Hjem og familieGraviditet

Kejsersnit eller naturlig fødsel? Store frugt - indikationer for kejsersnit?

Hellige pligt for enhver kvinde - at blive mor. Før eller senere det er løst de fleste kvinder i den fødedygtige alder. Og, som allerede har næsten hele perioden af graviditeten, kvinden begynder at tænke over fødsel: hvor hurtigt de vil være, så vidt det vil skade under kampe, og alt vil være i orden. Dette gælder især damer, der kommer til at føde for første gang. I denne artikel vil jeg komme ind på et emne: "Hvad er bedre:? Et kejsersnit eller vaginal fødsel, og om valget af vores kvinder".

Situationen i verden

Hvis en lille smule indsigt i historie, kan vi sige, at fødslen ved operation eksisteret i lang tid og med stort held praktiseret. Særlig udbredt de fik efter blev opfundet og held anvendt anæstesi, hvorunder operationen er generelt smertefri og ikke bringe en kvinde af enorm smerte. Det siges, at mere end ti år siden, i 2003, amerikanerne har taget beslutningen om, at kvinder har frihed til at vælge, hvad der passer dem meget mere: et kejsersnit eller vaginal fødsel. dvs. dame vælger stien til fødslen af barnet, som hun kan lide mere. Og andelen af kvinder, der vovede at føde gennem kirurgi, er stærkt stigende hvert år. Dette tal bidrager også artikler og amerikanske gynækologer. For eksempel, Dr. Research Center, University of Louisville sagde, at 10 tusind leverancer ved et kirurgisk indgreb, der var 17% færre komplikationer end kvinder, der har besluttet at føde naturligt.

Situationen i vores land

Desværre, vælge en kejsersnit eller vaginal fødsel i vores land kvinden selv ikke kan. Det er endnu ikke blevet godkendt af loven. Operationen kan tildeles til en gravid kvinde kun af medicinske grunde, og ikke andet. Denne beslutning er truffet på råd af læger, der er involveret tre til fem eksperter. Selv om det skal siges, at i dag er antallet af gravide kvinder, der ønsker at slippe af generiske smerte ved fødslen en baby ved kejsersnit, også stiger.

Sammenligning: Fordelene ved naturlig fødsel

 1. Hvis en kvinde har, uanset grunden hertil, mulighed for at vælge, hvordan til at føde hende, har hun til at tage hensyn til mange forskellige faktorer. Så den første ting hun har brug for at huske på, at alt, hvad der er givet af naturen, kan en person gøre, uanset hvor svært det kan være. Jo mere, at navnet allerede burde foreslå damen, hvordan de skal handle, fordi fødslen "naturlige". Alt fra naturen for at sikre, at et barn er født gennem fødselskanalen.
 2. Drift - det bestemt ikke ondt. Men vi må ikke glemme, at der også er en postoperative forløb periode. Således bliver uterus bugvæggen skåret ved kejsersnit, bryder den naturlige integritet. Den næste måned efter operationen vil være begrænset til en kvinde fysisk, og de første par uger vil generelt brug for ekstra hjælp. Også en vis tid, det vil opleve smerter i underlivet. Efter den normale fødsel (hvis alt går vel) kvinden på den anden dag er helt uafhængig.
 3. Kvinder kan også frygte pauser naturlig fødsel. Dette er naturligvis ubehagelige og ganske smertefuld, men den helbredende proces er meget hurtigere end efter en kejsersnit.
 4. Hvis en kvinde ønsker at vælge: kejsersnit eller vaginal fødsel, bør hun tænke over sin skønhed. Efter alt, vil arret fra operationen forblive i kroppen permanent. Endvidere efter kejsersnit fjern smule ud mave er meget vanskeligere end efter vaginal levering. Også senere kan du begynde at gøre en række øvelser og give din krop belastningen.
 5. Hvis en kvinde er udpeget ved den første levering operation, er det sandsynligt, at være alle de efterfølgende gange for at føde ved kejsersnit. Der er allerede i hendes valg vil ikke være.
 6. Endnu bedre end naturlig fødsel kejsersnit? Her kommer i spil er også en psykologisk komponent: eksperter siger, at børn, der ikke går gennem fødselskanalen, er i sagens natur mere bløde og rørige og mindre penetrerende end de er født naturligt. Efter fødslen - det er en stor oplevelse, der blot har brug for barn.

