Nyheder og SamfundNatur

Star of Bethlehem - Christmas Flower

Star of Bethlehem - en af puansetii navne eller milkweed smukke eller vortemælk pulherrima. Planten hører til familien Euphorbiaceae. Betragtes fødestedet for den tropiske region Mexico og Mellemamerika.

I sædvanlige betingelser puansetiya busk vokser i højden omkring 3 m, og stedsegrønne. Hans grene, hule, tyk, woody bund. Hvis skaden sker grene og blade udvælgelse latexen har irriterende ved kontakt med huden.

For europæerne stjernen over Bethlehem - den traditionelle jul blomst som den blomstrer det var under disse fester. Det er accepteret at give, vil besøge slægtninge og venner.

Puansetiya kan danne stablet stjerner, der er cremet hvid til mørk Crimson. Lyse stjerner på en baggrund af grønne blade tiltrække øjet af næsten alle.

Bladene af denne plante er indskåret med en gul eller rosa mønster vokser på rødlige lange stilke. Blomsterne er små, grønne, sfæriske, indsamlet i blomsterstand. Højblade omgiver blomsterne er farvestrålende, hold i flere måneder (op til 5). Det højblade mange mennesker forveksles med blomster.

Når der dyrkes i rummet puansetii puljen med en plante, du har brug for at sætte i en lys (men ikke i solen), og et varmt sted. Overdreven vanding er ikke rive med. Undgå hypotermi substrat. Kontraindiceret udkast. Hvis disse enkle betingelser planten kan blive syg og er nødt til at gøre en ekstra indsats for at bringe det til en sund tilstand.

For at lægge blomsterknopper puansetii, behov kort dagslys. For at opnå en årlig blomstrende plante bør være at stimulere: fra september til midten af november han forudsat lys kun i 10 timer. I sin resterende tid holdt i mørke, for eksempel at lukke en mørk uigennemsigtig pakke. I løbet af denne periode, vanding er sjælden, men tillader ikke tørring af jorden.

Efter blomstring, er stjernen i Betlehem oplever en 2 måneders pause. Temperaturen under denne periode blev holdt ved 14 0 C, hældes sjældent giver lyse belysning, diffus, fodring gør.

I marts, før transplantationen, puansetii skud skal skæres med 1/3 længde. Efterlad kun brug for fem stærke nyrer. Efter trimning brusebad med varmt vand. Når bladene er nødt til at omplante planten i en gryde lidt større dræning. Substratet behøver let sur. Det er tilrådeligt at tilføje en lille jord Kornevina pulver, forbedre forankring proces.

Med væksten nødvendig for at opretholde kompakthed af kronen, hvilket efterlader ikke mere end 6 stærke skud, fjerne det overskydende. I begyndelsen af det stigende behov befrugtende med kvælstofgødning. I september ønskelig sprøjtning calciumtilskud. Før blomstring temperaturen skal være 20 0 C.

Puansetiyu kan formeres ved stiklinger skåret, hvorefter snittet skal placeres i varmt vand for at afslutte udvælgelsen saft. Efter at de har brug for at blive plantet i små potter. Så snart begynder at vokse, skal spidsen være prischipnut.

Opdrættere har udledt mange sorter - både høj og potteplanter. Blandt de lave karakterer har ampelnye formede træer med smukke løv, busket. Disse anlæg anvendes ofte i blomsterarrangementer. Meget dekorative stjerne over Bethlehem. Foto viser godt sin skønhed og singularitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.