SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan til at behandle eksem på hænderne

Dermatitis på hænderne er en almindelig sygdom i huden. Typisk er sygdommen ledsaget af den allergiske reaktion på en række forskellige hudirritation.


Årsagen til dermatitis er ofte indtrængning i fint revner infektion. I nogle tilfælde er det fundet en medfødt disposition for sygdommen. Forkert er myten om, at det dermatitis på hænderne overføres gennem kontakt med en syg person.


Til patienter med denne sygdom, at kun en ekspert beslutte, hvad og hvordan til at behandle eksem på hænderne. Først og fremmest skal det beskyttes mod udsættelse for hudirriterende (vaskemidler, vaskepulver , etc.). For eksempel, iført gummihandsker, der giver ekstern beskyttelse for arbejdet med data for kemiske midler.


Selvfølgelig, før forbehandling er nødvendig for at fastslå årsagen til hudsygdomme. Dette vil gøre det muligt for lægen at korrekt afhente et kompleks af terapeutiske foranstaltninger. Mangel på rettidig behandling fører til det faktum, at der er forskellige komplikationer. Når de første symptomer på hud dermatitis bør bruge hydrocortison salve, der effektivt eliminerer udslæt og gendanner hudceller hænder.


Der findes flere typer af hudsygdomme: en simpel kontakt, allergisk og kronisk dermatitis på hænderne. En simpel form - en følge af eksponering for irriterende stoffer (alkali syre). Atopisk dermatitis manifesteres som forsinket allergisk reaktion på en ekstern eller intern stimulus. Den kroniske form af sygdommen - det er oftest en erhvervssygdom, som er ledsaget af forskellige former for læsioner (lige fra små røde pletter på dybe sår og skorper).


Atopisk dermatitis består i at tage antihistaminer, der virker på skorstenen irritation og effektivt lindre en forværring. Du kan også begynde at modtage sorbenter, som er accepteret efter at have taget livsvigtig medicin. Ketotifen er et værktøj, der ikke kun mindsker risikoen for allergiske reaktioner i huden, men forhindrer også deres gentagelse.

Dermatitis i hænderne på børn kan opstå på grund af en række årsager: overtrædelse af reglerne for personlig hygiejne, udsættelse for kemikalier, anlæg for en sygdom i huden, osv Det er også nødvendigt at sikre tilstrækkelig ernæring og at optagelse af mulige fødevareallergener. I intet tilfælde ikke overophede barnet, da det fører til øget sved. En sved påvirker markant udseende udslæt og kløe. Hos spædbørn dermatitis kan forekomme på grund af mangel på rene bleer. Derfor er det nødvendigt at vaske mere grundigt de ting, der rører barnets hud, samt håndtere alle elementer, der kommer i kontakt med huden baby.


Huden bliver tør og begynder at skalle af - brug for at passe sine fugtgivende stoffer, der eliminerer disse symptomer. Hvis hænder var skorper, så prøv mindre til våde hænder, skal du ikke bruge fugtighedscreme, ikke at forårsage en gentagelse af sygdommen og forekomsten af væskende blærer.


Undertiden dermatitis på hænder forekommer som følge af pludselige ændringer i temperaturen. Derfor før du går ud i den kolde årstid bør anvendes på midler til beskyttelse af hånden, som er dannet på overfladen af huden særlig film. Hun til gengæld forhindrer indtrængning af patogener og blødgør den negative virkning af lav temperatur.
Der er enkle folkemusik middel til at afhjælpe sygdommen og fjerne de ubehagelige fænomener. For eksempel er det muligt at anvende en hjemmelavet salve fremstillet af egetræ bark, poppel knopper og smør. 7 teskefulde smør nødvendigt at tage 1 tsk nyre og 2 teskefulde cortex. Du kan også spise ind i bouillon fra en blanding af græs perikon, burre rod og valnød blade.

Pas på dine hænder, fordi de er de første ting du være opmærksom på omgivelserne! Må ikke køre dermatitis, behandle det i tide!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.