Sammenligning: pros kejsersnit

 1. Det skal siges, at kejsersnit har sine fordele. Så først og fremmest er det en fuldstændig mangel på smerte under fødslen. Kvinden og barnet ser, og smerten er ikke mærkes. Og det er altid rart.
 2. Sæt en dato for et planlagt kejsersnit du kan i forvejen. Så kan en kvinde have tid til at indsamle posen, til at komme til hospitalet, mentalt forberede. Naturlig fødsel er hurtige, når damerne har ikke tid til at komme på hospitalet og føde hjemme eller i bilen.

naturlig fødsel

Det siges, at fødslen naturligt kræve nogle uddannelse af kvinder. Hovedreglen: tid til at være registreret i fødselsforberedelse klinik og gå igennem alle de planlagte undersøgelser af specialister. Dette er det første punkt, kvinden skal være parat til at forlade. Hvad andet kan man forestille sig? De vigtigste ting - det er den rette mentale indstilling, det vil sige, villighed til at udholde alle de pinsler kvinder fødslen af deres eget barn. Til dette skal vi forberede sig på forhånd, at justere sig selv alene på et positivt resultat. Hvis der er nogen specifikke spørgsmål, kan du nu få svar på deres anderledes måde, selv grave dig selv i en bestemt litteratur. Forberedelse til naturlig fødsel kan også tage særlige kurser, som nu er så populært. Dette er en fantastisk måde at lære om, hvad du kan få brug for under fødslen, skal du vide, at og være i stand til. Der bliver undervist, hvordan man opfører sig under fødslen: hvordan man kan hjælpe sig selv med at lindre smerter, at nogle vejrtrækning teknikker bruge, hvad man skal vælge rejser, etc. Også disse kurser er nyttige, hvis en kvinde ønsker at føde sammen med sin mand. Det er i øvrigt er en anden meget stor fordel ved naturlig fødsel. Ægtemand kan virkelig hjælpe sin kone under fødslen, desuden er det med barnet på tidspunktet for hans fødsel, og dermed bliver tættere på babyen. Som for øjeblikket, kan den mand efter hvad han så afvise en kvinde at se, hvordan et barn er født: det er en myte, det er yderst sjældent, og mest sandsynligt, uanset om mand så fødslen af sit barn. Hertil kommer, at i vores land, en mand ser ikke på tidspunktet for fødslen til kvinden i skridtet med kameraet, men blot står i spidsen for sin seng, holde mentalt. Og endelig, som en kvinde kan forberede naturlig fødsel: du skal indsamle alle, at det kan være nødvendigt på hospitalet. Det er visse ting for sig selv og barnet, samt den pakke af medicin (hvis kvinden ikke har nogen sygeforsikring). Desværre, at vi endnu ikke har praktiseret, fordi det medicinske område er ikke fuldt garanteret af statskassen alle de nødvendige medicin.

Om kejsersnit

Hvis en kvinde ønsker at vælge: kejsersnit eller naturlig fødsel, bør hun vide, at operationen i sig selv er af to slags. Den første - planlagt som den fremtidige mor til denne advarsel, selv før fødslen, og hun er ved at forberede til driften på forhånd. Held det i ca 38-39 uger af graviditeten, før en kvinde kan starte slagsmål naturligt. Den anden type - en nødsituation kejsersnit. Det kan administreres i løbet af arbejdskraft, når den gravide kvinde planlægger at føde på den sædvanlige måde, men der er visse komplikationer, og patienten blev sendt til kirurgi i løbet af erhvervslivet.

Indikationer fra moderen

Det siges, at der er tegn på kejsersnit ved mor og fra fosteret, kan de være absolutte og relative. Så når en kvinde operation "kejsersnit" kan præcist tildeles?

 1. Smalle bækken, hvis den 3. eller 4. grad af indsnævring.
 2. Komplet forliggende moderkage, når det bliver umuligt at bare vælter barnet gennem fødselskanalen.
 3. Sprængning af livmoderen, hvor akut kirurgi er udpeget.
 4. Blødning fra kønsorganerne.
 5. Situationen med moderkagen: Det er ufuldstændige previa, abruption, når moderkagen helt eller delvist dækker outputtet af barnet - alt dette bliver en indikator for kejsersnit.
 6. Forskellige komplikationer under graviditeten.
 7. Problemer med moderens helbred: åreknuder, alvorlig nærsynethed, sygdomme i hjerte-kar-systemet.

