ModeTøj

Modeller, der har ændret vores opfattelse af skønhed

Beauty har altid været en mærkelig ting, afhængigt af selskabet og markedsføring. Det afhænger af vægt, størrelse og endda en bred vifte af overflade og lavvandede kriterier. På et vist tidspunkt kommer en person, der bryder den onde cirkel og omdefinerer, hvad et samfund finder, "smuk". Folk, som er beskrevet nedenfor, har vendt deres "mangler" til noget smukt. Bogstaveligt talt. De er populære modeller.

Chantelle Brown-Young

Chantelle har en pigmentering defekt. Unik udseende pige gør det en meget populær model.

Carmen Dell'Orefiche

Modeller skal være ung, er det ikke? Men i '84, også kan være ung. Bare se på denne fantastiske kvinde. Mange i den yngre alder ville være glade for at se den måde, det er nu.

Dzheymi Bryuer

Hun er kendt for tv-serien antologien "American rædselshistorie". Desuden Jamie er den første model med Downs syndrom.

Viktoria Modesta

Lettisk model lidt femten operationer rettet mod at redde hendes ømme fødder, som desværre måtte amputeres. Det betyder dog ikke blive en hindring for en stærk pige.

Masha tion

Denne model har en unik ukrainsk store øjne. På grund af dette, er det ofte kaldes en fremmed eller en alf.

Deniz Bido

Denne puertoricanske pige - en af de mest populære modeller, plus størrelse. Så fryde: Vi lever ikke længere i en verden, hvor modellen skal spise en salat!

Keysi Legler

Casey - den første kvinde i verden af mode, som har underskrevet en kontrakt med den mandlige modelbureau. På podiet, ser det kun i form af mænd.

diandra Forrest

Diandra albino. Selv om det formelt er det sort. Og tilsyneladende, albinisme er meget populær i modebranchen.

Erika Irvin

Denne smukke pige har en uhyre høj vækst - mere end 2 m, men det ikke forstyrrer hendes karriere, men snarere tværtimod ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.