ModeShopping

Stropløs bh og andet undertøj model til særlige lejligheder

Stropløs bh - en uundværlig artikel i tøj enhver kvinde. For at understrege de smukke bryster under en kjole med bare skuldre, sommer sundresses eller andre outfits, modellens undertøj er et must. Talte længe om den lille kvindelig snilde og selvfølgelig om undertøj til forskellige situationer.

Køb stropløs bh

Hvis din garderobe er, T-shirts, tunikaer, kjoler, tunikaer med tynde stropper eller uden dem, linned under en sådan tøj skal vælges korrekt. Ifølge reglerne for god smag, bør bh ikke være mærkbar. Kiggede ud fra under din bh stropper tøj ser vulgært og smagløst, selv om vasketøjet er perfekt i farven. Derfor tænker over det svært at købe den rigtige model bh.

Det kan sælges uden stropper eller stropper med hjælp fra simple skruer kan fastgøres og løsnes.

Den anden mulighed er helt sikkert at foretrække på grund af sin alsidighed.

Vælg en stropløs bh skal være på de samme kriterier som den konventionelle. Først, er opmærksomme på materialet.

Den indre del af vasketøj bør altid være lavet af naturlige stoffer. Det andet vigtige punkt - er størrelsen. I dette tilfælde kan fejlen selv i et par centimeter koste dig dyrt.

Bh bør ideelt sidde på brystet, og volumenet af koppen og omkreds under brysterne bør være egnede til dig ned til millimeter.

Hvis du har købt lingeri større, så gør dig klar til at trække sin konstant opad. Også, du løber risikoen for at miste og gjorde det krydrede artikel i tøj. Der er en ting mere: for kvinder med en kurvet form bh er næsten umuligt at vælge stropløs. Under alle omstændigheder, at modellen ikke er i stand til at understøtte tøjet større end den anden bryst. Men lad barmfagre skønheder ikke fortvivle, fordi der altid er en vej ud. Du kan købe et korset eller bustier (forkortet korset). Disse modeller er perfekt at holde bryst enhver størrelse, samt i stand til at fjerne et par centimeter fra taljen på grund af sin tætte struktur.

åben bh

Lad os tale om en anden interessant model undertøj. Det er ikke så populære som de klassiske versioner, men også må tage sin plads i kvindernes omklædningsrum.

Åbent bh kun halvdelen eller endnu mindre, dækker brystet. Nipler mens altid forblive åben. Denne model er ideel til kjoler lavet af tykt stof med en dyb halsudskæring. Og, selvfølgelig, vil sådan en erotisk udgave af undertøj behage din elskede.

Denne model har sin egen række bh. For eksempel en bh med en fuldstændigt fravær af koppen. Bryst støttet udelukkende af stropperne og knogler. Også i bh kan være kun halvdelen kopper, der perfekt understøtter det fra bunden. Oven af bægrene er ofte til stede gennemsigtige stofstrimler, danner trekanter på brystet. Der er også en model for ammende mødre - en bh med aftagelig kop.

gennemsigtig bh

Denne nyskabelse i produktionen af undertøj. Silikone bh er blevet stadig mere populære, og i virkeligheden, sådan model var tidligere kun tilgængelige stjerner.

Gennemsigtig bh repræsenterer kun to kopper fremstillet fra gelen. Ingen stropper eller endda tilbage i denne bh ikke. Mellem kopperne, men der er en klar lås.

Silikone bh er fastgjort med klæbende bagside på indersiden af bægrene. I dette tilfælde kan det vaskes med almindelig sæbe og vær ikke bange for at ødelægge.

Dette er en fremragende model for åben kjole med en dyb halsudskæring og snit på ryggen. Bemærk dog, at denne mulighed er kun egnede undertøj ejere af små bryster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.