Nyheder og SamfundNatur

Gévaudan-monstret: fotos, legender version, en videnskabelig forklaring, det første offer

Legends of skoven monstre og varulve indtager en særlig plads i historien om Frankrig. Dette skyldes til dels det faktum, at myterne var under en meget reel base. Selvfølgelig ikke uden overdrivelse og overdrivelse, navnlig i betragtning af de enorme tidsrum, hvor disse historier blev genfortalt. Det kan kaldes en legende om gévaudan-monstret blandt tættest på de faktiske begivenheder, som har rystet fantasi af et par århundreder siden. De stadig er af interesse for forskere.

Den berømte gévaudan-monstret?

På trods af den enorme resonans i samfundet, som var forårsaget af et monster under sin aktivitet var kortvarig. Beast Tenazeyrskom svingede i skoven og de omkringliggende områder i årene 1764-1767 - ved den måde, under regeringstid af Louis XV. Dette sted ligger i nærheden af byen Bresseyr i Gevaudan provinsen, hvorfra dyret og fik sit øgenavn. Selve den kendsgerning, at leve et usædvanligt væsen kunne være gået ubemærket, men hans berømmelse har nået de nuværende dag takket være de mange ofre. Ifølge skøn over den tid, gévaudan-monstret, et foto af monumentet, der er vist nedenfor, har dræbt mere end 100 mennesker, mens antallet af angreb har nået 250, men ryster ikke kun drabssager, men også den form, hvori de blev begået.

Billede af dyret og taktik af angreb

Næsten alle de vidnesbyrd af mennesker, der har set uhyret, notere sin lighed med ulven. Der var imidlertid en række forskelle, der har forhindret mere præcist at identificere dyret. Blandt dem er følgende:

  • Stor størrelse og bred brystkasse.
  • Tilstedeværelsen af en slags børste for enden af den lange hale.
  • Langstrakt snude og mund med udstående hugtænder.
  • Rød farve. Nogle gange er der er tilstedeværelsen af mørke pletter og striber.
  • Spidse ører.

Temmelig lyse billede på den ene side støder legenden om forskere på udtalelser fra et dyr, men tilstedeværelsen af modstridende egenskaber og igen vanskeligt at identificere. Var det klart, at gévaudan-monstret - en dødbringende rovdyr, der ligner en stor ulv. Men bortset fra udseendet, i det mindste, og et spørgsmål om stil, hvor dyret behandlet sine ofre.

Angrebene var ikke typisk for de sædvanlige rovdyr. Pointen er, at dyret normalt en tendens til at banke offeret til jorden, immobilisere det. Til gengæld Zhevodanskoe monster straks angrebet i ansigtet, rive det og som regel og dermed fratage ham af hovedet. Men det er bemærkelsesværdigt, både i adfærd ulv-lignende dyr. Han foretrak folk til får, køer og geder, på trods af de vanskeligheder i vold mod dem. Men hos mænd, bevæbnet med landbrugsredskaber eller andre redskaber, dyr næsten aldrig angrebet. Dens vigtigste byttedyr er børn og kvinder.

første ofre

Den første information om uhyret dukkede den 1. juni i 1764, da Merkuar skov blev angrebet af en landmand, græssende køer. Men kvæget, som er skjult bag kvinden, skræmt væk et rovdyr. På det tidspunkt, alt arbejdet, og blev første gang indspillet træk besad gévaudan-monstret. Det første offer blev officielt registreret i en måned. Ung pige Zhanne Bule mindre heldige. Angrebet endte i døden, og til udbrud af efteråret bæst dræbt yderligere to børn. I september blev 5 børn dræbt, og i oktober - 3, men kunne ikke gøre det efter at myndighederne har taget de første forsøg på at finde og ødelægge dyret. Dyret blev såret og månedlig glemte om det. Dog blev hans fanatiske aktivitet i november fortsatte.

