Hjem og familieHelligdage

Årsdagen for scriptet

Som du snart vil være en ferie? Fødselsdag af en elsket en, der fylder tyve, tredive, fyrre, osv år? Så det bedste, du kan gøre på ferie - til at skrive manuskriptet af årsdagen for fødselaren var utrolig glad, og i luften atmosfære af sjov, latter og glæde.

Jubilæet er meget sjældent, så forberedelserne til festivalen er altid på forhånd. Dette er naturligvis kræver en stor indsats og tid. Bedst af alt, hvis årsdagen for scriptet, vil blive lagt ud ikke af fødselsdag dreng og hans venner, kolleger og pårørende. Så alt vil repræsentere dig selv "ramme", som vil bygge en ferie, og æresgæst vil være i stand til fuldt ud at nyde din ferie og overraskelser.

"Hvorfor skal jeg til at skrive manuskriptet af jubilæet, hvis du kan undvære det?" - spørger du. Og så, at have en idé om det, og så skal gøres. Især for dem selv at skabe en slags kliché, styret af alle, der har brug for at male minut. Kig på internettet, hvor du kan finde så mange ønsker og toasts, at fødselaren er sikker på at huske denne ferie i en menneskealder. Og i denne artikel vil du finde nogle tips og råd om, hvordan man skriver scripts jubilæum.

Hvor skal man begynde forberedelserne til fejringen? Selvfølgelig, med valget af værelser og udsmykning af rummet eller hallen. Så hvis jubilæet planlægges i hjemmet, er det bedre at fjerne alle de overskydende møbler at gøre det mere tilgængelige plads. Og hvis fødselsdagen vil blive afholdt i en restaurant, så er det bedst at vælge et rum, hvor rummet er lille og hyggeligt, hvor man kun vil være dig, men andre mennesker på den næste tabel vil ikke. Så er det rum er valgt. Så har du brug for at tænke over, hvordan man skaber en vidunderlig, varm og uforglemmelig atmosfære for helten af dagen. Værelse dekoration, selvfølgelig, er en del af scenariet for årsdagen aften. Arranger rummet med plakater og fotografier helten af dagen, kan du foretage et udvalg af fotos fra forskellige perioder af livet fødselsdag og drage nogle smukke farver. Så alt forene på en væg. Du må heller ikke glemme de guirlander, farverige balloner og luft bolde. Du kan købe en kæmpe kugle, inden i hvilken der er mange, mange små, og mens dans med helten af dagen gennemboret ham. Og glem ikke blomsterne, især hvis det er den dag, fødslen af en kvinde. Rummet skal være en masse farver. Glem ikke om den lange plakat, som vil strække sig langs væggene og indeholder ordene "Til lykke med fødselsdagen!". Disse plakater, god, behøver ikke at tegne sig selv, de sælges i alle butikker.

Således værelse er klar, er du nødt til at tænke over resten. Toast, dans, tillykke, nogle interessante tal med dans eller sang, etc. Hvis datoen, selvom runde, men ikke så moden, så hvorfor ikke tænke på en fest med smarte kjoler. Hertil kommer, er du nødt til at forberede en række priser, som vil blive uddelt i slutningen af fejringen. For eksempel, for det bedste kostume til den bedste dans af de mest charmerende par, og så videre. D. Du også nødt til at forberede et stort stykke papir, og næste put blyanter og kuglepenne til hver af gæsterne kunne forlade deres indtryk og hilsner celebrant. Og hvis jubilæet - halvtredsårsdagen, så bør du overveje en mere alvorlig situation. Så forberede en nominering "den bedste ferie toast," og lad hver af gæsterne vil sige venlige ord. En dagens helt vil beslutte, hvilken slags toast han kunne lide mest. , Men det er bedre, hvis det ingen af gæsterne ikke vil vide på forhånd. Og selv om de fleste af gæsterne er alderen, overveje konkurrencer og dans program. Bestemt alle være glade for at deltage i spil og dans.

Således tænker over aftenen og manuskriptet af jubilæet - den mest kritiske del af fejringen. Sørg for, at alt gik godt. Og vi til gengæld lykønske din helten af dagen, og vi håber, at hans fest vil blive husket ham i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.