SundhedSygdomme og betingelser

Sprukne hæle. End at behandle og hvordan man kan forhindre sygdommen

Problemet med fremkomsten af revner på hælene jævnligt står omkring en tredjedel af kvinder og mænd i forskellige aldersgrupper. Denne ubehagelige fænomen kan bringe en masse besvær og problemer, og i nogle tilfælde, meget smertefuldt. Hvis revnet hud på hælene, så er det sandsynligt, at disse samme revner vil få en infektion, der vil medføre en inflammatorisk proces. Desuden ser det meget uskøn.

Årsager til revner

For mange bliver det mere påtrængende problem: hælen revne. Hvordan til at behandle dem? Først skal du forstå de grunde, der fører til sådanne lidelser. Og de kan være som følger:

  • overforsyning i kroppen af eventuelle mineraler eller vitaminer;

  • sæsonmæssige mangel vitamin;

  • metaboliske sygdomsprocesser;

  • forskellige svampesygdomme;

  • forkert fodpleje.

Og hvis revnede hæle årsager og mulige metoder til forebyggelse af sådanne problemer kun kan konstatere hudlæge, som vil foretage alle nødvendige kontrolundersøgelser og udpege en fuldstændig og effektiv behandling.

Hvad kan der gøres med fremkomsten af revner på hælene

De fleste af de mennesker, der står over for det samme problem, forsøger alle mulige metoder til at slippe af med de revner selv og eliminerer ikke den vigtigste årsag til deres forekomst. På den ene side er det en naturlig og normal begær, men glem ikke, at hvis grunden og vil ikke blive elimineret, spørgsmålet: "Hvis hælen revne, end at behandle dem, og hvordan man kan undgå lignende problemer" - vil forekomme kontinuerligt. Det er af denne grund, anbefaler dermatologer starter behandling med identifikationen af faktorer, der bidrager til den re-udseende revner på hælene.

Fremgangsmåder til behandling af krakket hæle

1. Farmaceutiske. Moderne farmakologi tilbyder et bredt udvalg af alle former for cremer, salver og geler, der garanterer, at problemet er, når hælen revne (end at behandle det - du fortælle apotekeren) hvis det anvendes korrekt i 7-10 dage, vil forsvinde. For at forstærke effekten, kan du på forhånd lave en varm fodbad og bruge en pimpsten. Denne procedure vil slippe af keratiniserede partikler, som fremmer dybere indtrængen af salven og hurtig heling revnet hæle. Typisk er disse salver bruges om morgenen og om aftenen.

2. Folk retsmidler. Hvis hælen revne, end at behandle dem, mange ikke kender, og i virkeligheden, kan du bruge en meget effektiv folkemusik retsmidler. Du kan damp benene i kartoffel bouillon og varmt at sætte kartoffelmos direkte på revnen. Denne procedure allerede efter 5-7 dage vil give den ønskede effekt. Du kan også forberede hjem salve fra bladene af gyldne overskæg og vaseline. For at gøre dette, skal du male planterne og bland dem i forholdet 2: 3 med vaseline. Denne salve skal afkøles og anvendes 2 gange om dagen.

Ud over alle de ovennævnte værktøjer, bør du også holde sig til grundlæggende regler for hygiejne for at minimere brugen af syntetiske sokker og strømpebukser, unaturlige og stramme sko. Ernæring er også nødvendigt at overvåge. Efter alt, sprukne hæle kræver kompleks behandling. Kun en sådan tilgang vil bidrage til at udrydde problemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.