Forsøg på at ødelægge udyret

Den lokale guvernør Grev de Monkan i efteråret efter de første angreb sendt en afdeling dragoner i jagten på dyret. Som følge heraf har der været flere razziaer i skoven, slagtet mere end hundrede ulve, men en menneskeædende monster var ikke blandt dem. I fremtiden, blev lignende razziaer foretaget flere gange, men til at klare de gévaudan-monstret ikke var muligt. Det er gentagne gange såret, men som regel efter 1-2 måneder var der rygter om nye ofre.

I den næste fase af kampen deltog de mest kvalificerede jægere i Frankrig, der sendes af kongen selv. De var far og søn d'Ennevali, der også gennemført flere razziaer involverer hundredvis af mennesker. mere end tusind ulve, men det lykkedes ikke at sætte en stopper for angrebene på mennesker igen blev dræbt i alt. På grund af det faktum, at aktiviteterne d'Ennevaley har svigtet, erstattes de af François-Antuan De Botern, bakket op af stor erfaring jagt ulve. I efteråret 1765 af François og hans band finder han nær Abbey Shaz usædvanlig stor ulv. De formår at dræbe ham, og til alles glæde, findes i maven af tøj stykker. Men senere blev det klart, at gévaudan-monstret, denne ulv var ikke, da angrebene blev genoptaget. Men trofæet og de Boterna selv var fortjener opmærksomhed - han fik øgenavnet "ulven fra Shaz." Folk var også rygter om en opstanden monster, som bragte nye ofre, på trods af de razziaer i skovene, som er blevet regelmæssig.

Murder Zhevodanskogo monster

Monster blev ødelagt under en af de razziaer, som fortsatte i 1767. Hero var Zhan Shastel. Han modtog for sin præstation på 72 livres. Ironisk nok, dræbte rovdyr størrelse var mindre end ulven dræbt af Fransua De Boternom. Men beviser til støtte for medlemskab af døde dyr til monster til at angribe mennesker, var nok. Først gévaudan-monstret blev identificeret ved at kollidere med dem vidne. Som regel var de jægere, som også er på dyrets krop spor efterladt af skader. Hertil kommer, at uhyret virkelig havde en masse særlige kendetegn, herunder et meget stort hoved, lange ben og det tredje øjenlåg. Efter denne omtale af de nye ofre ikke syntes, men begyndelsen på en anden del af historien. Naturalister og svarede ikke på spørgsmålet om oprindelsen af dyret, forlader mysterium for denne dag og lade hende til at erhverve de mest fantastiske myter og gisninger.

Legenden om den gévaudan-monstret

Sådanne spektakulære begivenheder kunne ikke stå uden offentlig opmærksomhed og detaljeret dækning af medierne i tiden. På grund af den øgede interesse i dyret, har hans historie erhvervet mange legender. I en af de mest populære stater, uhyret var faktisk en varulv. På dette syn på mennesker oplever uforklarlige opførsel af ulven og hans flygtighed. En anden legende er relateret til de omstændigheder, der blev dræbt Beast of Gévaudan en pistol Zhana Shastelya. Det faktum, at jægeren var en from mand, og tilhørte uhyret som en manifestation af onde kræfter. Derfor, som historien går, indlæst han pistolen med en mirakelkur. Under søgninger Chastel bæst i stå, hvor han begyndte at læse bønnen. På dette tidspunkt, og der var en ulv-eater, der senere blev myrdet af to sølv kugler.

versioner

Den entydigt svar på spørgsmålet om, hvem var Zhevodansky monster, er der stadig ingen. Men i løbet af det sidste århundrede, var der mange versioner, med varierende grader af troværdighed til at forklare karakteren af ulven-lignende skabninger. Til dato er den søgen efter svar på disse spørgsmål aktivt engageret i kryptozoologi, udforske de skjulte, obskure og mytiske dyr. Repræsentanter for denne tendens udtrykte temmelig dristige antagelser om, hvem der var gévaudan-monstret. Andrewsarchus, uddøde omkring 40 millioner år siden - en af disse versioner. Det er en gammel rovdyr, der er kendt for moderne lærde kæmpeskildpadder. Også har meninger om dyret tilhører spøgelseskat, yeti og Chupacabra. Men den største sandsynlighed er stadig forskellige versioner af akademisk videnskab, der er værd at overveje nærmere.

