HobbyFotografier

Ideen til en photo shoot i skoven. Foto shoot i skoven om sommeren og efteråret - nice ideer til inspiration

Skov - dette er en af de vidundere af naturen og de perfekte lærred for fotografen. Inden for et par timer, det kan ændre deres udseende - fra den mystiske og skræmmende for den majestætiske og poetisk. Brug for en idé til en fotooptagelse i skoven? Vi har en masse af dem - se og blive inspireret til at skabe deres mesterværker.

Forest nymfe

Plunge atmosfæren historier og magi. Denne idé til en photo shoot i skoven kræver uddannelse og faglig dygtighed niveau på fotografen. Så skal du ikke kun en detaljeret undersøgelse af modellen billedet - makeup, frisurer, tøj, tilbehør, men også et svært valg en succesfuld placering og tidspunktet på dagen for at opnå den ønskede belysning. Selvfølgelig ville det billedredigering i Photoshop gøre, hvis virkninger ikke kan opnås blot i færd med at skyde, men det vil være bedre end kildematerialet, jo bedre bliver resultatet.

Din fe eller nymfe kan være både godmodige vogter af skoven, og deres voldsomme forsvarer, blid og ubekymrede eller beklagende. Prøv at arbejde ikke kun ved foden af træerne, men lege med personalet i grenene.

virkelige magi

Meget interessant ser fantastiske photo shoot i skoven. Billeder (ideen om at skabe, som kan være meget forskellige) kan hjælpe dig:

 • Little Red Riding Hood - er ikke kun små piger, men pigerne og voksne glade for at prøve på dette billede. Ofte komponenter det allerede har i garderoben og finde en kurv og fyld den med lækre kager, alt for let. Interessant tilføjelse billede - grå hund. Moderne Rødhætte er ikke bange for ulven, og driver i snor.
 • Snow Queen - vinteren er ikke en synd at gentage dette billede. Hvid pels, krone snedækkede øjenvipper og cool look - at det krævede attributter.
 • Snehvide - en væsentlig del af handlingen foregår i et eventyr skov. Til mere præcist genskabe billedet bliver nødt til at bruge penge på en dragt, men du kan forenkle ideen og bruge en smuk kjole. De vigtigste ting - holde røde æbler.

naturlige skønhed

Træ har til oprigtighed. Hvad kunne være mere passende end den rene, ægte skønhed i naturen? Vær opmærksom på dette billede, hvis du har planlagt en fotooptagelse i sommeren skov. Ideen er ganske enkel at realisere og model i lyset kjole vil føle sig godt tilpas i den varme årstid.

Du skal bruge et minimum af rekvisitter, så for ikke at aflede opmærksomheden fra miljøet. Makeup og hår model skal være så naturlig, ingen lyse farver og indviklede frisurer.

Foto shoot i skoven om sommeren

Ideer til en sådan undersøgelse kan være anderledes - fra det enkle til dem, der kræver professionalisme og uddannelse:

 • Picnic på græsplænen - det er altid lyse og smukke. Især hvis du tager en stor saftig vandmelon og et godt humør.
 • Balloner - En simpel måde at tilføje lyse farver til billedet. Men omhyggeligt håndtere dem, skal du ikke bruge tæt på de fyrretræer, eller placere på græsset, eller dine rekvisitter hurtigt briste.
 • Tror du, at ræven ville være passende kun komfortabel og praktisk tøj? Fotografer modeblade gør det modsatte karakter af baggrunden for udsøgte kjoler. Hvis du har en smuk luftig kjole, du har råd til en sådan elegante fotooptagelse i sommeren skov. foto ideer kan være anderledes. Modellen kan være en romantisk prinsesse eller en fe skov.

Foto session i efteråret i skoven

Ideer til skydning kan være meget simpelt i denne farverige tid af året. Brug lyse farver i sæsonen som en baggrund for dine mesterværker:

 • Det blæste koldt? Glæd dig til vinteren nærmer sig, klædt i varme ting. Dette kan være ikke blot en frakke med pels, men også en dejlig tyk trøje eller bare en lys hue og halstørklæde. De vigtigste ting - fra fotos udstrålede varme og komfort.
 • Fligede blade i luften - det er en klassisk efterår fotos. En interessant ramme behandling vil gøre det muligt at præsentere det i et nyt lys.
 • Har du prøvet at dekorere blade hår eller flette en krans? Den frodige guldkrone ser lys og elegant, og et lille, vævet af kviste - mystisk og magisk.

for elskere

Kærlighedshistorie - det er en god idé til en fotooptagelse i skoven. Føl dig væk fra travlhed i byen og vise oprigtigheden af deres følelser. Naturlig skønhed vil være for dem en fremragende baggrund: Tæpper og paraplyer vil være et nyttigt og farverige rekvisitter. Hvis du er heldig nok til at finde en dejlig brudt træ, så prøv at slå det.

nyttige rekvisitter

Der er nogle ting, der kan hjælpe med at gøre dine billeder smukkere og mere interessant:

 • Swing - de billeder, de opnåede luft og ubekymret, bare ikke glemme at fastgør dem til træet. Om vinteren kan de blive dekoreret med perler, glimmer. Men blomster, bånd og strømmer chiffon komme i praktisk, hvis du har en photo shoot i skoven sommer- foto ideer til voksne og børn afhænger af dit niveau af beredskab. For eksempel her er en rocker til at gøre, er meget enkel: Og dette vil have til at dekorere meget længere:
 • Canopy - endnu enklere, men ikke mindre spektakulære rekvisitter. Det kan let transporteres og straks giver de elegante og romantiske rammer.

Spejle - ved at arbejde med refleksioner kan få meget interessante billeder. Ændring dem ved hjælp af Photoshop, kan du vise forskellige følelser i ansigtet af en model eller endog andre verdener.

Og hvad en idé til en photo shoot i skoven du kunne lide mest?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.