Hjem og familieHusdyr tilladt

Hot ører i katten: Årsagerne og deres eliminering

Som du ved, kan dyr ikke tale. Så det er svært at forstå, når de bliver syge. Et af symptomerne, der tyder på en stigning i temperaturen er kattens varme ører.

katte

De er meget kærlige, venlige og blide dyr. De løfter stemningen, distraherende fra hverdagens trængsel og travlhed og hjælper med at helbrede forskellige sygdomme. Katten er ansvarlig for harmonien i huset og skaber en fredelig atmosfære i sin nærhed. Det er ikke overraskende, at når katten finder varme ører, begynder ejerne at lyde alarmen.

Ofte er disse ører og næse tørre og usædvanligt varme. Det er meget vigtigt at bemærke dette vigtige symptom i tide, nogle gange angiver starten på en alvorlig sygdom. I denne situation, vent ikke på udviklingen af sygdommen, er det bedre at straks konsultere en læge.

Hvorfor ørerne opvarmes

Oftest lider de varme ører i en kat eller en kat ikke om betydelige sundhedsmæssige problemer. Det er trods alt kendt, at disse dyr er store fans til at ligge i solen eller sidde på et varmt batteri.

Hvis der efter en sådan tidsfordrivs tørhed og opvarmning af ørerne og næse opdages, så tænk ikke på sygdommene. Du skal dog vide, i hvilke situationer det er nødvendigt at køre til en specialist.

Så hvorfor har katten varme ører, hvis den ikke kommer i kontakt med varmeapparaterne? Temperaturen kan være høj som følge af følgende:

- infektion

- betændelse

- Gastrointestinale sygdomme

- traume

- Sten i blæren.

Vær opmærksom på opvarmning af ørerne, det er først og fremmest nødvendigt at undersøge auriklerne - undertiden indikerer dette symptom infektion med en øremide. Hvis der er klumper af snavs, en skorpe, skal du forberede dig på at behandle dyret.

Stress og angst er ofte årsagen til feber i katten. Erfaringer bidrager til stigningen i hjertefrekvensen, som følge heraf temperaturen stiger, hvilket forårsager et symptom, der skræmmer ejerne.

Hvad skal man gøre

Bemærk kattenes varme ører, du skal måle dens temperatur. For at få det mest præcise resultat skal du gøre dette rektalt. For at forstå, om temperaturen er hævet, er det vigtigt at vide, hvad det er som i et sundt dyr.

For killinger anses temperaturen for at være 39,6 grader, for voksne dyr - 38-39. I de hårløse racer er denne figur meget højere - 41,5 grader.

Først og fremmest skal du lægge mærke til, hvor katten sov. Hvis dette sker på batteriet eller under lampen, er opvarmning af ørerne naturlig. Før du bruger termometeret, er det værd at vente mindst 10 minutter.

Ikke mindre vigtigt er observationen af fisse adfærd. Hvis han blev træg, søvnig - dette er tegn på en begyndende sygdom. Øget nervøsitet indikerer også et problem.

Hvis øret og næsens temperatur er steget fra stress, er der ingen grund til bekymring. Men så hurtigt som muligt er det nødvendigt at identificere årsagen til angst hos dyret. Hvis kattens varme ører observeres efter at have flyttet, ændrer diætet, udseendet af et andet dyr i huset eller et nyt familiemedlem, er det tilstrækkeligt at eliminere den faktor, at situationen vil vende tilbage til normal. Hvis problemet ikke kan genoprettes, skal du hjælpe katten med at tilpasse sig situationen.

Uanset hvad årsagen førte til temperaturforøgelsen, skal du sørge for god pasning til dyret, give den en passende ernæring og en behagelig hvile. Som enhver, der er syg, har dyret brug for sympati og kærlighed.

Sådan bringes temperaturen ned

Hovedrollen i at reducere temperaturen i dyret er rigelig drik. Ofte taber syge dyr deres appetit, men behovet for vand stiger mærkbart. Det er derfor, at det er vigtigt at sikre konstant adgang til varmt vand.

Desuden reducerer det perfekt Echinaceas temperatur. Hun slår ikke kun varme, men kæmper også med infektion. Dyrlæger anbefaler at bruge en dråbe tinktur for hvert kilogram af kattenes vægt.

En anden Exupery skrev: "Vi er ansvarlige for dem, der har tømt." Derfor skal du omhyggeligt overvåge dyrets helbred, fordi problemet er lettere at forhindre end at bekymre dig om, hvordan du løser det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.