Close-ulv eller en pakke

Måske er det mest stabile og mest sandfærdige forklaring på, hvad der var et monster. I hans fordel er et par kendsgerninger. For det første, mens ulvene har større størrelser. For det andet kan der være forhold, hvorunder ulvene begynder at gå på jagt efter bytte usædvanligt for dem - i dette tilfælde de mennesker. Det er også muligt, at angriberne havde flere dyr, som senere fik tilnavnet gévaudan-monstret. Den videnskabelige forklaring i dette tilfælde er placeret i de begivenheder relateret til forsøg på at monster drab. Mellem slutningen af juni 1764 for juli 1767 er blevet fanget eller dræbt flere store ulve. En af de mest bemærkelsesværdige var de Boternom døde ulv i maven som tøj partikler blev fundet. Det er sandsynligt, at dette og andre dyr har også angrebet mennesker. Men denne version, der er svagheder. Det vides ikke grunden til, at flere personer kan ændre karakteristisk for stilen i ulv adfærd. Derudover er der er grund til at betvivle, at det var muligt at ødelægge alle de rovdyr, kannibaler på så kort tid.

hyæne

Hvis ikke for en række markante ydre kendetegn, besad gévaudan-monstret, ville den version af hyæne ikke forekomme. Den første er rød farve, pletter og striber, der er virkelig iboende i denne art. Hertil kommer, ofte hyæne angribe mennesker, og mærket lige i ansigtet. En anden ting er, at de ikke er tilpasset til at begå hoppe som ulve. Beskrivelse af lighederne Zhevodanskogo monster hyæne slutter. Imod denne version tjener flere omstændigheder. Hyæne - for at sige det mildt, ikke typisk dyr for de europæiske skove. Hertil kommer, at repræsentanter for denne art er ude af stand til at bevæge sig et lys jogging, som blev observeret hos dyr i Zhevodane efter angrebene.

En krydsning mellem en hund og en ulv

Hunde sjældent afviger blodtørst - blandt dem er næsten ingen eksempler på bevidst førende menneskejagt. Men det er nærhed til manden blev grundlaget for den version, som PET blev krydset med en ulv. Men denne antagelse, er der andre variationer over temaet, som var den gévaudan-monstret, og hvorfor det er så nemt at undgå forfølgelse af jægere. Der er mange hypoteser, forenet på én betingelse - direkte deltagelse af den person. For eksempel er en af disse versioner forbundet med personlighed Antoine, søn Zhana Shastelya, der formåede at dræbe dyret. Historikerne fra den tid sige, at pauser i monster aktivitet lige faldt i fraværsperioder Antuana Shastelya, der kunne lide at være i eksotiske lande, og muligvis bragt tilbage hyæne eller leopard.

Dyret af katten familien

Ud over den leopard, mange eksperter mener og version af Panther. De vaner af dyret, herunder dens yndefulde kører efter angrebene, bekræfter denne antagelse. Endvidere ifølge øjenvidner har monster anvendte kløer, tåreflåd kødet af halsen og ansigtet. Det er kendt, at de hyæner og ulve i generelle repræsentanter sjældent bruger sine forpoter i at skære offeret. Feline, tværtimod, under angrebet anvendte kløer.

konklusion

Historie, når de vilde dyr til at angribe mennesker, især i gamle dage, var der ret ofte. Men gévaudan-monstret var, et enestående fænomen, ikke kun takket være den massive karakter af deres repressalier mod ofre og hidtil uset grusomhed. Hans snedige, flygtighed og evnen til at omgå en person går fælder tyder logisk monster forbindelse med den person. Der var rygter om, at han var specielt uddannet og natravlyali på Gevaudan bønder. Og det er ikke at nævne legenden om varulv og den dæmoniske karakter af denne bæst. Anyway, det punkt i de frygtelige begivenheder nogensinde blev iscenesat af Jean Chastel, og historier om rovdyr og hans offer bemærkede flere franske monumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.