Mad og drikkevarerOpskrifter

Pita brød i ovnen. Et par enkle opskrifter

Ofte bruger pitabrød (bagt i en ovn eller en rulle fold) at organisere en snack eller appetitvækker til ferien bordet. Som for fyldning, kan det være anderledes. Det hele afhænger af det formål, som forbereder sig på at rulle, og hvilke produkter der er tilgængelige.

Pita brød, bagt med skinke og grøntsager

Denne bemærkelsesværdige roll er perfekt som en snack med øl, samt det kan bruges som en separat skål. Den eneste ulempe ved en sådan valse er højt kalorieindhold. På 2 plader af tyndt Lavash kræves til 200 gram ost og skinke, lidt ketchup og mayonnaise, samt eventuelle grøntsager (ideelt set - tomat, peberfrugt, grønne løg, persille). Ud fra disse ingredienser har vi to ruller til fremstilling af et behov for at tage halvdelen af produkterne.

Du skal først forberede fyldet, denne skinke er knust vilkårligt, gned ost, og vaske og skære grøntsager. Tomater - ringe, løg og greens - fint og peber - julienne. Pita brød skal spredes ud på bordet, spredes med ketchup, satte skinke, drys med ost, havde han ikke sætte tomaterne, så peber, og på toppen - løg og urter. Det blev derefter rullet roll, spredt på en bagning smurt mayonnaise (kan gøres uden det) og sende bage. Hold pitabrød i ovnen i ca. 5 minutter - 10, så skulle det blive, skæres i portioner. Fadet er klar til at blive serveret!

Pita brød og ost, bagt i ovnen (shaurma hjemme)

Fans af denne orientalske retter behøver ikke at købe det, risikere deres helbred. Du kan tilberede meget lækker shawarma hjemme, og med kvalitetsprodukter. Dette vil være en pita, bagt i ovnen med kød, ost og grøntsager. For 2 portioner du skal tage en pitabrød, en halv lille kyllingebryst (rå), en halv løg, en lille gulerod, lidt kål, tomat, en kvart kop mælk, æg og ost, salt, peber, ketchup, mayonnaise, persille.

Først forberede kylling. For at gøre dette, bryst fint skåret og steges i en gryde, smurt med noget fedt, salt og peber. Ligeledes stegte løg. De øvrige grøntsager og urter finthakket (gulerod og ost gnides). Yderligere pita opdelt i 2 dele, smøre sin ketchup og mayonnaise, kød spredes, løg, ost, grøntsager, valset stram kuvert og placeres på en bageplade. Æg piskeris mælk bit tilføje nogle salt og hæld blandingen kuverter, hvorefter de blev sat i ovnen i ca. 30 minutter ved en gennemsnitlig opvarmning. En lækker middag var klar. Det er bedst tjent med en shawarma juice eller øl.

De, der ikke ønsker at bage pitabrød i ovnen, kan du foreslå en kold rulle med forskelligt fyld, såsom pølse, ost og marinerede svampe. På tynd pita kræves for 100 gram pølse (nogen), ost og syltede svampe, og endda grøn og mayonnaise. Til at begynde med pita halverede. Så en halv smurt med mayonnaise, spredning hakket tilfældige svampe og hakket persille. En anden del anbragt oven Lavash, også overtrukket med mayonnaise, derefter hakkede pølse spredning og drysset med revet ost. Så rullede han en stram rulle, hvilket placerer den i en taske eller i en film, og et par timer i køleskabet put. Serveres ved at skære i portioner og sted på et fad, dekoreret med salatblade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.