Der er også situationer, hvor en kvinde kan anbefales kejsersnit medicinsk. Men i denne situation, kan en kvinde tage en chance og føder naturligt.

 1. Klinisk smalle bækken.
 2. kan forekomme svage arbejdskraft kvinder, når forskellige komplikationer.
 3. Malposition.
 4. Første fødsel hos kvinder, der har mere end 30 år.
 5. Lang den behandlende infertilitet.
 6. Føtal hypoxi, når barnet mangler hårdt ilt.
 7. Langvarig graviditet.
 8. Tidligere generationer har bestået af kejsersnit.

Indikationer fra fosteret

Operation "kejsersnit" kan også tildeles i henhold til barnet og indikatorer. Således kan de (figurerne) også være relative og absolutte.

relativ:

 1. Breech krummer, der vejer mere end tre og et halvt kilo.
 2. Flerfoldsgraviditet.
 3. Stor frugt: indikationer for kejsersnit.

Absolutte tal:

 1. Akut føtal hypoxi, er det ikke muligt umiddelbart fødslen af barnet naturligt.
 2. Sideværts position af fosteret efter vand brød.
 3. Forkert placering af barnets hoved (det skal trykkes fast mod hagen til brystet, en forkert position af hovedet, når barnet går pande eller ansigt).
 4. Død af moderen, når barnet er i livmoderen i live.

De mest almindelige indikatorer for relativ

Hvad hvis en kvinde har stor frugt? Indikationer for kejsersnit kan være en vej ud, men det sker ikke altid. Hvis alt går godt på de grundlæggende parametre, udover de normale bækken, ikke smal, sandsynligvis en kvinde vil forsøge at føde alene. Det samme gælder for en stor graviditet. Hvis en kvinde for eksempel tvillinger, kejsersnit eller vaginal fødsel har deres eget sted. Igen, vil alt blive løst af lægen, registreret, hvem der skal gravide. I en sådan situation er det for et kompleks af årsager, og ikke kun, at en kvinde flerfoldsgraviditet. I de fleste tilfælde er sådanne fødsler er helt normalt og uden nogen komplikationer.

effekter

Hvis en kvinde mener, at den postoperative periode ikke efterlade et spor, som det er tilfældet med naturlig fødsel, det er dybt forkert. Hvis planlagt kejsersnit, konsekvenserne - det er, hvad du har brug for at tænke over. Således er den første ting: helingsperioden sømme. Det varer lang tid, er kvinder i de to år efter operationen anbefales ikke at blive gravid eller få aborter - det vil have en negativ indflydelse på abdominale ardannelse i livmodervæggen væv. Også, kan problemet være en bred vifte af betændelse, infektion i livmoderen og andre organer i nærheden. Det er også vigtigt at forstå, at nogen tid vil arbejde med tarm problemer. Og, selvfølgelig, moderens forhold til barnet, der er født af operationen er helt anderledes, svagere, end de børn, der er født som foreskrevet af naturen.

generationerne

Kvinder kan også være interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt en vaginal fødsel efter kejsersnit muligt. Anmeldelser fødslen er forskellige, fordi de fleste kvinder efter den første operation fortsat bør føde børn på samme måde - gennem kejsersnit. Men nogle kvinder siger, der fødte og uafhængigt. Så hvor er sandheden? Der kan være flere, fordi du har brug for at overveje alle de faktorer. Så dybest set lægerne forsikre den kommende mor til de mulige huller og foreslå opfølgende gange for at føde igen ved kejsersnit. Men hvis den første fødsel var bare tung, og betjeningen er blevet udpeget en nødsituation, og andre indikationer, såsom visse sygdomme fra den gravide kvinde eller fosteret er ikke, og nok tid der er gået efter den første graviditet, sømmene på en livmoder er fuldstændig helet og er pålidelige, kan kvinden blive tilbudt muligheden for at føde selv. Ofte er sådanne fødsler er normale, men i de fleste tilfælde alle de samme læger anbefaler re-do operationen "kejsersnit", for at være sikker, og at beskytte kvinder mod forskellige problemer og komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.