Nyheder og SamfundNatur

Hvordan i livet hjælper halvædelsten: cornelian

Navnet carnelian kommer fra to ord: hjertet og ansigtet er ansigtet. Dette er et objekt, der glæder hjertet. Generelt er det udseendet, der bestemmer stenernes navn . Carnelian er forbundet med hjertet. Dens farver, fra pink til gullig-rød, ligner blod, og den heterogene indre struktur er orgelet, hvor dynamiske processer finder sted. Så det viser sig, at sten ser ud som et fungerende hjerte.

Carnelian - symbolet på kærlighed

Det antages, at kærlighed i livet kan tiltrække dyrebare og halvædelstener. Carnelian er en af disse talismans. Han bæres med det formål at opnå den ønskede lykke i personlige forhold, og også for at beskytte ham. Der er en legende, der siger, at jomfruer kom til Karadag, der ønsker et godt ægteskab og stærke afkom. De valgte den første af de fundne sten, i antikken i store mængder liggende på bjerget og lavede en suspension af det. Denne talisman bragte piger til en god beundrer. I dette tilfælde var farvefaring af særlig betydning for, hvordan stenene påvirker. Carnelian rød eller med rødlige pletter betød, at forholdet vil være flittigt og lidenskabeligt. Rødehårede lovede sin fremtidige mands rigdom, men overhovedet af gul i stenen var et tegn på tidlig enke. Find en sten, som har en kombination af mange farver, betød en særlig lykke, en valgt skæbne. Pigerne troede virkelig på carnelianens magiske kraft og lagrede den talisman, der var fundet i alderdommen. Forresten er Karadagbjerget nævnt i legenden, så Dette er en af de største forekomster af denne række af chalcedoni. Og nu kan du stadig finde der carnelian. Halvstensten ligger ikke længere på jorden i store mængder som tidligere, men regner er stadig ved at vaske fine prøver af dette mineral fra det indre af bjerget.

Medicinske egenskaber af sten

Den vantro vil sige, at i den medicinske virkning af sten på kroppen er der næsten ingen magi. Det handler om deres oprindelse. Carnelian, som alle chalcedony, har en vulkansk oprindelse. Det betyder, at de brugte meget energi på deres skabelse, som de De giver deres ejere. Derfor anbefales det at bære carnelian ornamenter for at normalisere kredsløbssystemet. Selvfølgelig vil stenen i en kritisk situation ikke redde dig fra at gå til lægen, men det er ret pålideligt til forebyggende formål. Selv de gamle brugte stenkarnelianen (foto podvterzhdaet hans uhyre skønhed) for at beskytte mod sygdom. De troede at det samlede sollys, der kunne dræbe handlinger af onde magi. Derudover opdagede de gamle folk hvordan stenene påvirker folks psyke. Carnelian har en meget "varm" farve og tekstur. Kommunikation med ham harmonerer det åndelige humør, hæver stemningen. Måske konklusionen om denne stens beskyttende egenskaber og har en grund!

Hvad betyder en carnelianske gave?

Dette semiprecious materiale gør mange smukke produkter. Kopper eller skakstykker, kasketter eller kryds, undertiden præsenterer salerne på ikonerne disse sten. Carnelian giver speciel varme til enhver gave. De giver ham, der ønsker at demonstrere den mest oprigtige holdning til mennesket, hensigten om at bringe harmoni, sundhed og selvfølgelig kærlighed til sit liv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.