FormationVideregående uddannelse og skoler

Beskrivelse af arkitekturens monument: sammensætning (klasse 8). Sammensætning om temaet "Beskrivelse af monumentet for arkitektur: St. Basil's Cathedral"

I skolen blev vi ofte bedt om at skrive essays om forskellige emner. For eksempel i 8. klasse - sammensætningen af det arkitektoniske monument. Der kan være et stort antal retninger her. Et sådant er sammensætningen af det arkitektoniske monument "St. Basil's Cathedral".

Hvordan man skriver en introduktion?

I indledningen til sammensætningen af arkitekturmonumentet er det nødvendigt at identificere de vigtigste bestemmelser i arbejdet: dets hovedtema og hovedideen, for eksempel, hvor smukt katedralen i St. Basil de salige. Det er hensigtsmæssigt og helt harmonisk i sammensætningen - beskrivelsen af det arkitektoniske monument vil se citater eller en lille historisk reference.

Hvordan skriver man hoveddelen?

Hoveddelen er den mest voluminøse del af sammensætningsbeskrivelsen af det arkitektoniske monument. Her er det nødvendigt at åbne alle mikroteasures og nærme hovedideen, mens teksten skal være baseret på detaljerne i det beskrevne objekt og deres tegn. Om nødvendigt kan du vælge flere afsnit for individuelle mikroemner. Vi må ikke glemme midlerne til kunstnerisk udtryksevne, som skal suppleres med beskrivelser, så billedet er mere komplet og rig. Fra hovedparten skal du gå glat til konklusionen af en sammensætning om temaet for et monument af arkitektur.

Hvordan man skriver en konklusion?

Konklusionen på sammensætningsbeskrivelsen af det arkitektoniske monument er en form for generalisering af alt, der er blevet sagt i hoveddelen. Her kan du igen vende tilbage til begyndelsen af arbejdet, til hovedidéen og trække en lille konklusion.

Så vi har en plan, det vil sige en struktur af arbejdsbeskrivelsen af det arkitektoniske monument. St. Basil's Cathedral er virkelig værd at se! Lad os fortsætte med at skabe et job.

Stor russisk arv

Stort og stort hjemland, Rusland, kan uden tvivl prale af en unik kultur og en stor arv af forfædre. Her kan du inkludere talrige værker af kunstnere og komponister, arkitekter og håndværkere, opdagelser, opfindelser af forskere og forskere, store gamle byer og bosættelser, kunstfærdigt udførte husholdningsartikler og ornamenter, ornamenter og nationale kostumer.

Men først og fremmest er det værd at bemærke sådanne majestætiske strukturer som templer, katedraler, kreml og andre bygninger, der puster den russiske ånd, fylder vores kultur og forener i sig dens særlige forhold. En af sådanne kreationer er katedralen af St. Basil de Salige. Denne fantastiske arkitektoniske ensemble blev skabt i det 16. århundrede under tsar Ivan the Terrible, der bestilte opførelsen af en katedral til ære for fangsten af byen Kazan.

Stedet for dets konstruktion blev valgt ikke simpelthen: templet ligger i hjertet af den russiske hovedstad - på Røde Plads. Ifølge legende, beordrede Ivan the Terrible det klare tempel med hidtil uset skønhed at gennemtrænge arkitektens øjne, der skabte det, så han ikke længere kunne bygge en smuk katedral et andet sted.

Et vidunderligt tempel i hjertet af Rusland

På Røde Plads er det umuligt ikke at bemærke denne fantastiske bygning, usædvanlig, lys, men samtidig harmonisk og smuk.

Katedralen af St. Basil den Salige er et ensemble af 8 kirker forenet af et fælles fundament og et galleri. Han tiltrækker opmærksomhed med usædvanlige farver. Her finder du rød mursten og hvide malede vægge og grønne og blå og gule mønstre og maleri og forgyldning. Han ser rig og majestætisk ud.

Alle 10 af sine kupler gentager ikke hinanden, de er fed og farverige malet. Bygningen er indrettet med udførlige udskæringer, malerier og forgyldning. Fliserne, der glitter i solen og behageligt for øjet, ikoner og maleriske søjler er kun en lille del.

Ved bunden af templet er en quadrangle, men det er bemærkelsesværdigt, at der ikke er symmetri i den. Alle hans kirker er unikke og ligner ikke hinanden, hvilket giver ham endnu større usædvanlighed og storhed. Fire af dem - små kirker - placeret på siderne, fire mere - mere - er tættere på centrum. I centrum står den majestætiske kirke af den Salige Jomfru. Telthvelvet fascinerer, når du står under toppen og kigger op. Udover hovedkuppelen er kirken også kronet med et lille "kommandostyring". På trods af at strukturen i sig selv er stor nok, ser den ikke ud og er tung, men tværtimod virker det let og luftigt, fordi alle arkitektoniske linjer her stræber himmelfter, og lyse og rene toner øger effekten.

Katedralen er harmonisk kombineret med Kremlens røde mur. Han er sådan udefra. Og hvad er der indenfor?

Indretningen af templet er fantastisk: sjældne og gamle ikoner, indviklet maleri, blomsterpynt, maleriske og realistiske fresker på vaultene, maleriske udskæringer på ikonostasen, blød naturlig belysning, der stammer fra himlen.

I det nederste galleri er der mange buer og overgange. Alle er malet i samme stil som hovedkatedralen. Nu er her et velkendt verdensomspændende museum, hvor turister og rejsende kommer og ønsker at se på den fantastiske skønhed af en prøve af verdensarkitektur.

Og her begyndte tilbedelsen ... De stille og melodiske stemmer bliver bragt væk under katedralens kupler. Der er altid en særlig atmosfære - sublim, mystisk og åndelig. Katedralen forbløffer og beundrer labyrinterne, den usædvanlige arkitektur, harmonien.

Katedralen af St. Basil den Salige er et stort monument af russisk arkitektur

St. Basil's Cathedral skal besøges. Det er ikke kun en af de største templer i den ortodokse tro, men også en væsentlig del af Ruslands kulturarv. Sådanne steder er gennemsyret af historiens ånd, det russiske folks magt. De taler om vores kulturs pragt og unikhed. Ikke underligt, at treenighedskatedralen længe har været et af symbolerne i det store Rusland og det ryske folks ejendom.

Vi foreslog en af varianterne af sammensætningsbeskrivelsen af det arkitektoniske monument. St. Basil's Cathedral tiltrækker skolebørnes opmærksomhed med lyse indretninger, skriver de med vilje om det i undersøgelser.

Ifølge den foreslåede ordning kan du bygge en essay-beskrivelse af det arkitektoniske monument i 8. klasse om enhver historisk bygning, arkitektonisk konstruktion, unik konstruktion. Korrekt designede plan forenkler arbejdet meget, hjælper med at isolere hovedideer og skitsere problemerne.

Vores artikel giver kun et af de mange eksempler på sammensætningsbeskrivelsen af det arkitektoniske monument. Troitsky-katedralen, Frelseren på det spildte blod, St. Isaacs katedral - der er varianter og så kan der være et stort antal, og alle vil være noget ens og forskellige fra hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.