralbjergene. Grundlagt i det XIX århundrede, har det længe været den største specialiseret virksomhed i landet. I dag er CMP er den førende producent af fjedre til motorkøretøjer.

historiske oplysninger

Grundlagt i 1879, Chusovoy Steel Works blev stolthed Rusland. Udstyret med det nyeste udstyr på det tidspunkt, smeltede han årligt millioner af tons jern og stål. Under borgerkrigen, blev virksomheden stærkt beskadiget, men de fabriksarbejdere ikke opgive deres afkom, og efter etableringen af sovjetmagten blev restaureret butik.

Chusovoy Metallurgical Works i 30'erne var ansvarlig mission - at etablere produktion af fjederstål til traktorer og landbrugsmaskiner. I udseende, er dette stykke ikke synes meget kompliceret, men hvis det er fremstillet ved hjælp af en metal med fremragende funktioner. For sin smeltning krævede høje produktion, passende udstyr og viden om de "mysterier" af materialer.

I 1935 tjente han en højovn №3. Hendes volumen på 280 m3 var en rekord ikke kun for Sovjetunionen. I 1936 modtog de fabriksarbejdere den første ferrovanadium i landet. Den Store Fædrelandskrig krævede øget produktion. I 1943, syv måneder bygget en ny højovn, som tillod at tredoble produktionen af støbejern.

I dag er hver anden russisk bil installerede fjedre fra CMP. Chusovoy Metallurgical Works, et foto af, som påvirker størrelsen af produktionsområdet, er en stor industrikoncern OMK (United Metallurgical Company). Produktionen er beliggende i hjertet af Uralbjergene, i nærheden af kilden af råvarer og energi.

Chusovskye forår

Ud over de metalprodukter (rullet stålprofiler og støbejern) plante siden 1973 producerer fjedre til motorkøretøjer. I dag er butikken af auto CMP er stor-skala produktion, i form af produktionsmængde overskygger tilsvarende foretagender i Europa.

Produkter Ural stålarbejdere opfylder kravene i både indenlandske og udenlandske standarder. Chusovoy Metallurgical Works er certificeret til ISO9001 / 2008 og er direkte forår produktionen er certificeret i henhold til ISO / TS16940 i 2011.

Personalepolitikken er rettet mod at tiltrække unge mennesker og hæve generation "arbejdstagere i fremtiden", der hurtigt kan omskole og udvikle tilknyttede aktiviteter. For dem, forsøger at skabe ordentlige arbejdsforhold, organisere fritidsaktiviteter, levere avancerede lægehjælp.

avanceret teknologi

Et vigtigt træk ved fremgangsmåden af fremstillingsprocessen af fjedre er en komplet produktionscyklus fra jern smeltning til fremstilling samling. CMP er specialiseret i udlejning nummer af specialiserede stål. Ikke underligt stålværket af foråret bånd anvendes af de fleste virksomheder i Rusland og SNG.

I 2003 har Chusovoy metalværker mestret produktion af innovative fjedre øget holdbarhed, fremstillet ved teknologi volumen-overflade hærdning. Kun få virksomheder i verden i stand til at producere disse produkter til SCR-teknologi. Den nye udvikling vil give en 30% reduktion i vægten af foråret og den operationelle levetid til dobbelt - til 200.000 kilometer. De fleste modeller er udstyret med de automaker Kamaz elastiske elementer, der er fremstillet med anvendelse af SCR.

modernisering

Løbende investeringer i produktionen har lov til at køre møller og rullede billets til parabolske fjedre, højteknologisk varme linje til hurtigt at omkonfigurere de stempler, samt en ny linje af maleriet. Drift styres af automatiske edb-systemer.

Hvert par år, er det materielle og tekniske basis moderniseret. Dette gør det muligt for CMP at tilbyde kunderne mere end 500 slags foråret produkter. Blandt kunderne i den største plante bilproduktionen Chusovskoy land. Også aktivt udviklet nomenklatur for biler.

produkter

I dag i CMP udgivelse:

  • Suspension til lastbiler, trolleybusser, busser, varevogne, terrængående køretøjer, særlige køretøjer.
  • Jern (vanadium, kompleks-doteret, gris, raffineret).
  • Ferrovanadium.
  • Vanadiumpentoxid.
  • Valset metal.
  • Klumpe.

Chusovoy Metallurgical Works - genopbygning

Den hurtige vækst i olie- og gasproduktionen i 2000'erne krævede en betydelig mængde af moderne rør produktion. Regeringen og OMC planlagte rekonstruktion storstilet, indebærer en omlægning af betydelig kapacitet til at fremstille sømløse rør. Oprindeligt CMP var at producere op til 400.000 tons rør rullende med efterfølgende opbygning volumen til 500.000 tons årligt.

Projektet blev igangsat i 2012 og blev støttet af administrationen af Perm-regionen. Den investeringsportefølje blev anslået til 50 milliarder rubler. Aktivt udfører organisatorisk arbejde, blev udstyrsleverandører bestemt. For at slette det område af butikker blev demonteret. Men sanktionerne i 2015, en svækkelse af rublen, skiftende markedsforhold bidraget til frysning af det ambitiøse projekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.